"Левски", ти си всичко за нас!", сините фенове превзеха центъра на София

Шествието преминава без инциденти
153
"Левски", ти си всичко за нас!", сините фенове превзеха центъра на София
Снимка: Bulgaria ON AIR

Стотици привърженици на футболния клуб Левски преминаха в шествие през центъра на София преди мача с ЦСКА-София.

Походът е под наслов "Левски, ти си всичко за нас“, а целта е да бъде подкрепен изправеният пред неясно финансово бъдеще отбор, съобщи БНР.

Още по темата

Привържениците на клуба се отправиха към Националния стадион „Васил Левски“, където от 14,45 ч. се играе дербито с ЦСКА-София.

Шествието, което е съобразено с разпоредбите на Закона за събранията, митингите и манифестациите и съгласувано и разрешено от Столична община, преминава без инциденти.

Заради предстоящата днес футболна среща между отборите на Левски и ЦСКА София на Националния стадион в столицата, от 8 часа до 17 ч. са забранени престоят и паркирането на моста пред стадиона. От 13.30 часа до края на мача ще е забранено влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт, по улица „Ген. Гурко” и  булевардите „Евлоги и Христо Георгиеви” и „Драган Цанков”.
Заради мача на Левски и ЦСКА-София Столичната дирекция на вътрешните работи обяви, че предприема всички необходими мерки за охрана на обществения ред и безопасност на движението в столицата.

Преди, по време и след провеждане на шествието и спортната среща полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на града. На изградени контролно-пропускателни пунктове в района на спортното съоръжение полицаи ще извършват щателна проверка на всички посетители на футболния мач. Предприети са стриктни мерки за недопускане на посетители, които имат наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия. Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от интернет или взета от касите на стадиона.

Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи (огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри). Ангажимент по охраната на спортната среща имат частни охранителни фирми, чиято задача е да следят за опазване на реда на територията на стадиона по време на провеждане на срещата. В дейността си те ще бъдат подпомагани от полицейски служители, които ще се намесват при възникнала необходимост.

За да бъде избегнато струпване, СДВР приканва зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за посетители ще бъдат отворени в 12.45 часа. Привържениците на ПФК „Левски” ще бъдат настанявани в секторите „А” и „Б”, а привържениците на ПФК „ЦСКА София” - в секторите „В” и „Г”.

От СДВР посочват, че във връзка с провежданото шествие и спортната среща е възможно да възникне временно затруднение в движението в централната градска част.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още по темата: шествиеЦСКАЛевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
1
 
2
 
! Отговори
Ха преди 4 години
Пълни пациенти ... :)
121
4
 
1
 
! Отговори
Дръндер преди 4 години
"Стотици привърженици на футболния клуб Левски преминаха в шествие през центъра на София преди мача с ЦСКА-София." Абе шмуляци поне като пишете бройте бе. Това дори на снимката са повече от хиляда а надолу има и още! Какви стотици!
120
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имаше поздрави и за "Бате"!
119
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
забранени предмети и вещи (огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри)Единственото забранено сред изброените е огнострелното оръжие.
118
6
 
4
 
! Отговори
ББ преди 4 години
Само Левски...отбора на Левски не е Божков...не е политика,не е далавера...Левски е Религия...Левски е символ на Свободата..Левски стана жертва на далаверите на политиците и олигарсите...на крадци и еничари...Левски е символ на Свободата на България, а футболният отбор е любовта на милионите фенове...не си играйте със светини
117
1
 
7
 
! Отговори
левскар преди 4 години
До Анонимен Б Я Х М Е--МИЛИОН НЕ 1000 -ди ноо ТОГАВА ИМАШЕ ГУНДИ КОТКОВ ЯКИМОВ ПЕНЕВ ДОСТОЙНИ ПРОТИВНИЦИ--ТАЛАНТИ СЕГА ГИ ГЛЕДАМ ТЕЗИ УЖКИМ НАБЕДЕНИ ФУТБОЛИСТИ И---ИЗКЛЮЧВАМ ТЕЛЕВИЗОРА ПАРОДИЯ НА ФУТБОЛА
116
3
 
15
 
! Отговори
Бай Миле преди 4 години
Да превземат парламента, не центъра!
115
3
 
12
 
! Отговори
АСДТГ преди 4 години
..и псуваха воЖда та мъгла се вдигаше.. хаха.. нищо, пак ще ВИ ГО изберат, а вие си псувайте..
114
6
 
17
 
! Отговори
Константин преди 4 години
До СИНСпоред мен, не може хората да се кланят на някакви фалшиви герои, в нашата държава има къде-къде по-важно проблеми и за тях няма протести. И Левски е просто един отбор и футболът е просто една игра от която определени хора и кръгове печелят милиони и милиарди и отвлича вниманието на обикновените люде от реалните и важни неща и проблеми. И аз като бях по-малък се захласвах, но разбрах, че това е загубено време, и да падне Левски и да бие, мен какво ме бърка, а онези си взимат кинтите.
113
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За кви им са инвеститори - не правят ли достатъчно пари от билети милити?
112
3
 
12
 
! Отговори
Валери преди 4 години
До С2Н5ОНТака е, българите вече не ходят на техния "театър". Даже на балет ходят по-често, отколко на мач. Щото и балерините са по-хубави, а и не са такива прo стит/тки.
111
8
 
22
 
! Отговори
С2Н5ОН преди 4 години
А защо протестирате бе?! Понеже са подгонили Черепа за кражби? Щото без неговите пари ще фалирате? Ми нали "Левски" е футболен отбор. За какво са му парите на Черепа? Няма ли "Левски" доходи от трансфери, реклама и билети на посетители? Май няма, понеже хората предпочитат да ходят на театър и балет, понеже там актьорите са по-талантливи и на балерините краката са по-красиви, отколкото във вашия "театър", който няма общо с футбола, а само черното тото.
110
3
 
10
 
! Отговори
Спартак преди 4 години
Myyyyyy..............Myy.........Myyyyyyyyyyyy............................Myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.........................ЧАО.
109
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 110...Вилем II... Ако не знаеш кой е, и какво е направил, прочети.Кажи ми сега, друг клуб в света, който да е кръстен на чуждестранен клуб и на два пъти чрез незаконни сливания е заличавал други клубове в името на жалкото си съществуване?
108
9
 
10
 
! Отговори
СИН преди 4 години
До КонстантинТози футболен клуб е най-великото нещо в спортната история на държавата. За разлика от феновете на някой други отбори на феновете на Левски им пука!
107
10
 
14
 
! Отговори
и все пак.. преди 4 години
Каквито и да са тези хора поне изразиха позиция някаква срещу безобразията на Тиквун и Пеевски (чрез протежето си Гешев). "Клавиатурните" критици само се възмущават в домашна обстановка
106
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
намерете ми един футболен отбор от европа дето е кръстен на национални свитинитова си е чиста гавра и най обикновенна антибългарщина
105
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
бай тодор на времето прекръсти ботев на - трокияа левски на -витошатова е уважение към национални светини чиито имена не са за крякане по стадионите
104
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ако споделяха това което е правил левси отдавна да са погнали разбойниците дето оглозгаха държавата ни а чакат от баш разбойниците средстватова си е чиста говра с паметта на един от най-чистите ни национални героида кръстиш футбулен клуб на лев ски и ботев си е кощунствои признак на липса на интелект и национално чувство
103
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на Левски.Борци за правда и свобода.Но останалите за съжаление-мижитур.Народеее!!