Комисията по хазарта с нов шеф и нов състав

Горанов назначи временно началника на кабинета си
31
Комисията по хазарта с нов шеф и нов състав
Георги Йорданов. Снимка: МФ

Председателят на Държавната комисия по хазарта Александър Георгиев е освободен от поста от финансовия министър Владислав Горанов. Това става по молба на Георгиев, съобщиха от МФ.

В момента Георгиев е на свобода под парична гаранция.

Още по темата
Временно от днес Горанов е назначил на овакантеното място Георги Йорданов.

Георги Йорданов има богат административен опит, придобит на експертни и ръководни длъжности. До момента заемаше длъжността началник на кабинета на министъра на финансите, в която встъпи през ноември 2014 година. Преди това е бил ръководител на Инспектората на Министерството на околната среда и водите.

В периода от декември 2010 г. до април 2014 г. е държавен инспектор в Инспектората на Министерството на финансите. От януари 2000 г. до октомври 2010 г. последователно е заемал длъжностите директор на Инспектората на Министерството на земеделието и храните и главен секретар на Националната служба за растителна защита. Професионалната му кариера започва в МФ през 1995 г., като инспектор в данъчната администрация и главен данъчен инспектор в Службата за предотвратяване и разкриване на данъчни нарушения.

След разговори с министъра на правосъдието, министъра на икономиката, изпълнителния директор на Националната агенция за приходите и председателя на Държавна агенция „Национална сигурност“, са предприети действия за промяна в състава на Комисията. За нейни членове министърът на финансите назначи нови определени от ръководителите на тези институции лица.

Това са Стоян Стоянов – главен секретар на Министерството на правосъдието, Паун Илчев – и.д. председател на Българския институт по метрология, Красимир Бояджиев – началник на отдел „Разследване на особени случаи“, дирекция „Контрол“ в Централно управление на НАП и Емил Захариев – директор на специализирана дирекция в ДАНС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
Страхотен кадър преди 4 години
В момента Георгиев е на свобода под парична гаранция. ??
25
0
 
1
 
! Отговори
Българина преди 4 години
Неговата задача ще е да оневини Горанов, нищо повече....
24
0
 
3
 
! Отговори
Мунчо преди 4 години
Психолозите тестваха ли новата управа на хазарта с чифт зарчета или тесте карти?При видът им,ако са с премрежен поглед,очестено дишане и потреперване на пръстите,означава,че са комарджии- ще бъдат зависими като предходните.
23
0
 
1
 
! Отговори
Поредният преди 4 години
"НАШ" човек с петфектни качества - послушен и без морал. Ще го кретаме до като не се разсмърди отново. Тогава джентълменски му искаме оставката и го пращаме аташе в някоя западнала държивица -я Швейцария, я Малта, Люксембург...
22
0
 
4
 
! Отговори
Палачинката се обръщ преди 4 години
Откакто погнаха черепа сайтовете не спират да бълват реклами на ефбет и уинбет. Едва ли е случайно. Блокирах ги и двата зради тормоза. Натиснеш да отвориш някоя страница и се отваря втора на някои от тези. Агресивният подход ме накара да ги ненавиждам.Явно целтта е отмъкването на зависимите към хазартаот конкуренцията. Да скочиш на черепа означава, че имаш много сериозен гръб с размерите на прасеевски
21
0
 
2
 
! Отговори
хах преди 4 години
В момента Георгиев е на свобода под парична гаранция. - това сте го писали между редовете нещо
20
0
 
3
 
! Отговори
баба Гунка преди 4 години
Тоз цял пенкилер, бря?!
19
0
 
2
 
! Отговори
пияница мистик преди 4 години
Продължавате ли да трЪкате талончета, ***? :)))
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Смениха бушоните, но шалтера си е същия и така до следващият път.
17
0
 
10
 
! Отговори
Сик преди 4 години
Само като видя как на някой кариерата му е стартирала директно от Министерството на финансите и после от директор на едно -до директор на друго ти става ясно, че синковеца не е случаен.
16
0
 
12
 
! Отговори
ББ преди 4 години
нема тайни ...обществена е че Горанов служи на Пеевски и Доган,Горанов си е тарикат и се надявам скоро Гешев с подкрепата на Народа да го прибере барабар с господарите му...ако сме Народ...и ако съм прав..това момче си е поредният бушон...е ще си плаща телефоните в затвора с платеното му скоро...дано да греша и да си е пич...ще се радвам
15
1
 
6
 
! Отговори
Тоя, кат го гледам, преди 4 години
СИ ПАДА ПО КОНЦЕНТРАТИТЕ!!!
14
3
 
5
 
! Отговори
алтън хаарлия биля преди 4 години
Бившият шев на комисията по Хазарта, Хазарт Шмекерлиев, бе заменен с нов. Новият водач се казва Салтанат Намигниокотов, същият приозлиза от майка столипинка, татко филиповски и както и от сливенски мъж едновремнно живеещ на съпружески начала и с майката и таткото, като ги върти на оборота. Късото му име е Крупиет Талонов Ролетков
13
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да величаеш запптието на оввчаря от Правец и да си ду.хач на герББ е по-долнопробно дори от доносник на ДС!Дух.ачи герББерски, надминахте и пребоядисаните и самопровъзгласилите се за "десниси" гурута на които се кланяте!Няма по-долноппробна послойка от вас!
12
2
 
4
 
! Отговори
Уефски преди 4 години
Търси се спонсор на Лефски.Да се разпространява от всички
11
1
 
6
 
! Отговори
Споко преди 4 години
Този е от нашите,ще работи за народа.Дал е клетва!!!
10
2
 
2
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
Не ви ли е ясно. Единственият начин да добиете голяма заплата, жилище в Златен Век, командировки в чужбина, летуване в Гърция, автомобил и без риск да се разорите и уморите, без да ви разследва КОМПИРА или ГО е просто да кретате на някакво бюро. За това в Цивилизованите страни на такава работа са 2/3 от работещите. Ха-Ха-Ха. Тарикатски. Само нас едно време Демократите ни излъгаха та станахме 1 милион еднолични търговци и самонаети, за да се изхранват тези.
9
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи тази Калинка не се е справила на много места и затова ГЕРБ сега я издигат за още по-голям шеф. Типично за ГЕРБ.
8
8
 
2
 
! Отговори
Калоян преди 4 години
До АнонименКато споменаваш Герб, правиш обратна реклама. В изкуството е доказано че един трик се прави най-много 2 пъти иначе има обратен ефект. Мисли повече. Бъди различен и ще успееш пред тези които ти плащат. Ако мислиш още по ЯКО, може да направиш и собствена фирма и сам да си си началник а не ***. Поздрави. Казвам се Калоян Христов и никога не съм бил страхливец....по точно АНОНИМЕН. Не съм фен На Герб
7
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Калинките на ГЕРБ пак се разхвърчаха.