Тежка катастрофа с един загинал на бул. Сливница

Лекари са опитали да спасят мъжа, но не са успели
Обновена: 23 яну 2020 14:12 | 23 яну 2020 14:12, Нели Христова
49
Тежка катастрофа с един загинал на бул. Сливница
Снимка: Facebook/ Забелязано в София

Тежка катастрофа е станала на кръстовището между бул. Сливница и бул. Опълченска, съобщават потребители на Facebook групата "Забелязано в София". 

Автомобил "Мазда" се е ударил в стълб между двата булеварда, след като е бил засечен от друг автомобил. Очевидци твърдят, че и двата автомобила са карали бързо.

Според свидетели един човек е загинал. Медицинските лица от Спешна помощ са се опитали да го реанимират близо 20 минути, но не са успели да го спасят. Той е бил пътник в автомобила, а шофьорът е с леки наранявания.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми продължавайте да карате като ненормални и после обвинявайте държавата че *** като мухи. В София не се живее от селяни вече, бутат се, врат се, пререждате се навсякъде. За къде бързате по-точно? Особено някакви чичаци и леляци дето са имали поне 60 години да си свършат спешната работа и сега точно са се сетили. Приятни блъскащи колички ви пожелавам.
32
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Германия като цяло автопарка им е по-нов от този в България. Но и там съм виждал стари коли. Даже като ходих видях Голф 1, който сигурно беше на 30 г. Аз в България за последно бях виждал преди години. Средния западняк обикновено си изхвърля колата тогава когато му стане нерентабилна и вече няма смисъл да я поддържа и взима нещо ново.
31
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЕмоПредстави си виждали сме! В немско над 10г рядко се виждат, предимно по прованса. В големите градове са масово нови. В Австрия са дори и по нови. В двете държави карат предимно скъпи автомобили. Италианеца от Флоренция надолу е дивак, карат малки, но сравнително нови. В северна Италия са прилично нови и скъпи, предимно немски премиуми, тук там и Алфи, също скъпиОще да изреждам ли?
30
6
 
2
 
! Отговори
Отговор преди 4 години
?Да попитам аташите тук вие виждали ли сте какви коли се карат в Западна Европа??? Да в Дъблин таксита са сравнително нови марка Шкода и Хюндай , карат ги на обратно , в Германия масово си карат немски маркови возила , като всеки голям немски град има шоурум на Бенц ??? , в Лондон някаква звезда си караше новия Ролс ройс по централната , в Париж мярнах една нова тесла ......... е и........
29
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 28Е то като си си ***, *** си оставаш.Или ако трябва да се изразя като вас. Вие като сете си прости -прости сте,ние не сме така.
28
0
 
36
 
! Отговори
обеликс преди 4 години
До Анонимен Това, че сте постигнали скорост от 180 км в час в града, не е повод за хвалба, а показва пълно отсъствие на здрав разум и респект към себе си, останалите хора и законите. И, за Ваше сведение, се пише "светофар". Жалко, че има и други, които разсъждават като Вас: каква максимална скорост можат да развият, а не как да предпазят себе си и околните!
27
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Емо, след 20 години ше видят колите които карат на Запад. Тогава дори ще си ги купуват и ще се кефят каква "машина" са си купили само за 1000 евро.
26
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 223Аз питам за официални данни... на български медии не вярвам
25
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 12"Може и повече да сте!!!" Кои сме НИЕ и кои сте ВИЕ бе душицо заблудена?
24
6
 
9
 
! Отговори
Дарвин преди 4 години
Естествен подбор!
23
4
 
25
 
! Отговори
Емо преди 4 години
Гледам тук всички говорят за каруци и бараки...много богаташи бе. Само успели хора пишат тук .Да попитам богаташите тук вие виждали ли сте какви коли се карат в Западна Европа???
22
3
 
2
 
! Отговори
223 преди 4 години
Новината беше във всички медии.НАЧАЛО / OFFNEWS / СВЯТ / ЕВРОПАПрез 2019 г. на пътя в Осло е загинал 1 човек - руски дипломатГЕОРГИ А. АНГЕЛОВ 04 януари 2020 в 17:25 | 6610 |0
21
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 223Ама чакай сега...ти ми цитираш някакво изречение незнайно от къде...дай източника, защото съм 99% сигурен,че това не е така.И ХОРА РАЗБЕРЕТЕ НЕ ВСИЧКО,КОЕТО КАЗВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТ И ПИШАТ ПО САЙТОВЕТЕ Е ИСТИНА.Поне 50% от написаното е откровена лъжа.
20
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българин с моторизирана каруца е като пияна маймунна със заредена картечница в претъпкан стадион!
19
4
 
7
 
! Отговори
223 преди 4 години
НАЧАЛО / OFFNEWS / СВЯТ / ЕВРОПАПрез 2019 г. на пътя в Осло е загинал 1 човек - руски дипломатГЕОРГИ А. АНГЕЛОВ 04 януари 2020 в 17:25 | 6608 |0Само 1 човек е загинал по пътищата на столицата на Норвегия - Осло, през изминалата 2019 година. За първи път в статистиките за цялата страна не присъстват деца под 16-годишна възраст, съобщава местният вестник Аftenposten. През 2017 г. три
18
5
 
7
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Колко трябва да си *** да хвърчиш с тая кошница
17
4
 
8
 
! Отговори
Az преди 4 години
Стигнал е за където е бързал. Коя от колите е минала на червено?
16
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 7Това къде го прочетохте ми е много интересно ;D
15
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До МенМного професори, много чудо. Ти излизал ли си от България???Отиди във Валенсия, Рим, Барселона и виж какви коли карат хората там. Масово колите са на над 15 години. Стари но гледани. Никъде няма толкова лъскави коли като в София например. Това, че някой по телевизията си измива ръцете със старите коли и после разни "разбирачи" започват да повтарят като папагали е смешно.Колата ми е на 17 години но в идеално техническо състояние.Малко коли на по 5 години могат да се похвалят със същото.
14
2
 
10
 
! Отговори
карай Жони преди 4 години
Е то от там до Централни гробища не е много далече.