Лошо за водата: До края на зимата - без особени валежи

Посрещаме февруари с високи температури и без сняг
30 яну 2020 23:30, Красимир Ангелов
35

До края на зимата не се очакват големи количества валежи, прогнозира синоптикът Георги Рачев.

Февруари - месецът на крайностите, ни посреща с високи температури. Според метеоролозите през следващия месец ни очакват температури от порядъка на градус и половина до 2 по-топло от нормалното.

Още по темата
Освен че ще е топло, първите 10 дни на февруари няма да донесат и така чакания сняг. Сравнително суха се очаква да бъде и останалата част от зимата, предаде синоптикът на Bulgaria ON AIR Владимира Илиева.

Според метеорологът Георги Рачев остатъкът от зимата ще бъде без особено количество валежи. Въпреки слънцето, прогнозата за февруари е и за чест вятър. По думите му това поне ще гарантира сравнително по-чист въздух в големите градове.

И все пак по-топлият период се очаква да приключи в средата на следващия месец. Валежите от сняг обаче ще бъдат по-скоро епизодични.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
3
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
До АнонименПроблемът не е че, Кан Аспарух е ходел под масата, защото това е един средновековен български кан;))), т.е. много късен. А тези, българкси канове, от които са се учили китайките как да направят това са владели самият Хин (Китай);)))
31
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До с Герб напред!Ми трябва да вали само и единствено в язовирите - егати лигавщините е това да си вали къде му падне.
30
3
 
5
 
! Отговори
Непопулярно мнение преди 4 години
До Vechna IstinaБог не наказва никого. Ние посрещаме последиците от делата си. Бог е любящ баща, който не се гневи, защото НЯМА его, а се грижи да не се унищожим, докато се учим как да живеем. Няма как да обичаш този, от когото се страхуваш. Спри да проповядваш страх.
29
4
 
2
 
! Отговори
бг преди 4 години
Гледах по един ТВ канал интервю с възрастен пмъж - хидроинженер, който каза, че нямало налягане, за да стигне софийската вода до Перник. И тоя човек също ме ядоса! Добре бе, чиче! Ти как мисрлиш, защо е дошла телевизия да те пита - защото си хидроинженер. И ти като такъв, казваш, няма да стане. Това е най-лесното. Ти като хидроинженер кажи - КАК може да стане. Какво да се направи? Ако ти не знаеш, тогава кого да питаме?
28
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Малките вецове, които само точат вода трябва да бъдат взривени
27
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гледах клипче за оризищата на Китай. Хората там са превърнали пустинята в гжрадина, като са построили цели водохранилища в близките планини, и в тези водохранилища отглеждат ориз, а водата се използва и за напояване на други посеви. И това - по време, когато нашият хан Аспарух е ходел пеша под масата! Китайците са уловили планинската вода и са я насочили така, че са направили водни тераси, в които отглеждат ориз. А са били планини и пустиня. Господ дава, но в кошара не вкарва.
26
0
 
12
 
! Отговори
бг мързели преди 4 години
Писна ми да се оплаквате от безводие, некадърници. По света има много по-безводни райони, и там хората са си направили да имат вода. Тука под земята е пълно с вода, има реки, планини и море, и пак водата ви е малко. Ами, тя няма да падне самичка в устата ви! Трябва да се напънете и да я насочите към домовете си! И когато е питейна, да не я използвате за промишлени цели!
25
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Брееей, голяма кампания да избършан на-срания г-ъс на ГЕРБ-аджийските калинчици. Голямо чудо, голямо нещо. Нали не обичахте тоталитарни режими, бе, деморатчета, евроатлантици?!? А сега що го търпите настоящия абсолютно тоатлитарен режим?!? Много ви се усладиха бананчетата ли? Много е мека тоа-летната хартийка ли? В котешката храна има повече месо от месото на витрините по Кауфланд ли?
24
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Заради греховете на Перник и Господ иска да ги накаже
23
5
 
7
 
! Отговори
Vechna Istina преди 4 години
Всяка криза е Божието наказание за греховете на някой а ако наказанието е за целия народ отговорните са политическите лидери и ако е се покаят, наказанията ще продължат и ще стават все по-страшни както над египетския фараон който е заробил Божия народ Израел измъчвал ги и дори хвърлял синовете им в Нил, така че Божия гняв е ставал все по-голям върху Египет докато чрез Мойсей Бог е освободил Своя избран еврейския народ след 10 язви над Египет избиване на първородните и потапяне на войската им
22
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сигурно в съседните държави валят много дъждове,затова нямат водна криза и хора ни са улицата и са виновни че крадат водата на Бойко.
21
2
 
13
 
! Отговори
Ован преди 4 години
До копрофила, не харесващ ДВГ. Е заради такива наивници като тебе ще продължават да ни вменяват че автомобилите са много опасни. Имаш ли идея за една литиева батерия на кола колко ресурси отиват ? Има ли представа колко ядрени опити се извършват почти всеки ден . Според теб дали не влияят на озона ? Затоплитесте, ами повишената слънчева активност - и тя ли е заради ДВГ. Ако се спре изсичането на горите примерно, нещата доста ще се подобрят.
20
7
 
9
 
! Отговори
Истукан преди 4 години
Това благодарение на замърсяването на околната среда. Озонът изтънява, давате ли си сметка какво правите с двигателите на вътрешно горене? Защо съм противник на двигателите с вътрешно горене? Защото монополите казват, че не може без петрол, аз пък казвам, че може без петрол. Има магнитни двигатели и електродвигатели. Монополът не може да ми каже дали да карам електромобил или бензинов двигател.
19
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Важното е че Тиквата громи италианския но клик и си разменя фанелки с тамошния клоун.
18
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вик им пречи не от ГЕРБ я минете по селата напече две седмици и вода няма цяло лято ходя на чешма да си наливам вода е 21 век боико лие виновен или вик си мият ръцете.Друго идва да мери миналата година аз съм удобна тя казва няма те е питам аз аз ли знам къде съм или тя
17
3
 
9
 
! Отговори
пияница мистик преди 4 години
Този чичко нещо бърка. Тръмпът каза, че Глобалното Затопляне е измислица и няма такова нещо, а аз на него много му вярвам. Така де, той да не е някакъв шоумен, че да си измисля поради незнание и вродена тъпота.Той е истински бизнесмен.Когато другите ставаха милиардери докато надуваха имотния балон, той успя 3 пъти да фалира. Но се изправи на крака и продължи напред. Е това се казва истински бизнесмен. Как да не му вярвам, пък да вярвам на някакви си учени и сателитни снимки на топящи се ледници
16
1
 
9
 
! Отговори
postradal pasi преди 4 години
До Анонимен Нито плювню (плевналиев) нито вторанов (Първанов) са достойни а са достойни предатели главни съизвършители на ГЕНОЦИДА над Българския народ
15
7
 
17
 
! Отговори
с Герб напред! преди 4 години
А в Израел как са валежите знаете ли защото си има вода по къщите? На герб и борисов все нещо им пречи, сега не валяло лошо, ако завали ще ги изненада и не могат да изчистят снега и тн до безкрай мрънкяне от великата мутра. Или може бсп да е виновно нищо че мутрата управлява 20 години, или пък оня орешарски, само той ще да е виновен мръсника мръсен.
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че миналата година ЦСКА като бе на зор питам къде са 50000 армеици дасе обличат в синьо а или ще сме с тире или без тире къдеса
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И да попитам последно синия отбор откога е с червен ата парти я жалко жалко да се смееш ли или да плачеш