Фенове на Ботев пред гръцкото посолство: Справедливост за Тоско!

28-годишният мъж беше убит в Солун след атака на гръцки ултраси
Обновена: 25 яну 2020 14:15 | 25 яну 2020 12:20, Красимир Ангелов
45

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Фенове на пловдивския Ботев се събраха на протест пред посолството на Гърция в София. Те настояват за обективно разследване на убийството на Тоско Бозаджийски в Солун.

Още по темата
28-годишният мъж беше убит в гръцкия град след местното дерби ПАОК – Арис след нападение на ултраси на ПАОК над българска група фенове.

Феновете на Ботев дойдоха в София с организиран транспорт. Те настояват за обективно разследване на фаталния случай, както и за справедлив процес.

България също прави разследване на убийството. Прокуратурата ще образува паралелно досъдебно производство под надзора на Софийската градска прокуратура, а делото ще е и под специалния надзор на ВКП.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименАми какви са били гърците,бе?Не са ли те ултрасите,които бият и убиват?Българските момчетата само са минавали от там и не са закачали никой,но гръцките ултраси не харесали фланелките им,защото били на противников отбор и затова ги нападат!
19
3
 
23
 
! Отговори
До 18 преди 4 години
Ще ти дам един пример от лятото. Имало някакъв мач в София и на една бензиностанция същите тия с маските от посолството пияни, заляни и дрогирани слизат от един бус. И се чудят с кого да се заяждат. Искаха да се саморазправят с мен, защото регистрацията на автомобила ми била софийска. Не посмяха нищо да направят, защото са страхливци (един им подвикна, че не съм случаен, за да имам еди каква си кола- смятай що за робски манталитет). После гърците защо ги отрепали. Каквото повикало, такова...
18
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименТова,че е паднал пред колата,не означава,че не е убит от побоя,защо защитаваш престъпници-убийци?Момчето ли е престъпника или убийците му?
17
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До пияница мистикТи си лъжец и защитник на убиеца,адвокат ли ще ставаш на убиеца.Момчето нищо не им направило,нито ги е предизвикало с нещо,гърците просто не са харесали фланелката му която носи,защото била на противников отбор и се нахвърлят с метални тръби да бият.
16
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Относно случката. Дошли група хулигани да бият българските велики фенове, нашият избягал като момичка, зарязвайки приятелите си в боя. Резулат? Прегазен от кола. Instant Karma, както се казва. Да не ги беше зарязвал, щеше да се размине само с бой, ама, на. От смелост под гумите на колата. Има камери, всичко се вижда.
15
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Зъб за зъб,око за око,накажете убиеца на това дете,родителите му трябва да получат възмездие!Убиеца да гори в ада,това момче не им е направило нищо,те сами са го нападнали само защото не са харесали фланелката му.
14
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така наречените ултраси, агитка , фенове и т.н. са нищо повече от една престъпна групировка от побойници, наркомани,сутеньори, дилъри и пияници, повечето са с висящи присъди и са за зандана отдавна но понеже в България съд и присъда няма си щъкат свободни.
13
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искаме възмездие и дълъг затвор за убиеца!
12
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така се прави,браво!
11
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 8 грешиш, всеки народ ще прояви съпричастност към сънародник убит като куче на улицата в друга държава, без да е предизвикал по какъвто и начин това. Но ние не можем да проявим съпричастност у нас им само злоба и това ще ни погуби
10
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нямаше що да ходят до гръцкото посолство, аз щях да им кажа какво ще им отговорят: "Гръцката държава не може да се меси в делата на независимия гръцки съд." Същото ще отговори всяко посолство на демократична държава.
9
27
 
6
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Добър ден селяни прости!!!Какво лошо има , че момчето е отишло на футболен мач да подкрепя побратимен отбор!!!???Това е спорт селяни прости, това не е война!!!Гърците трябва да бъдат притискани по всички възможни канали, да накажат убийците, ако искаме да уважаваме собствения си народ и държава!!!Селяни прости животът е жесток!!!Агент Феликс Бонър!ЦРУ!!!
8
4
 
23
 
! Отговори
до 7 преди 4 години
Няма народ на този свят, на който да му пука за футболните му хулигани, повярвай ми. На нас също не ни пука, ама грам.
7
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като чета долни коментари мисля, че си заслужаваме съдбата скоро да няма такава държава и народ! да почива в мир момчето!
6
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голяма работа и ежедневие. Тръгнал наш *** "смелчагата" сред гръцките хулигани. Барабар Петко с мъжете. И намерил това, което се случва ежеднедвно сред подобни агитки. Голяма работа. В следващия си живот му пожелавам да мисли повече, да се изгради като човек, а не като пълен безделник. Седнали чак с премиера и главния прокурор да говорят, защото някакво си *** го отрепали от бой. Малко му е.
5
4
 
17
 
! Отговори
Япа Я преди 4 години
Не правете от хулиганите идоли,навсякъде по света футболното хулиганство е извън закона ,а тук искате международен скандал да направите заклеймете тия ,които правят скандалите извън стадионите и отблъскват истинските фенове!
4
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ооо, я чиба, бе! Да ви бяха отрепали гърците всичките, нагли безделници. С маски тръгнали да търсят обективно разследване и справедливост. Що за наглост...
3
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига с тоя плъшок безделник дето тръгнал да бяга панически и го блъснала кола ! Сега заради него ще тегли момичето
2
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един престъпник по-малко трябва да им благодарим на гърците каквото търсил това и намерил
1
6
 
25
 
! Отговори
az преди 4 години
Тия фенове що ходят с маски и искат справедливост?