Караянчева: Радев вижда сянката на службите в спалнята си!

Шефката на НС призова президента да не вади "скелети от гардероба"
179
Караянчева: Радев вижда сянката на службите в спалнята си!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Радев вижда сянката на службите да наднича в спалнята му. Не е сериозно един битов казус около кариерното развитие на съпругата му, да се превръща в тема на деня и повод държавният глава да пророкува оставки, падане на правителството и назначаване на служебен кабинет.  Това написа шефката на парламента Цвета Караянчева в профила си във Facebook.

Още по темата
Годината е 2020 и разделението на властите е защитено от Конституцията, г-н Радев. Не полицията, а народната милиция респектираше несъгласните българи, но това се случваше по времето на един друг режим, за който с носталгия си спомня партията, която Ви издигна.Тогава хората бяха въдворявани в лагери, дори без намесата на разузнавателни средства. Достатъчно бе един донос, пише още тя.

Караянчева призовава "да не изпадаме в параноя, да не вадим скелети от гардероба и да не сеем раздори".

По думите й правителството стои стабилно, а личната вендета, която според нея преследва президентът, няма да доведе до нищо добро.

"Демонстрациите на накърнена чест не са продуктивни, дори за хора, които идват от армията. Явно г-н президентът е добър в изпълняването на заповеди, но да си лидер в политиката е нещо съвсем друго", коментира тя по повод днешните думи на държавния глава по адрес на премиера Бойко Борисов.

Според Радев, министър-председателят се опитва да прехвърля отговорността за подслушването на друг.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Караянчева не вкарвай в омерзение институцията председател на НС. Аман от махленски подмятания в подкрепа на Вожда.
68
3
 
12
 
! Отговори
М, да ... преди 4 години
Караянчева: Радев вижда сянката на службите в спалнята си!---------------Тая тетка Караянчева как ще рагира ако започн да с обсъжда личния и живот по медиите, м? Започна да мяза на жена / преди приличаше на нищо/ от как е шефка на НС, т.с мъжа и н я прави нещо щастлива ли? На кво ли се дължи промяната?
67
3
 
14
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
Борисов или Караянчева. Отговорът е труден.-----Бокича е забавен поне... Тая има чуство за хумор, колкото буркан с патешко.
66
3
 
10
 
! Отговори
Цвета преди 4 години
Па па па, па па! Папаппаа! Папапааааа!
65
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Зелен чорап,не позволявай това.Никой не трябва да допускаш в спалнята си с Генерал Деси.А генерал Деси ако се ядоса става страшно.
64
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ИНТЕРЕСНО КАКВО ЛИ ПЪК ВИЖДАТ В ТВОЯТА СПАЛНЯ ! КАКТО Е КАЗАЛ ВЕЛИКИЯ ПОЕТ ВАПЦАРОВ-А ТО КАКВА КАРАЯНЧЕВА БРАТ-КАТО КОБИЛА ОТ РАЗПЛОДНИК ! СТИХОТВОРЕНИЕТО-КИНО !
63
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой е по ***? Борисов или Караянчева. Отговорът е труден.
62
1
 
0
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
гАз-ът се изнерви------напротив дадоох ти палец нагоре. Друг няма да видиш, само мен ме забавляваш от хората тука с глупостите си.
61
22
 
6
 
! Отговори
Ха-ха-ха! преди 4 години
Не обиждайте Резиденто! Той сам се излага.
60
15
 
4
 
! Отговори
Ха-ха-ха! преди 4 години
гАз-ът се изнервиНе е лесно на амбразурата за изгубената кауза на Червен ***.
59
8
 
6
 
! Отговори
Браво на Бойко преди 4 години
Човек се притеснява да не го наблюдават в спалнята ако има там извратени садо-мазо игри..ха.ха.ха или не е мъж нашия държавен глава..ха.ха
58
2
 
5
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
Караянчева, с тези думи можеш да възбудиш и стар човек на 100. (бях написал надърв иш). Както и да е.---------зависи. Дали я е виждал преди това.
57
6
 
1
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
Какъв режим на обяснение бе, нали виждаш, че са го взели на подбив тоя пореден червен некадърник с голяма уста.--------не ми се обеснявай бе...аре марш тука ...кАмсАмолец !!!! :)))))
56
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пекинската п..атица оздравя и пак почна да ръси ***..отии
55
4
 
5
 
! Отговори
Tangra преди 4 години
Изтриха ми коментара. Ще перефразирам. Караянчева, с тези думи можеш да възбудиш и стар човек на 100. (бях написал надърв иш). Както и да е.
54
3
 
13
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
Честно Караянчева... стана по случайност председател.. никой не те бръснеше за слив... Бе дъвчи си дъвката, прави балончета - бъде себе си бе рожбе... Носи си шлачета, като стюардеса в нискотарифна авиолиния... там де двама мъже си вадят патк*те , не си пъхай мис*рката бе рожбо.... Седиш, седиш кротка па изведнъж кат получиш сигнал от небето и ... бе радвай се наживота бе пиле, вози се в мерцедеса , яж кифтета... къде реши и ти да ми коментираш президента бе красив бял лебед такъв...
53
10
 
2
 
! Отговори
Ха-ха-ха! преди 4 години
До аз-ътКакъв режим на обяснение бе, нали виждаш, че са го взели на подбив тоя пореден червен некадърник с голяма уста.
52
3
 
14
 
! Отговори
мак преди 4 години
Каква култура на географка-председател на нс, жалка работа.Да говори за нечия спалня,все едно се намира в кръчма, значи е на интелектуално дъно,по-низко вече няма.Повтаря след вожда си за стабилност,а не коментира изцепките му,***, ке.леш, обиди по адрес на Радев,това, че се държи все едно държавата му е бащиния и куп други смехории на така наречения премиер,който всява раздори и винаги подчертава,че е премиер на герб.Мълчи и за "работата" на министър,който пропуска да вземе дължими милиони.
51
16
 
4
 
! Отговори
Руми е много ядосан преди 4 години
Клепоухият Руми Грипенов Радев е много ядосан, защото загуби комисионните, които му бяха обещали за Грипен.
50
3
 
12
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
До Ха-ха-ха!Червен *** си мисли, че си е опекъл работата, обаче не съзнава, че е само джафкащ пинчер със самочувствие на доберман. --------------Пинчер-Минчер , два пъти си отвори устата и изджафка - и ви вкарва цялата ГЕРБеджийска пасмин... извинявай - Общност - в РЕЖИМ НА ОБЯСНЕНИЕ ! Днеска трима преброих да се обясняват кат ученички - Премиера, тая леля и заместник председателя на парламентарната група - следобед по БНТ се вълнуваше нещо момчето... А отсреща един единствен - "пинчер"