Агресия, насилие, побои...говори варненката, живяла с бившия полицай

Научила за взрива в блока по телефона от своя приятелка
Обновена: 24 яну 2020 20:05 | 24 яну 2020 20:00, Анисия Иванова
81
Агресия, насилие, побои...говори варненката, живяла с бившия полицай
Снимка: Булфото, архив

Жената, живяла с бившия полицай Веселин Димитров, който взриви апартамента им във варненския квартал "Владислав Варненчик", разказа за живота си с него и за насилието, в което е живяла.

Взривът във Варна стана на 13 януари и предизвика огромен пожар в блока, при който загинаха двама души - самият Димитров и 53-годишна съседка.

52-годишната Антоанета е живяла с 66-годишния Веселин в продължение на 20 години, през които редовно е пребивана и върху нея е упражняван психически тормоз. Връзката между двамата още от началото е белязана от агресия и насилие. Първоначално жената вини себе си, надявайки се с времето нещата да се изгладят.

"След първия път...казах си, това е за първи и последен път. Но след това се повтори, потрети. В годината ставаше по един-два пъти. След това с годините започна да зачестява агресията, с шамари, с бой, удари по главата, по корема, общо взето по цялото тяло", разказва Антоанета пред БНТ.

Веселин е искал да контролира целия ѝ живот- не я пускал да ходи на работа, изолирал я от близки и приятели, заплашвал дори сина ѝ и баща ѝ. Той не разрешавал на жената да разговаря дори със съседите. Варненката била заплашвана с обезглавяване. В края на миналата година е поредният и последен зверски побой над Антоанета.

"Той успя да изолира всички от мен. Дори баща ми и сина ми. Ако чувствам някаква вина, то е пред детето ми, защото не съм успяла да го защитя. Но след последния побой просто наистина чашата преля, не издържах вече и си казах, че трябва да има някакъв край и трябва да събера смелост, да се махна и да спре всичко това", допълва варненката пред БНТ.

Само 10 дни преди бившият полицай да взриви жилището й в блок 302, Антоанета е настанена в защитено жилище. Научава за случилото се от своя приятелка по телефона. Все още не може да повярва, че мъжът, с когото е живяла толкова години, е способен на подобно деяние.

Жената е събрала сили да отиде един път до блока, но се надява съседите й да не обвиняват нея за случилото се и се опитва да започне живота си наново.

Чувствам се по-свободна, дори не усещам студа, приятно е да излезеш навън, след като с години си бил затворен между четири стени. Приятно е да видиш слънцето, казва тя.

Собствениците на апартаменти в злополучния блок все още са в общински жилища и не знаят кога ще се върнат по домовете си, макар че получават подкрепата на десетки доброволци.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 14"Този не е бил демократ"--Ами със сигурност не е бил.Демократ - милиционер няма.
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 11 пише ,че е бил с тая 30 години ане 20
14
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 8 вие сте ужасни жените ужасни ,защото не си хващате безработни или работещи замалко пари слаби нормални мъже млади или стари а мутри с пари и олигарси и чужденци спари и после що са агресивни агресивни са като имате стотици изневери ако си хванете слаб и безработен или работещ за малко пари слаб млад или стар не докосвал жена няма да изневерите ама нали само парите гледате доакто гледате само парите ще е така до 15 сигурен съм ,че е правила секс със стотици ане само с 10
13
0
 
8
 
! Отговори
заблуден преди 4 години
Мда, последният път е "само" двадесет години след първият. Наистина добре е все някога да има край.
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Историята на оня е по-интересна и става за филм. Отличен, готов сценарий и всеки нормален кинаджия ще го открадне и филмира.
11
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не ми се връзва садистичен психопат да убие себе си,вместо жената,която го е разгневила.
10
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Демократите в началото на Промените пееха: "Вземи панелите, трабанта, но въздухът ми остави."Този не е бил демократ.
9
25
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Купил и апартамент обзавел го, а накрая шут в ***. И накрая той излиза виновен за всичко. Колко удобно за госпожата.
8
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Продължение на Amytiville horror е било шесторното убийство в Нови Искър, нараняване на актьорите.
7
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Номер 7 е правИма логика че насилници първо искат да наранят жертвата си преди да се самоубият. А не празен апартамент.Неговата версия е противоположна на нейната *** разбери кой лъже. За двайсет години тия съседи нищо ли не са чули и видели.
6
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И всичко това без никаква причина, с тая добра женичка...
5
4
 
13
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
ПСИХОПАТ
4
2
 
22
 
! Отговори
бакшиш с хемороиди преди 4 години
от полицаи и бакшиши нищо не става
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има и такъв народ!
2
7
 
16
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
поовярвахме ти
1
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За жените е добре да изневеряват със стотици и да си хванат мутра а не е добре да си хванат слаб ибезработен или работещ за малко пари млад или стар мъж но после мутратакато е агресивна жената била невинна не е невинна търсила си е агресията с нейните изневери