Сняг ли? Пролет в края на януари, градусите гонят 15

Очаква ни топъл и слънчев уикенд
25 яну 2020 07:40, Красимир Ангелов
34
Сняг ли? Пролет в края на януари, градусите гонят 15
Снимка: Булфото

Вместо сняг, топло и слънчево време ще ни радва до края на януари, категорични са синоптиците.

Затоплянето, което започна от вчера, ще продължи и през уикенда и на много места градусите ще подгонят необичайните за края на януари 15 над нулата. Сутрините ще останат студени, като минималните температури твърдо ще останат под нулата, но през деня бързо ще се затопля.

В събота ще бъде предимно слънчево, следобед с разкъсана висока облачност. Максималните температури на места ще достигнат 14-15 градуса, за София – 11.

В неделя ще остане все така топло и градусите отново ще бъдат около 15. Облачността постепенно обаче ще се увеличава, като в нощта срещу понеделник и в понеделник от запад на изток слабо ще превали, на повече места основно в Западна и Южна България.

В понеделник дневните температури слабо ще се понижат, но още във вторник облачността ще се разкъса и ще намалее до слънчево време. Така още от вторник градусите на много места в страната отново ще подгонят 15, каквито ще останат до началото на февруари.

А за любителите на зимните спортове остава успокоението, че условията за ски в големите ни курорти са отлични. Днес в Банско ще се проведе и втория старт от Световната купа за жени, след като вчера голямата звезда на алпийските ски Микаела Шифрин спечели спускането.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
приде преди 4 години
До Хохохоооо...Като си продал какъв ти е келепира?Чакай някои да ти произведе!
22
2
 
10
 
! Отговори
Хохохоооо... преди 4 години
ДОБРЕ, ЧЕ ПРОДАДОХ ЗЕМЯТА!!!ДА МУ МИСЛИ "НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНИЯ БИЗНЕС"!ДА РАБОТЯТ КОМУНИСТИТЕ!МНОООГО ИМАТ ДА СТРОЯТ "КОМУНИСТИЧЕСКИЯ КАПИТАЛИЗЪМ"!!!ДА ИМ Е ЗДРАВЕ!!!
21
1
 
13
 
! Отговори
ШО, БЕ... преди 4 години
СТАВАМЕ ГЪРЦИЯ !ШЕ САДИМЕ ПРАСКОВИ, КАЙСИИ, МАСЛИНИ И ПОРТОКАЛИ. МАЙНАТА МУ НА ЖИТОТО. КАЙСИЕВАТА РАКИЯ Е НАЙ-ДОБРА!
20
12
 
5
 
! Отговори
Миткалото преди 4 години
Имали още някой който да вярва ,че тази суша е природно явление -погледни дунавската равнина,северна България.Всичко идва от търговското спорозумение със САЩ ,суша братя -няма да има плодове,защото пъпките на дърветата,лозите ще изсъхнат -всеки ден виждаме когато има облаци, започват да кръжат самолетите,остават дири ,всички тези сребърни ... са за пресушаване на тези облаци -дъждовни и снежни,да няма влага а след тях остава едно чисто небесносиньо небе без нито едно облаче.
19
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 19със сланина и недестилирана домашна ракия нашите деди са живели много векове без проблем! а климата се променя периодично заради изместване на полюсите! но най виновни за сушата са тия, дето изсякоха горите и нищо не посяха! демек няма гори, няма и вода!
18
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Планетата загива, ад в Австралия, ад в Калифорния, суша у нас, тия сeляндyри седнали да ми говорят, че пестели от отопление и как искали да е топло. Е после как да ми е жал, че бачкате за 1500лв., бе?! С такъв манталитет- толкова. Само софри и вина са ви в главата, сланина и недестилирана домашна ракия. Друго не знаете. А, забравихме и немската 15-годишна дизелова бракма.
17
10
 
14
 
! Отговори
Пенсионер преди 4 години
До Варненец 6 За какво ти е този сняг ?Я виж какво е топличко.И едни хубави дъждове ще свършат добра работа, ама няма..Е , и мен ме е яд че се минах със зимните гуми , ама нали е задължително.Кво да правиш ? Съдба !
16
9
 
5
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 4 години
С такова време, другарката Ангелкова, наистина ще удължи сезона туристически, но тази Зима, ни разсипаха от токови удари !Защо ?!Нали си плащаме всеки месец ?
15
14
 
14
 
! Отговори
Сградната инсталация преди 4 години
Спирайте парното бе изедници! Навън е пролет, но надувате парното като за последно!
14
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тиквата отишъл на риболов и хванал златната рибка. Поогледал я, поогледал я и я хвърлил във водата.Рибката по едно време се показала и му вика:- А какво стана с желанията??? Тиквата се почесал по тиквата и й казал:- Добре, казвай какво искаш!
13
26
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мен ми харесва климата и определено му се наслаждавам. Топли зими - кафе на плажа, обяд на приятно време. Изключително добро време, което помага и на бизнеса. Не знам кво врякате само с тоя студ. Големи фенове на студа... Гашници... После ми реват пък за сметки ток. Кат им студ и лед, какво му е хубавото? Всеки като паткан се скрил някъде.
12
9
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
,,Дебел сняг,дебел комат",казва народът.Лошо е юнаци това че няма сняг.Хлябът и водата ни зависят от това.
11
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до Шопа, Олигoфрeн, къде видя студ , че да седя на студено, бе? А и съм на дърва ако паднат под нулата температурите. Спестявам наполовина от дърва.
10
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мисля че Грета Турнберг е виновна! То от толкова приказки за времето и ей на как урочаса климата пусто...
9
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 9 Миналата зима декември имаше сняг в София и Топлофикация ми взе за сградна инсталация месец 25 лева. Сега температурите са с 5-6 градуса по- високи и няма сняг и за декември ми взеха пак същите пари, а не ползвам парно- с откачени радиатори съм.
8
2
 
17
 
! Отговори
Елемаг преди 4 години
До 2 лобист журналист:Глей си работата, ние от Транспортната още първия мандат си напълнихме гушката с "ФАРОВЕТЕ" целогодишно.Сега наши момчета напъват и за отризираните сервизи...*** ще успеем,само ГЕРП и напред!!!
7
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега остава и да хване един сух студ без сняг в Добруджа и на пшеницата да и се разкаже играта! И след това внос от Украйна и хляба 2 лева...ама кой пък ти яде хляб вече...
6
8
 
22
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Нека, напук на Енергото!
5
5
 
35
 
! Отговори
Варненец преди 4 години
Такава зима не помня...да не завали сняг до края на януари. Да видим изобщо ще завали ли във Варна сняг тази зима.
4
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С други думи сняг няма и вода няма да му мислят хората с пресъхналите чешми, а и не само те.