Караянчева: Радев вижда сянката на службите в спалнята си!

Шефката на НС призова президента да не вади "скелети от гардероба"
179
Караянчева: Радев вижда сянката на службите в спалнята си!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Радев вижда сянката на службите да наднича в спалнята му. Не е сериозно един битов казус около кариерното развитие на съпругата му, да се превръща в тема на деня и повод държавният глава да пророкува оставки, падане на правителството и назначаване на служебен кабинет.  Това написа шефката на парламента Цвета Караянчева в профила си във Facebook.

Още по темата
Годината е 2020 и разделението на властите е защитено от Конституцията, г-н Радев. Не полицията, а народната милиция респектираше несъгласните българи, но това се случваше по времето на един друг режим, за който с носталгия си спомня партията, която Ви издигна.Тогава хората бяха въдворявани в лагери, дори без намесата на разузнавателни средства. Достатъчно бе един донос, пише още тя.

Караянчева призовава "да не изпадаме в параноя, да не вадим скелети от гардероба и да не сеем раздори".

По думите й правителството стои стабилно, а личната вендета, която според нея преследва президентът, няма да доведе до нищо добро.

"Демонстрациите на накърнена чест не са продуктивни, дори за хора, които идват от армията. Явно г-н президентът е добър в изпълняването на заповеди, но да си лидер в политиката е нещо съвсем друго", коментира тя по повод днешните думи на държавния глава по адрес на премиера Бойко Борисов.

Според Радев, министър-председателят се опитва да прехвърля отговорността за подслушването на друг.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
2
 
12
 
! Отговори
ББ преди 4 години
стила на Цецо с цецомобилите...не сте се развели с Бойко каквито и да ни ги играете...минал си в нелегалност и продължаваш с предателското ти и алчно,антибългарско поведение,заплашваш,лъжеш,маскариш...насилваш гладният да крещи че е сит...ще ви надживеем и децата ви ще се отричат от вас Българоубийци
108
3
 
7
 
! Отговори
ББ преди 4 години
поредната доза помия...аз съм обикновен човек милеещ за бъдещето на децата на България...имам си АИП адрес,службите не спят...получавах заплахи много пъти ...та вас гледахме как масажирахте ушетата на Тодор Живков а обвинявате мен...вие му бяхте пъдари...пазехте го от Народа ни...аз ли съм човека от партийните събрания...манипулаций,рекет,сплашване...не ни е страх от вас..само ми елате..Бог да пази България
107
4
 
17
 
! Отговори
Я преди 4 години
ПЕКИНСКАТА ПАТИЦА по виетнамски много взе насериозно да се взема. Селска гайда от Горно Нанадолнище взе да дава акъл на български генерал, пилот , избран за Президент с тотална победа на народа над МАФИЯТА ГЕРБ въпреки масовите фалшификации, които си ги знаем ала ЦЕЦО на всички избори
106
18
 
4
 
! Отговори
Решетников преди 4 години
До ББА, бе Радев - аре лягай да спиш, че Деса пак ще ти трие сол на главата и ще те държи затворен в килера. Стига си писал оправдателни постове. на всички ни е ясно, че се чудиш как да се измъкнеш от л.ай.на.та дето си ги издрусал. Имай поне доблеста да пишеш от свое име а не да се криеш зад инициалине на Бочко от Банкя. Разконспириран си.
105
4
 
8
 
! Отговори
Татанка Йотанка преди 4 години
До ББлеле какво верноподданичество, какъв революционен плам - а вземи да си извадиш главана измежду глутеусите на любимия ръководител е се огледай наоколо. партийните събрания вече не са задължителни дори и за такива комунопитеки като теб.
104
5
 
3
 
! Отговори
Татанка Йотанка преди 4 години
До Аз съмА ти да не си слушал скоро опорните точки на Нинова? Те така действат на слабоумните и последователи.
103
5
 
8
 
! Отговори
Brei преди 4 години
Пекинската патица с акъл за 2 стотинки
102
4
 
6
 
! Отговори
ББ преди 4 години
мръсно майче...отвратително е...майките са светици..явно си от неплатените *** на Цецо...та вие с Бойко ли им светихте,че ги обявихте за любовници...и в момента има такова назначение...некъв генерал...кроманьонец си...Главнокомандващият Военно-въздушните сили на Родината ми е...не е мутра или схемаджия...та има Божий закони...поне тях прочетете...ковчезите нямат чекмеджета...Бот да пази България
101
3
 
2
 
! Отговори
Татанка Йотанка преди 4 години
До Аз съм...Аз ли съм или пък хич не съм? От тез въпроси станах бръммм....Пич - вземи да решиш този въпрос. Важно е. раздвоението на личноста води до кошмари. виж този въпрос до къде докара бившият военен.
100
4
 
1
 
! Отговори
Аз съм преди 4 години
До Татяна ДончеваПиян/а ли си?
99
8
 
4
 
! Отговори
Татяна Дончева преди 4 години
До Мая МаноловаНеее - това е сянката на гузната съвест / ако има въобще съвест фа.т.мака/ на другаря Радев. А това е наистина страшно. Той едва ли е чел Макбет ама му го препоръчвам за да разбере до къде може да стигне ако не си признае и не се покае като си подаде оставката.чети бре товарищ Радев. то сляпото окато прави.
98
3
 
2
 
! Отговори
Аз съм преди 4 години
До Татанка ЙотанкаСъс сигурност съм по напред от тебе Тонка /просто име / Но давай блокирай, ако ти стиска....
97
6
 
5
 
! Отговори
Мръсното Майче преди 4 години
Не разбрах всъщност кое е престъплението в случая - това, че някой е подслушал някакъв си генерал и покрай него са записали и мишока прецедент да разпорежда осуетяване на проверка срещу себе си и любовницата си или това, че този същия мишок се е опитал да осуети проверка на престъпление по служба което е извършил набавяйки материални облаги на любовницата си на държавна - разбирай за наша сметка?Хайде някой да поясни, че нещо вече се объркахме. Кой в случая е престъпника?
96
2
 
6
 
! Отговори
ББ преди 4 години
та кой лъже...излъчените СРС та по телевизиите които видяха милиони хора с очите си или троловете/май телевизиите,пък те ваши бе/...нарушаването на Конституцията е престъпление...в САЩ щяха да ви лепнат по 300 годинки...време е и у нас
95
7
 
4
 
! Отговори
Мая Манолова преди 4 години
неее - това не са сенкита на службите. това е нещо много по страшно за мишока "прецедент" - това са сенките на Деса смърдеса домашният кошмар, маз.ницата от Крушевица, шефката му дето ко гомандори от името на БСП - Йотовицата и най страшните сенки - тези на обещанията които е дал пред Решетников да ни извади от ЕС и НАТО и които няма да може да изпълни. Найстина страшни, кошмарни сенки.
94
3
 
8
 
! Отговори
ББ преди 4 години
Народа ни изчезва...живее зле...майки изоставят децата си за да работят като робини из чужбините за сребърници...вие си играете на стражари и апаши...Президента единствен има смелостта да ви го каже директно...и вие по стар ченгаджийски обичай го нападнахте с СРС-та...типично за вас...лъжи,манипулаций,изнудване,сплашване,рекет,смазване...водите ни към Гражданска война...700 х. чиновници срещу 7 милиона мой братя жадуващи за справедливост...за вас .... за мен последен изход...Бог да пази Българ
93
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая TЪПA ПAЧA да не пита после "Ама защо и аз в Белене???"
92
3
 
10
 
! Отговори
ББ преди 4 години
да нарушиш Конституцията....е като да пикаеш върху Евангелието или Корана...вие го направихте,подслушвате държавният глава...видяхме го по телевизиите,в САЩ щяха да ви лепнат по 300 години затвор...престъпление заради което във всяка държава се подават оставки и се носи наказателна...вие тук с 10 трола промивате главите на хората..братята ми не са глупави...и вас ще надживеем
91
5
 
11
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Нищо чудно !Пекинската патица,сякаш живее на Луната . Както е тръгнало ,сянките на службите ,ще започнем да ги виждаме да надничат и от тоалетните чинии .Надминаха и ДС ,от времето на *** . Голям страх ги тресе, Червеногербавите ,щом са впрегнали в каруцата и ДАНС и я превърнаха в политическа полиция . Нещо като Светата Инсвизиция .
90
12
 
7
 
! Отговори
САМО ПИТАМЕ: преди 4 години
ОСВЕН ДЪРТАТА ВОЕННА КОБИЛА НА ПРЕЗИДЕНТА ....КАКВО ДРУГО СА ВИДЕЛИ СЛУЖБИТЕ , В СПАЛНЯТА БЕ...ХА,ХА,ХААААААА....???!!!Я , ДА РАЗГЛЕДАМЕ ФАКТИТЕ...!!!