Помирение? Борисов и Радев си стиснаха ръцете!

Премиер и президент присъстват на 30-годишнината на КНСБ
Обновена: 17 фев 2020 20:36 | 17 фев 2020 19:22, Веселина Йорданова
326
Помирение? Борисов и Радев си стиснаха ръцете!
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев и премиерът Бойко Борисов си стиснаха ръцете.

Двамата размениха няколко реплики, след което Борисов подаде ръка на Радев. Те присъстват на едно и също събитие - 30-годишнината на КНСБ.

Още по темата
Първоначално двамата стояха маса до маса на тържеството, но с гръб един към друг. След това Борисов отиде при Радев.

Отношенията им са силно обтегнати напоследък и почти ежедневно те си разменят реплики през медиите.

Днес "словесната атака" дойде от президента Румен Радев, който обвини премиера, че се опитва да прехвърли отговорността за подслушването на друг.

Ако може да скрие и този скандал в зайчарника, в който вече не остана място от скандали, бяха думите на Радев. До момента отговор от Борисов нямаше.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


326
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
161
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бе Радев бая се двоумеше дали да стиска протегната ръка на Тиквата.Глеееда я... глееда я. ))))
160
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми то беше малко така за пред раята. Ама нали трябва все пак да се дели мазната държавна баница, не може дърляне до безкрай.
159
0
 
11
 
! Отговори
иш преди 4 години
Мнооого изпросено ръкостискане, било е въпрос на етикет, който едн от двамата има !
158
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичко е просто. Скоро идват президентските избори и щаба на фстмака вдигат шум по всякакъв начин. Толкова ли вече не правите разлика... 30 год един и същ цирк. То маймуни да бяха, щяха да се осъзнаят. Верно сте мн лош материал масата.
157
8
 
0
 
! Отговори
Буда е Будоще преди 4 години
Приятели дадоха идея да сме били видяли на руските тевета някакви Соловьов и Скробаева или някак така, водещо шоо програми насочени да показват и интерпретират факти от кървавите събития в Икраина.Леле мале, като видях що за баламурници са украинските политици обикнахме нашето туквоидче.Ама то толко ялово че повече от полит сладур с ментални отклонения неможе да върже,цъфне и развие.Баси ония са убили накъде в Украина 15000 собственни съграздани.нашето метнало ракетна бомба и утрепало някво хахо
156
2
 
8
 
! Отговори
ББ преди 4 години
няма Президенти...Министър председатели...Г Прокурори...Депутати...всички те им плащаме да защитават интереса на Народа ни...живеем в трудни времена и оцеляването на Рода ни на децата ни зависи от това дали си вършат работата или си правят пари като продават интересите ни...властта и парите са в изпълнителната власт...та живеете ли добре?имате ли сигурност и самочувствие?децата ви у дома ли са...усмихват ли се?родителите ви?...ама сме пътували...в гръцките села ...елате на себе си
155
7
 
19
 
! Отговори
Страхотен МАТ от РР преди 4 години
Евала Лойко всевидно се омаза да се подмазва. Щом усети задочната подкрепа на Президента отваряйки широко вратите на Прокуратурата за действие чрез идващото Служебно правителство, и то без да се "здобрява" с прокурор Гешеф, показва че Лойко е усетил бъшхите под одеялото и ще има да му гледаме сеира. Даже се очаква 180 градусово завъртане на Плевелналиев и яка сапинячка от към гърба на гербгрухтите
154
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
от как закриха казармите, тия генерале се чудят кво да правят, че пак да им го дъвчат.
153
2
 
7
 
! Отговори
1 преди 4 години
До Ани,не е колкото,кмета на Симитли.
152
22
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко каза на Радев, че няма шанс с тоя магарешки инат.
151
5
 
13
 
! Отговори
ББ преди 4 години
франко...то пак чуждопоклонник...та кажи на цецо да заличи биографията на Президента в САЩ...учил във Военно-въздушен колеж две години...докато вие с Цецо и Боко търкахте ушетата на Тодор Живков...Народа ни го знае и пет трола да промиват мозъците на хората си е..надежда за безнадеждно болният
150
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По големи продажници от българския военнен елит - нема.Сякаш майка им ги е снасяла в Москва, не в България.
149
16
 
11
 
! Отговори
Франко преди 4 години
Хахахха...късче спомен от около 2000-2004 година някъде тогава Радев го бяха направили не знам точно каква длъжност в Графа и аз и един генерал не казвам кой. Отиваме там и по телефона той говореше с някого и само чух "Пак ли Румен, бе?!? Този *** ли е, кой го докара този и откъде се взе?!?! ... Аха, ясно" и като отидохме "Румене колко пъти да ти обяснявам едно и също бе мойто момче, едно куче да взема от улицата и да го сложа тука ще се оправи"
148
11
 
16
 
! Отговори
ББ преди 4 години
Президента няма реална власт....Перник без вода...ама да той виновен,Божков ограбва хората чиновниците на Борисов го пазят и вземат пари на ръка...ама Президента виновен...майки изоставят децата си за да робуват из чужбините за хляба..Борисов се хвали че дава,че сме добре...а села и градове опустяват,хора платили си здравното умират пред болници...ама Президента без власт ви виновен...когато го сподели...СРС та ...заплахи,мачкане...Войник на Народа ми е...елате на себе си..чуждопоклонници
147
5
 
7
 
! Отговори
Тоско преди 4 години
До 146: Въобще не е наивен военен. Президент не се става току-така. Като жокер ще ви дам вижте администрацията му от какви "кадри" е създадена. До един са БКП. Не бъдете наивни и вие , и не се разделяйте и карайте помежду си, защото това няма да ви направи положението по-добро, докато при тях е друго- колкото повече ние се караме и плюем ,и колкото повече държавата затъва, толкова повече заплатите им се увеличават.
146
13
 
8
 
! Отговори
Решетников преди 4 години
Никога не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на К.Нинова с руския ген. Решетников и след неговото одобрение.
145
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България не е правова държава, а държава на народните изедници.
144
9
 
5
 
! Отговори
Аз съм преди 4 години
До ТоскоСъгласен съм с твоето мнение, но Радев е наивен военен, попаднал сред акули в океана....Дано, както казваш и той да не се политизира или мутризира в случая с всемогъщия пазач на паркинги Бойко.
143
4
 
7
 
! Отговори
Тоско преди 4 години
Актьори в един голям театър-единия с основна заплата от 6000 лв (реално взима 8-9) , а другия с основна заплата 10 000 лв (реално взима 12) да не говорим за другите им "екстри", а вие тука продължавайте в същия дух и се плюйте, карайте и философствайте, и си бачкайте за 800-900 лв, тях това ги устройва.П.С. забравих да кажа, че заплата им ги плащате вие.
142
2
 
4
 
! Отговори
малее преди 4 години
ръкуват се за последно сбогом.