Бащата на Андреа: У нас няма закони, убиецът е по-жесток от животно

Асен Руменов отново призова за промяна на закона
Обновена: 19 яну 2020 11:52 | 19 яну 2020 11:20,
109
Бащата на Андреа: У нас няма закони, убиецът е по-жесток от животно

Дори и животните не могат да бъдат толкова жестоки. Тези думи бащата на убитата Андреа в село Галиче каза по отношение на 17-годишния младеж, който е обвинен за тежкото престъпление.

Още по темата

В ефира на bTV Асен Руменов отново призова за промяна на закона във връзка с това какво трябва да бъде наказанието за непълнолетни, извършили такова тежко дейния. 17-годишният младеж може да получи от 5 до 12 години лишаване от свобода за убийството.

„За мен това е една школа и след като излезе, отново ще бъде убиец“, каза Асен Руменов.

Той се обърна към премиера Бойко Борисов, заявявайки, че „един отчаян баща иска детето му поне да има покой на душата“.

„Нека този закон да се промени и това да стане за моето дете“, призова бащата на Андреа.

Той поиска среща с премиера, а след разговора от пресслужбата на Министерския съвет съобщиха, че в следващите дни Бойко Борисов ще се срещне с роднините на убитото момиче.

„След този случай много мои близки няма да се върнат повече в България. Не си заслужава да се върнат в страна, в която няма закони и ред“, каза още Асен Руменов.

Той сподели, че оттук нататък ще живее заради другото си дете и докрай ще се бори за тази присъда и „този закон, който защитава убийците“.

„Андреа за всички беше ангел. Нищо лошо не е направила на никого. Аз поех попечителството над децата и оттогава посветих целия си живот на тях. Винаги съм ги учел да бъдат човеци. Да бъдат добри, възпитани и съвестни хора“, разказа Асен Руменов.

От четири години той работи в Англия. Решението да замине взел заедно с децата си, защото виждал, че у нас не може да им осигури необходимото. Признава, че решението било трудно, но не е имал избор.

„Избрах по-малкото зло, а то се оказа по-голямото“, споделя бащата.

Малко преди да я убият той казва на дъщеря си, че ако пожелае, ще се върне в България. Тя обаче му казва да остане в Англия.

„Тя е едно прекрасно дете и може да бъде пример за всички. Изключително дете. Мечтата й беше да завърши, а след това да предприемат нещо по-сериозно с нейния приятел. От четири години са заедно и държаха един на друг“, разказа братовчедът на Андреа – Марио Милчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
2
 
21
 
! Отговори
asd преди 4 години
Бойко има пиари, които много добре знаят мненията на хората....но нека да кажат герберите, защо не работят в интереса на държавата и народа си, какво печелят от това че лъжат и заблуждават....да каниш папата на 24 май, да манипулираш хората с купени държавни медии.....бнт например в какво я превърнаха, напълно зависими *** без никакво мнение и работещи срещу народа си
54
1
 
8
 
! Отговори
до dar преди 4 години
Как може да си помислите даже, че законите не били променяли нищо?! Хайде да няма закони, това ли предлагате!Като ни намърдаха в ЕС и трябва непрекъснато да изменяме законодателството, защо го правим? Ето, от тази година и земята може да се продава на чужденци!Вие да не сте юрист? Само юристи биха си служили със съвременна статистика , за да избегнат човешкото. Дайте да ликвидираме тогава всички юристи!
53
1
 
10
 
! Отговори
Юрдечка Фуфупкова преди 4 години
До Анонимен 61Сигурно няма време, понеже ''работи'' и в събота и неделя.
52
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мисля си дали някога Боко се заглежда и чете статии по вестниците и дали надниква от любопитство е коментарите под тях.
51
0
 
24
 
! Отговори
ВЕЧЕ Е НОРМА преди 4 години
МАСОВАТА НЕОБРАЗОВАНОСТ,РАННО НАПУСКАНЕ НА УЧИЛИЩЕ, СВРЪХРАЖДАЕМОСТ, МАЛКИ БУЛКИ И РЕДИЦА ОЩЕ ДЕМОКРАТИЧНИ ПРОМЕНИ ДОВЕДОХА ДО ЯВЛЕНИЕТО:МАСОВА НЕГРАМОТНОСТ СЪЧЕТАНА С МНОГОБРОЙНО МЛАДО ПОКОЛЕНИЕ ЦИ......ГА,,,,,НИ КОИТО НЯМАТ ЕЛЕМЕНТАРНА ИДЕЯ ЗА НАЙ НОРМАЛНИ ЧОВЕШКИ ВЗАЙМООТНОШЕНИЯ.СРАВНЕТЕ ТОЗИ СЛУЧАЙ С ПОДОБНИЯ В РУСЕ - ТЕ КАТО ЧЕ ЛИ СА ПО ЕДИН И СЪЩИ СЦЕНАРИИ: УМЪРТВЯВАНЕ. / ОГРАБВАНЕ./ ПОЛОВ АКТСЛУЧАЙНОСТ НЯМА - ТОВА Е ЕСТЕСТВЕН РЕЗУЛТАТ ОТ ПРОЦЕСИТЕ НА РАЗГРАБВАНЕ НА СИСТЕМАТА.
50
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Живея в UK и вчера точно видях на ФБ страницата на местната полиция (тук пускат всичко в соц. мрежи) информация за някакъв английски шофьор убил при катастрофа жена. Девет години затвор и 10 години без право да кара считано от излизането от затвора. Това е...
49
1
 
24
 
! Отговори
dar преди 4 години
Животните въобще не са жестоки. Природата може да бъде убийствена, но не зла, за разлика от хората. А хората стават такива, каквито ги отгледат. Когато една социална система се разпада, подобни *** се множат, защото отглеждането на храта става все по - лошо ! Само че тази простичка теория едва ли я разбира човека с когото бащата на ммичето иска среща. Законите не променят абсолютно нищо, доказан факт !
48
1
 
12
 
! Отговори
dsa преди 4 години
До asdВодата продавана на Ковачки не е 13 ст., 1,3 стотинки е кубика.
47
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Военачалниците може да се разглеждат и като убийци, така е. Но се разглеждат като вменяеми и способни да преценяват. Независимо от възрастта. Това ми беше мисълта, като написах за Александър Македонски и Карл Велики. Важи и за Александър Невски. А уж напредналото общество третира хора на тяхната възраст като недорасляци. Подобен проблем е възникнал в западните страни, когато там нахлуха огромно количество лица от мъжки пол на назована непълнолетна възраст.
46
1
 
22
 
! Отговори
- преди 4 години
Един объркан младеж, който е порастнал в сбъркана система е станал пряк извършител на убийство! Той е жертва на провалената държавна и обществена система. Сега друга жертва провалената държава - бащата Асен ще се среща с причинителя на упадъка и корена на злото! Всички са жертви на тоя дето - представяте ли си - благоволил да се срещне с жертвите и да прави пореден просташки имисж за да погали егото си. Отвращение е само думата която мога да използвам! Жалко за жертвите!!! Жалко и за палачите!
45
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ромските зверства са по закрилата на НПО-тата, може да се спрат точно за 1 месец, да разрешат на полицаите да стрелят на месо и хората да притежават законно оръжие. Всеки навлязъл в дома му да може да бъде обстрелян. Но тук даже и събраха музейното оръжие, българина да може да бъде беззащитно животно, тип овца която да бъде стригана и колена!
44
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не Ви е виновен закона, подобни животни има в джунглата, тя прави от човека животно, така че се огледайте около себе си, дали селото Ви не се превърнало в една джунгла
43
0
 
25
 
! Отговори
ББ преди 4 години
Око за око, зъб за зъб!!!Смъртно наказание за убийците, иначе няма оправя!!!
42
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Сата НАТОСемейството което беше блъснато от Караянчева,защо напуснаха България след заплахи,да не би пожелание да са напуснали или пък адвокатката на Иванчева на която и запалиха къщата и запалиха имотите на свидетели по други дела,които води или безработни хора от страната,които няма какво да сложат на масата на децата си?А първото нещо което направи новата социална министърка е да обяви,че детски няма да се вдигатАко беше нормална държава,хората щяха да ви осъдят за геноцид над население
41
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименГрешиш,има на запад затвори за деца,а до 18 г. родителите или настойниците носят отговорност за децата си,че в някои държави дори до 28 години родителите носят отговорност за тях и са длъжни да се грижат за тях.
40
20
 
8
 
! Отговори
Митев преди 4 години
И тоя търси 15 минути слава. Много е лесно да плюеш. Все държавата е виновна. Като го гледам този оплуек в Германия са му послали червен килим. Кой знае къде рине *** или мие чинии.
39
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 48 . Сравнението не е за случая. При война си има и правила. Дори масови убиици ги съдят е международе съд. Караджич, Милошевич , а Сталин и той си замина със съд. , Чаушеско. Каръл Велики е обединител на немските племена следмасовото преселение към Европа.
38
14
 
11
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Мизерията в държавата и беззаконието принуждава,повтарям именно ПРИНУЖДАВА хората да напускат държавата------Това са мало умни твърдения.В БГ живеят 7 млн човека, които се справят прекрасно и не са напуснали.Всеки емигрира по собствено желание.Също така всеки оставя децата си в мизерия по собствено желание.
37
0
 
12
 
! Отговори
Под тази.. преди 4 години
..статия някои оплакват погубеното дете, други яростно защитават "обидените" животни...Всеки с наклонностите си, жалко за момичето!
36
3
 
7
 
! Отговори
Румен преди 4 години
До 39. Така е направена Конституцията. Защото политик да не носи отговорност. Виж как Т. Живков не го съдиха. Той Живков е взималколективно решемие!!!!