Божков не бил в Дубай. Кой ви каза, че съм пътувал в този самолет?

Ще се стигне до съд и там ще се решава, смята бизнесменът
Обновена: 31 яну 2020 11:29 | 31 яну 2020 09:33, Красимир Ангелов
255
Божков не бил в Дубай. Кой ви каза, че съм пътувал в този самолет?
Снимка: БГНЕС

Бизнесменът Васил Божков отрече да се намира в Дубай. Както е известно се появи информация, че последният полет на частния му самолет е бил София-Дубай. Той е излетял от София в събота вечерта и е кацнал в Дубай в неделя сутринта.

Още по темата
Това се разбира от сайта https://flightaware.com/, който следи полетите на всички регистрирани самолети.

"Самолетът не е на "Нове холдинг" и кой ви каза, че аз съм пътувал в този самолет. На разположение съм. Къде съм не е най-важното“, заяви Божков в сутрешния блок на Нова телевизия.

Той заяви, че не е знаел за спецакцията, организирана в София, при която бяха проверени няколко офиса на бизнесмена.

Божков определи твърдението на прокуратурата за дължимите над 500 млн. лв. на държавната хазна като злостна пропаганда. "Никой не каза, че компаниите ми са внесли над 500 милиона в хазната. Не може да се смятаме за нищо. Посъветвах Гешев да не бърка търговския закон с наказателния", заяви Божков.

Той категорично отрече да е предлагал подкуп на членове на Комисията по хазарта.

"Не могат да правят квалификации за криминален тип, олигарх, за ограбил хората. Не съм заплашвал с убийство. Все още не мога да си обясня какво се случи. Изведнъж държавата рязко ме нападна, благодарение на бръщолевенето на някакви хора, които за мен са психично болни. Нямам никакъв страх в момента. Мисля, че ще се стигне до съд и там ще се решава", посочи още собственикът на футболния Левски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
197
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичко грозно излиза наяве. Водата ни се скрива. Май Онзи отгоре ни дава последен шанс да изчистим тинята и да започнем на чисто.
196
0
 
3
 
! Отговори
Koly kucia преди 4 години
Такето ще ги смаже.Давай Таке,кефиш ме яко
195
1
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ТО ЧЕРЕПА АКО НЕ ТЕ ОКРАДЕ, ИЗЛЪЖИ И ИЗМАМИ НЕМА ДА Е ЧЕРЕПА!!!ЗА БУДА, ЧЕРЕПА И ОЧИТЕ НЕ Е НУЖНА НИТО ПРОКУРАТУРА НИТО СЪД ТЕ СА ВИНОВНИ ПО ВСИЧКИ ОБВИНЕНИЯ КОИТО ИМ СЕ ПОВДИГНАТ И ТОВА САМО НА СЛАБОУМНИ НЕ Е ЯСНО!
194
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
комунистически отпадак
193
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нещастни завистливци! Българи.
192
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
много неприятна личност..дано не излезе дълго от арестите
191
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
това недоразумение на снимката с този гаден поглед е направо за разтрел !!!
190
2
 
19
 
! Отговори
неразбрал преди 4 години
Кой беше начело на държавата през последните 7-8 години ,когато Божков е спестил тези 500млн.?Кой е бил финансов министър и шеф на комисията по хазарта?Кой ги е назначил тези последните?Тези тримата плюс Божков ,не са ли ОПГ и защо тримата не са в ареста?
189
7
 
12
 
! Отговори
ФЕЙК ЛОТ БИЛЕТИ преди 4 години
Я РАСЛЕДВАЙТЕ КОЛКО СА РЕАЛНИТЕ ПЕЧЕЛИВШИ КОИТО ГИ ДАВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА..............................???????????????????/МНОГО ПРОТИВЕН ТИП :-((((((((((((((((((((((((((ЗА ТОВА БЪЛГАРИЯ е НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕтака че...! Българино не бягай в другите ДържавиА ВЗИМАЙ ТОЯГАТА И ПРЕД /НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ/ !!!!!!!!!!!!
188
1
 
10
 
! Отговори
weiss преди 4 години
До aa1830 защото т.н. прокуратура е бухалка, защото използва мярката за неотклонение като репресия, защото ще лежи до две години в следствения арест без да е виновен, за да осъди после страната за мижави пари, които ще платиш ти. Ама това не беше ли риторичен въпрос?
187
0
 
11
 
! Отговори
weiss преди 4 години
Нищо не си разбрал, стоящ, апелирам само да се спазва закона. а той се нарушава от овластените да го прилагат. С нарушенията на закона не се води борба чрез закононарушения, иначе нищо няма смисъл. Престъпници не се обявяват по тв без съд и присъда, това е линч или революционен трибунал. Това не е спор на фенове за един или друг отбор, а жизнено важен въпрос, и ако ти наистина мислиш (а сигурно е така) , че тук целта оправдава средствата, нещо много ти липсва- дори ако не усещаш липсата му.
186
3
 
3
 
! Отговори
МВР преди 4 години
взехме паричките на ветко и и хвърлихме в затвора-някой да е чул нещо за тях ? там ще си изсухнат-взехме паричките на ония другия-някой да е чул нещо за него-там ще си изгние-и на този ще вземем паричките,ама го изпуснахме -сега до живот очите ще гледат пред мен,зад мен-кривогледаи ще станат-тоя череп ли е къв е -мина целия преход без атентат срещу него-половината ще ги избие-а дано
185
4
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
до 215изобщо не е грозен!..напротив,има вид на разумен,спокоен и уравновесен човек...а ако търсиш "фейс",от който да ти се свие стомаха-виж тоя на гешеф!па виж и фейса на "премиерина"-тлъсти бузи,чене на питбул,чело на новородено,туловище на бизон..Поглед-на изтърван..
184
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Божков няма къде да ходи, освен във великата страна.
183
1
 
5
 
! Отговори
Христо преди 4 години
Напълно съм съгласен с 219. В момента собствениците на частни пенсионни фондове ударно ги прехвърлят на чужденци, най- вече на "Алианц". Така, че "Съгласие", "Доверие" " Бъдеще" и други ЧПФ няма да изплатят и стотинка .
182
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Божков не се оказа далновиден играч. Всички, които имаха поне малко акъл в България и не бяха толкова алчни още при първите симптоми за натиск продадоха бизнеса си на чужденци от солидни държави. Сигурно не взеха онова, което искаха като пари но все пак по-добре малко отколкото нищо.Цяла България знае кои са грабливите ненаситници и свинските им физиономии. Те българин могат да ударят и да му изземат бизнеса, но с чужденците е толкова лесно,защото ще се берат ядове на държавно ниво.
181
2
 
14
 
! Отговори
Въпросчо преди 4 години
А кой го предупреди ,и неги , и неговите дружки , че предстои задържане??? Толкова ли е пробита системата??? Значи можем спокойно да считаме , че при евентуална чужда намеса, властта веднага се продава на завоевателя ??????? Така сме паднали и 500 г.сме стояли под турско робство !!!
180
1
 
15
 
! Отговори
ноВИНА??? преди 4 години
А снахата на черепа е дъщеря на ....? СлучаЕност?НеМисла!
179
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
214- КО КАЗВАШ ЧИ МАГУРАТА С ПУРАТА, ДЕТУ НЕ ДЪЛЖИ НИТО СТИНКЪ НА ТАЯ ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВА Е МАЛКОТО ДЪРЖАВНОСТ В ДЪРЖАВАТА- Е ДА Я ЗАКРИВАМЕ, АКО ТЕ ТАКИВА КАТО ТОЯ Е ДЪРЖАВНОСТТА В ДЪРЖАВАТА.
178
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ама много грозен бе..че и дребен.