Божков не бил в Дубай. Кой ви каза, че съм пътувал в този самолет?

Ще се стигне до съд и там ще се решава, смята бизнесменът
Обновена: 31 яну 2020 11:29 | 31 яну 2020 09:33, Красимир Ангелов
255
Божков не бил в Дубай. Кой ви каза, че съм пътувал в този самолет?
Снимка: БГНЕС

Бизнесменът Васил Божков отрече да се намира в Дубай. Както е известно се появи информация, че последният полет на частния му самолет е бил София-Дубай. Той е излетял от София в събота вечерта и е кацнал в Дубай в неделя сутринта.

Още по темата
Това се разбира от сайта https://flightaware.com/, който следи полетите на всички регистрирани самолети.

"Самолетът не е на "Нове холдинг" и кой ви каза, че аз съм пътувал в този самолет. На разположение съм. Къде съм не е най-важното“, заяви Божков в сутрешния блок на Нова телевизия.

Той заяви, че не е знаел за спецакцията, организирана в София, при която бяха проверени няколко офиса на бизнесмена.

Божков определи твърдението на прокуратурата за дължимите над 500 млн. лв. на държавната хазна като злостна пропаганда. "Никой не каза, че компаниите ми са внесли над 500 милиона в хазната. Не може да се смятаме за нищо. Посъветвах Гешев да не бърка търговския закон с наказателния", заяви Божков.

Той категорично отрече да е предлагал подкуп на членове на Комисията по хазарта.

"Не могат да правят квалификации за криминален тип, олигарх, за ограбил хората. Не съм заплашвал с убийство. Все още не мога да си обясня какво се случи. Изведнъж държавата рязко ме нападна, благодарение на бръщолевенето на някакви хора, които за мен са психично болни. Нямам никакъв страх в момента. Мисля, че ще се стигне до съд и там ще се решава", посочи още собственикът на футболния Левски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хора няма колективна вина!! Ако дружеството не е внесло нещо има актове,конфискации едва ли Божков обикаля страната и носи куфарчета. По тази логика дайте да накажем немците,че на някой дядо му е бил нацист!!..или да спрем тока на всички,че някой може да бръкне в контакта. До преди седмица бе читав човек и за седмица. Стана сатана. От 2014 бил апаш..ми кой управлява от тогава и до сега??? Що не го хванаха??
116
1
 
6
 
! Отговори
вб преди 4 години
В русия съм, в русия съм..
115
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Леле до къде я докарахме да защитаваме черепа.Копаем дъното .
114
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До НедаЧерепа няма защитници, ама това театро срещу него е гнус... Говорят за закони и демокарции, а реално набелязват някой и го събарят за 3-4 дни. Ами ако утре се захванат с твой бизнес? Ей така, някой си подал сигнал и до там. Има си закони, процедури и т.н. В момента обаче гледаме филма държавен рекет. Черепа виновен, а всички държавни служители които са му подписвали са деца невинни. Тези суми така никой да не ги забележи с години как си го представяш?
113
1
 
22
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ЧЕРЕПА Е НАЙ-ТЪМНИЯ ЖИВ СУБЕКТ В БЪЛГАРИЯ ОЩЕ ОТ МИНАЛИЯ ВЕК!!!БУДА Е ЕДВА НА ВТОРО МЯСТО КАТО ТЪМЕН СУБЕКТ И ПОРЪЧКОВ ЛИКВИДАТОР!!БАНЕВЦИ, ЦВЕТАН ВАСИЛЕВЦИ ТОВА СА СМЕШНИ НЕЩА!!!АРАБАДЖИЕВ Е СРЕДНО ОПАСЕН ТОЙ ПОРЪЧА ИЛИЯ ПАВЛОВ ИЛИ ГО Е ЛИКВИДИРАЛ ЛИЧНО ЗА ДА МУ ИЗТОЧИ ЗАХАРНИТЕ ЗАВОДИ ОТ КОЕТО СТАНА БОГАТ!НО ЧЕРЕПА СИ Е НАИСТИНА ОПАСЕН НЕ СЕ ШЕГУВАМ И ТОВА НА ВСЕКИ МУ Е ИЗВЕСТНО :DНЕ ЗНАМ КАК ЩЕ ПРИКЛЮЧИ ТАЯ САГА НО НЕЩАТА СА СЕРИОЗНИ ИЛИ БУДА ИЛИ ЧЕРЕПА ВРЪЩАНЕ НАЗАД ВЕЧЕ НЯМА !
112
4
 
28
 
! Отговори
Неда преди 4 години
Откривам, че Черепа има много защитници в нета. Защо? Нима Черепа е бил добър работодател? Нима е дарявал за бедните? Може ли да докаже произхода на парите, с които "Законно" е купувал незаконно изровени от земите ни безценни съкровища? Дали е създал нещо, или е натрупал милиарди чрез неплащане на заплати и данъци, от измами и престъпления? Какви тогава са защитниците му? Предполагам, че са платени, или престъпници като него, защото всеки нормален човек е погнусен от Черепа и подобните на него..
111
0
 
21
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
БРАТЯ ГАЛЕВИ И ТЕ СЕ СКЪСАХА ДА ДАВАТ ИНТЕРВЮТА ОТ ЧУЖБИНА!НЕ МИ ПУКА НИТО ЗА ЧЕРЕПА НИТО ЗА БУДА И ДВАМАТА СА ПЕПЕЛЯНКИ!!!
110
1
 
9
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Няма да го върнат- ще му "гледат на кафе" в чужбина -там ще им е най лесно! най вероятно ще падне със самолета нна някоя нива)
109
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А дали ще го върнат ще реши самата Държава където се крие според Бизнеса и делата му.
108
4
 
21
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ПРОБЛЕМА С БОЖКОВ НЕ Е ,ЧЕ Е НАПУСНАЛ СТРАНАТА А , ЧЕ НЕ Е НАПУСНАЛ ТОЗИ СВЯТ!ТОВА Е НАЙ-ОТКРИТИЯ ИЗТОЧВАЧ НА ПУБЛИЧНИ ДРУЖЕСТВА С ЦЕЛ ЗАВЛИЧАНЕ НА МИНОРИТАРНИТЕ АКЦИОНЕРИ И ТАКИВА РАБОТЕЩИ С БИЗНЕСА МУ!КАКТО МИТЬО ОЧИТЕ Е ЕМБЛЕМАТИЧНА ФИГУРА ТАКА И БОЖКОВ!!!
107
6
 
16
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Този индивид е поел по пътя на Мишо Бирата, жената на Мишо Бирата,Иван Танов, Ахмед Емин и много знайни и незнайни "герои" След приказките че министър председателя е мафиот- то пътят на Божков е само посока към скорощна среща с Мишо Бирата)) (понеже е световноизвестен факт че Боко е мафиот но не трябва така да се говори на всеослушание)) Лично аз му давам 1 седмица да гледа слънцето))
106
0
 
12
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Земя, като една човешка длан,ти на крадците толкоз нужна.Ограбиха те теб без свян,твоите синове-не чужди !
105
0
 
9
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До Анонимен 127: Забравил си да изключиш Caps Lock на клавиатурата, та постовете ти си личат отдалеч.А Божков винаги е бил спонсор само на самия себе си. Стига г'лупости.
104
2
 
19
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
БОЖКОВ: АЗ САМО СЪМ НАРЕЖДАЛ ДА СЕ ИЗТОЧИ ХОЛДИНГ ПЪТИЩА АД ЗА ДА ОКРАДА МИНОРИТАРНИТЕ АКЦИОНЕРИ С 10-КИ МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ ПРИБРАХ ОТ ТЯХ!!!БОЖКОВ: НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ СИ ИМА УПРАВИТЕЛ НАЗНАЧЕН ОТ МЕН!! АКО ТОЙ Е ЛЪГАЛ И МАМИЛ ДА ГО ВКАРАТ НЕГО ДО ЖИВОТ В ЗАТВОРА АЗ НЕ СЪМ ОРГАНИЗАТОР НА ПРЕСТЪПНА ГРУПА!!БОЖКОВ: КРАДЕНИТЕ КАРТИНИ С КОИТО МЕ ХВАНАХА НА КОЛЬО ФИЧЕТО ГИ ВЗЕХ ОТ ЗАЛОЖНА КЪЩА ЕДИН НАРКОМАН ГИ БЕШЕ ОСТАВИЛ ТАМ! НЕ СЪМ АЗ ДРУГИТЕ БЯХА!!САМО НЕ МЕ Е СТРАХ КОГА КРАДЕМ, ЛЪЖЕМ И МАМИМ!
103
1
 
16
 
! Отговори
селянин преди 4 години
ако приемат Сърбия и Македония в ЕС човек да се чуди къде да се крие
102
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази комисия по хазарта от комунизма ли е или ГЕРБ или традиционната калинка.
101
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
124- КАЗВАШ ФАКТИТЕ, ЧЕ СА ПРЕВЕДЕНИ 1.2 МИЛИАРДА НА МАЛОФЕЕВ ОТ МУСТАКОВ СА ЛЕГЕНДИ- ВЕРВАМ НА ТЕБ А НЕ НА БГ ПРОКУРАТУРА.
100
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този си провежда интервюта, Явор Колев не го ли засича, ако аз се обадя и кажа, че има бомба някъде куките ще са ме позиционирали на секундата. Но да имаме доверие на Колев, че ще си свърши работата, за която държавата му плаща!
99
2
 
6
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Какво пак сте се захванали за комунизъм/антикомунизъм.Защото и едните и другите треперят от Военен режим.
98
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
116- А ЗАЩО КРАДЕЦ МУСТАКОВ ПРЕВЕДЕ 1.2 МИЛИАРДА НА КРЕМЛЯ- КОМУНИСТИЧЕСКИ ИНТЕРНАЦИОНАЛИЗЪМ НАЛИ...