Борисов за подслушването на Радев: Нищо общо нямам!

Премиерът настоя, че не е знаел, нито би позволил това
Обновена: 17 фев 2020 21:00 | 17 фев 2020 20:12, Веселина Йорданова
121
Борисов за подслушването на Радев: Нищо общо нямам!
Снимка: БГНЕС

Нямам нищо общо с това, искат с мен да си измият ръцете и да се превърнат в жертва. Това заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти в коментар на скандала с подслушването на президента Румен Радев.

Още по темата
По-рано на отбелязването на 30-годишнината на КНСБ Борисов подаде ръка на Радев.

Не съм подслушвал Радев по никакъв начин, нито съм знаел. И то не е подслушван той, а военният началник на ВВС (ген. Цанко Стойков - бел. Ред). Не искам да ме вкарат в това, няма да ме вкарат, настоя премиерът. Той посочи, че не би позволил това.

Борисов каза още, че никога не е нарушавал добрия тон и "всеки отговаря за себе си". В тоалетната ми бяха сложили подслушвателно устройство, припомни той близкото минало.

На въпрос, страхува ли се от служебен кабинет, за какъвто днес намекна президентът, Борисов каза: Кое да е страшно? Нали сме правова държава!

Премиерът коментира, че по темата за боклука не е "давал акъл" на главния прокуро Иван Гешев, а единствено задачи на институциите МВР, МОСВ, ДАНС, защото всички имат интерес проблемът да се разреши.

Той успокои, че няма да приемем еврото, докато няма консенсус от всички страни и че правителството не бърза с това.

Премиерът Борисов заяви, че ще бъде създаден Зелен съвет, в който ще бъдат поканени представители на президентството, синдикатите, опозицията, работодателите. Целта на съвета е да се постигне съгласе по темата за Зелената сделка, която въвежда климатична неутралност в ЕС до 2050 г.

"Неутралност на езика на синдикатите означава нулеви емисии – тоест да затворим централите. Да, няма в тази сделка срок, тук е ролята ни като държава да кажем, че минимум 10-15 години трябва да има преходен период", подчерта още Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
2
 
! Отговори
Кьормеков преди 4 години
В държавата,дори и курник да се построи в Н -ското село,бат Бойко знае,защото там има кучета в селото които лаят за него,получавайки награда книжни знаци ,с които си служи човечеството.В две различни години,в различни студия на тв,Борисов заявяваше,че ще се кандитатира за президент на България.Преди два дни се изцепи лъжейки,че никого не е мислил да става такъв.Когато този човек кръстейки се гарантира за нещо,тогава лъжата му е най дълбока.
96
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Ало Ваньо", "Ти си го избра", "Две каки..."
95
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Струва ми се старшинка Радев ТРЯБВА да бъде подслушван, защото ... оставен на съветите на червеното си обкръжение и постоянните атаки от русия, като нищо ще ни продаде на Кремъл.
94
1
 
1
 
! Отговори
kireza преди 4 години
ОПААААА....
93
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ти кога ли си имал нещо общо?!? С КАКВОТО И ДА Е!!!
92
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радев е нарушил закона И сега се опитва да отклони въпрос. Не е морале стойер, а неморален демагог.
91
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Румъния минимална заплата 900 лв
90
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Въпросът е, не кой е подслушвал президент а, а какво е правил дарзавния глава, нарушавал ли е закона?
89
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изнасяме злато, внасяме отпадъци....а развитие кога
88
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А автомобилен завод кога, а кога ще настигнем румънците...
87
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ха, ха "нищо общо нямам" каза човека без който нищо не става в тази държава. Ясно е от кой е поръчан президента ни.
86
2
 
3
 
! Отговори
Нищо общо нямам! преди 4 години
Лойо:за подслушването на Радев: Нищо общо нямам! Единственно само няколко обширни но достаътчно конкретни направления които ми дават основание повторно да кажа:за подслушването на Радев: Нищо общо нямам!
85
1
 
1
 
! Отговори
след 75 Новия завет преди 4 години
новият прочит на ишвиетинската парола Арбай Махст Феай е:Един от Всички и Всички на Един!!!
84
3
 
13
 
! Отговори
БОЙКО преди 4 години
също така се кълне, че никога , ама никога не е членувал в СИК, не е назначавал ЦАЦАРОВ, не познава ДОМУСА и ШИШИ, не си е пил кафето с ДОГАН и не играе карти с Валентин Златев
83
5
 
5
 
! Отговори
истината преди 4 години
Бойко също е против корупцията и подръжник на свободното слово.
82
0
 
3
 
! Отговори
Така че Пандора преди 4 години
*** си отваряй кутията, че нали сме ти я дали да я отвориш! А боговете си знааааят защо тоя капан винаги върши работа за някоя самозабравила се пикла!
81
1
 
2
 
! Отговори
Уморих се бе ей.... преди 4 години
Уморих се да ви чакам порастването на дребнавите душици ... На малко хора им отиват парите тия дни и не им увира акъла на тия лакоми и алчни хора!!!! То всичко се свежда в тоя живот до думичката СВОБОДА. Чуждата друг да си носи отговорността и психиатрията. Мене за мойта си ми е болно ....
80
2
 
1
 
! Отговори
Общо взето: преди 4 години
Ще ти взема всичко до шушка и някой си "кадрува","кадрува","кадрува" и на всичките му кадри съм им избил зъбите и скоро и на него, защото това "кадруване" беше 45 години срещу "грешните хора" после беше още 30 години пак срещу "грешните хора" и аз ще повторя един другар: Другари трябва да спрем да си трепем най-читавите хора.И ще допълня: току виж ако не престанете веднага на секундата останали само Славитрифоновци и *** да цитирам тате!Та аз заставам зад моята си, чуждата не е моя работа
79
2
 
0
 
! Отговори
А другата преди 4 години
Е била упоена, дрогирана, измамена и елепоставена и вероятно изнасилена .... И пак да си викнете когнитивните ... И лъжи ме .... Тая дето си крие лицето нито е дрогирана, нито упоена, нито се е оставила да я злепоставят, нито е изнасилена .... Сегааааааа Тоя дето играеше в Излъжи ме! Добра идея, обаче след 18 години рисуване и гледане и общуване с хора можеее и да го усети. В реалността I see the sea, and the sea sees me .....
78
0
 
3
 
! Отговори
1 преди 4 години
До Ivan, нас ние срам от вас, че сте подкрепили,"толкова умен"за премиер,но ще търпим,защото,вие сте си го избрали този селски "умник".