Нова мода у нас - с куче на работа

Архитектурни бюра и IT фирми предлагат дом за четириноги
27 яну 2020 11:33,
64

Много интересна тенденция набира популярност у нас - ходенето на работа с домашния любимец. За много компании в Китай и Япония това не е нищо ново. Оказва се, че и у нас немалко фирми имат същата практика.
Още по темата

Психолозите обясняват, че тази практика се отразява чудесно в творческите браншове, тъй като животните сплотяват колектива, правят обстановката по-дружелюбна и вдъхновяваща.

Мая, Гръм и Чили са в архитектурно бюро на стопаните си Илиян и Лора. Офисът вече се е превърнал в техен дом за кучетата. Те израстват в офиса, дори ходят по обекти с техните стопани.

"Наложихме на колегите си това, че ние си водим кученцата на работа. Трудно е да ги оставим по цял ден сами", сподели Лора пред Bulgaria ON AIR.

"Нашите клиенти са толкова широкоскроени, колкото сме и ние", отбеляза Илиян.

Тенденцията у нас се оказва, че вече набира популярност, особено в IT сектора. Лора и Илиян съветват всички, които са решили да въведат практиката, да бъдат готови за всякакви ситуации.

"Има моменти, когато ни пречат, когато има много хора, движение", каза още Лора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
6
 
32
 
! Отговори
gosko преди 4 години
В този офис от филмчето не бих стоял и минута, нито като служител, нито като клиент. Това е някаква гнус.Тия ненормалници, вместо да пълнят помещенията с ***, да вземат да си оборудват офиса със столове, монитори и клавиатури, че за 1-2 години ще окьоравеят с тия лаптопи и ще се изгърбят и схванат за още по кратко време. Това не са столове за седене в работна среда. Видеото е пример са лошо оборудван офис, пренебрегващ всички здравни и законови правила
9
6
 
28
 
! Отговори
gosko преди 4 години
Кучето в офил е горе-долу приемливо, докато е само и единствено кучето на шефа. имах един такъв, водеше го в офиса и казва, аз обичам животни. А какво би станало в тоя офис, ако всеки служител си доведе животното или каквото има там, надоведат кучета, котки деца и съседи.Освен това аз съм нудист. Искам да стоя гол в офиса.
8
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само това остава. Не стига, че "модерните" офиси са развъдник за бацили - 100 човека в едно помещение, прозорец няма къде да се отвори, върти се един и същ въздух... ми сега и *** да мъкнат. Всеки прави каквото си иска вече...
7
2
 
7
 
! Отговори
гост преди 4 години
До БГ: толкова можеш, толкова вдигаш!
6
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само да не ги кърмят на публично място, и по-тихичко като си смучат езиците.
5
6
 
17
 
! Отговори
БГ преди 4 години
А в кол центровете и изнесените услуги ние хората сме животните. С две висшета в чужбина ми дават 1500 лева да вдигам слушалката!
4
27
 
15
 
! Отговори
ХулиГаню преди 4 години
Кат бях малък много ме кефеше да вържа една тенекия на някой пес на опашката, да му играя един шут в газа, песа *** и бяга, докат баялдиса, всички се търкаляме по земята от смях, голяма веселба беше, смятам пак да го направя сега в неделя
3
10
 
40
 
! Отговори
Vasil преди 4 години
Ще доведа питбула да си игра с клиентите и да пази персонала. Това е чутовна глупост, да има кучета в офис. Има много хора които ги е страх и не търпят песове. И са прави.
2
2
 
23
 
! Отговори
Унуфри преди 4 години
Като любител на животните ми харесва.Но какво става ако има някой служител с алергия, а собственикът на животното е *** и не се съобразява?Интересно ми е защото съм попадал на такива случаи.
1
10
 
38
 
! Отговори
гтгтгтг преди 4 години
Голяма глупост..."Наложихме на колегите си...айде няма нужда! Тия кучкари съвсем откачиха. А котки що да не може, хамстери, змии?!