Признание за журналисти от Bloomberg TV Bulgaria и Investor.bg

Наградите са присъдени на Български атомен форум
15 фев 2020 12:51, Петя Славова
1

Снимка: Български атомен форум

Виж други галерии »
12
Поредно отличие за журналистите на Bloomberg TV Bulgaria и Investor.bg на първите годишни награди на БУЛАТОМ (Български атомен форум).

Водещата на предаването "В развитие" Вероника Денизова спечели приз в категория "Интервю" за разговора  й на темата "Какво е значението на националното хранилище за радиоактивни отпадъци за България?".

"За мен е чест да бъда наградена от Български атомен форум, който е представител на един от най-значимите и отговорни сектори в българската икономика. Екипът на предаването "В развитие" винаги се стреми да поднася на зрителите интересна, обективна и задълбочена информация по актуалните икономически теми, а представителите на атомната индустрия в България често ни дават поводи да отразяваме успешни инвестиции и добри бизнес практики", заяви Вероника Денизова.

"Журналистът на Investor.bg Аспарух Илиев бе отличн в категория"Нова генерация" за обзорната статия "Ядрената енергия през 2019 г. - възстановяване или мъгляви перспективи".

Наградите на БУЛАТОМ се връчват за журналистически и експертни публикации, които са отразили най-задълбочено събитията и тенденциите в развитието на атомната енергетика през 2019 година.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да се смееш ли да плачеш ли...