Помирение? Борисов и Радев си стиснаха ръцете!

Премиер и президент присъстват на 30-годишнината на КНСБ
Обновена: 17 фев 2020 20:36 | 17 фев 2020 19:22, Веселина Йорданова
326
Помирение? Борисов и Радев си стиснаха ръцете!
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев и премиерът Бойко Борисов си стиснаха ръцете.

Двамата размениха няколко реплики, след което Борисов подаде ръка на Радев. Те присъстват на едно и също събитие - 30-годишнината на КНСБ.

Още по темата
Първоначално двамата стояха маса до маса на тържеството, но с гръб един към друг. След това Борисов отиде при Радев.

Отношенията им са силно обтегнати напоследък и почти ежедневно те си разменят реплики през медиите.

Днес "словесната атака" дойде от президента Румен Радев, който обвини премиера, че се опитва да прехвърли отговорността за подслушването на друг.

Ако може да скрие и този скандал в зайчарника, в който вече не остана място от скандали, бяха думите на Радев. До момента отговор от Борисов нямаше.


 


326
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
248
0
 
2
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
До Анонимен

И кое му е истинското? Че назначава метресата си на втора заплата, без да ИМА ПРАВО, а ТЯ НЯМА ТОВА ОБРАЗОВАНИЕ! И че на всичките си пътувания в командировка, Деса поетеса е с него, като Пиар!
247
1
 
3
 
! Отговори
Пич преди 1 месец
Радев нещо прави стойка на бъдещ премиер. На поредните избори ще реве като бивш омбуцман как били подменени бюлетините, и това нямало как да е истина. Дори някой Бареков могат да извадят в краен случай :) Още не могат да повярват другарите, че хората предпочитат една бивша мутра пред червени поодлоги и съветски слуги!
246
0
 
6
 
! Отговори
ПОМИРЕНИЕ ЛИ! преди 1 месец
Никога няма да има помирение между доброто и злото, между истината и лъжата, между Бога и дявола, между комунизма и демокрацията. Иначе, всичко друго по тази тема е лъжа и заблуда...
245
1
 
0
 
! Отговори
B12 преди 1 месец
както се казва в един филм"Корупцията е далаверата в която аз не участвам" - а дали президентът не завижда,че не участва в никаква далавера, или че обещаната му далавера не му носи очакваните дивиденти,а другари?
244
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Един истински генерал-летец и един ***,които ограби и унищожи България и изби населението,10 години стъпка по стъпка унищожава България и я окраде до кокал,унищожи службите,смаза институциите,смаза партиите и ги използва за носни кърпички,тероризира населението и го мачка!Баста!
243
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ганьо в бакалията, има ли гумени чепици?

Ле ле закривай!
242
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
леко и тихо и малко отзад стана генералския български преврат.
241
3
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 1 месец
До Тонката: Видях, видях. Докато б'удалите като теб се умиляват от подобни гербаджийски пиар акции, при вече трети мандат на Бойко изоставаме и от предпоследните в ЕС. По времето на Станишев ни поставяха на едно ниво с Румъния, а сега те са далеч пред нас.
А конспирациите и подслушванията ги прави ДАНС. А той е на подчинение на бат'ти Бойко.
Добре е че новият главен прокурор Гешев взе да се усеща за какво се опитва да го използва Бойко. И вече се държи на дистанция.
240
3
 
4
 
! Отговори
хи-хи-хи преди 1 месец
Тиквоний се умилква като каракачанска овчарка около Радев ,защото усеща горещия дъх във врата си.Дебелия банкянски *** се навря до ген.Радев и си протегна крадливата герберска ръка ,разчитайки единствено на възпитанието на президента.Иначе щеше да чуе "чиба ,Мурджо! Марш в кучкарника!". Жалък и невзрачен Тиквоний все пак се омете след секунда ,усещайки че мястото на послушника не е на масата на генерала.
239
3
 
2
 
! Отговори
помириха се 2 чнгета преди 1 месец
Борисов не знаел че Радев докладва на същия водещ офицер от ГРУ и решил да подлушва президентството.

На поредната среща в апартамента на явочника от ДС Филип Димитров (СДС) президентът Румен Радев се запива с водещия го офицер от ГРУ, Ефрем Алексеев и му споделил информация, а агент Ефрем, попийнал порядъчно, отвърнал че вече е уведомен от премиера Борисов, който само преди час бил на доклад в същата квартирка.

Ето така фуражката Радев разбрала, че е подлсушван от кучкаря Борисов, а ГРУ одобри
238
5
 
4
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 месец
До Нищо ново

Пускането на неизбираемата Цецка е много добре измислено от Бойко. Даде на комунистите безсмислен пост в държавата, за да може винаги да каже, че някой му пречи и да си кара работата. А Радев нека си президенства. На никого не пречи и отговаря на всички критерии за безполезност :)
237
2
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 1 месец
Защо ли ми се струва, че това помирение няма да трае дълго. В ДАНС продължават да ровят и подслушват, за да извадят нещо срещу президента. Под сурдинка, много им се иска да извадят нещо за конкурса за купуване на самолетите. Проблема е, че ГЕРБ и Бойко решиха накрая (напук на всякакви конкурси) да купят Ф-16 - хем по-скъп от другите, хем не се знае кога ще ги получим.
236
2
 
3
 
! Отговори
Нищо ново преди 1 месец
До Анонимен 234: А ти си един жалък трол. Не мери другите с твоя аршин.
А до Анонимен 236: Щеше да бъде много добре за Бойко (но не и за България) ако Цецка беше станала президент, но се оказа, че избирателите не са толкова зомбирани от гербаджийската пропаганда. Да си припомним и това, че след провала на Цецка Бойко подаде оставката на правителството си. Сега обаче не смее да го направи, Не е сигурно ще го бъде ли пак.
235
6
 
5
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 месец
"Президента" трябва да я целува тази ръка, че ако не беше Бойко, сега нямаше да е президент. И Деса нямаше да е толкова известна
234
1
 
3
 
! Отговори
До 234 преди 1 месец
Не се чешай там където не те сърби
233
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Радев е едно продажно руско комунистическо предателче
232
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ама и Радев е вдна фурнаджийска лопата. Само знае да лае, но не хапе.
231
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Язък, работната ни среща в психото се проваля
230
9
 
13
 
! Отговори
48 преди 1 месец
г-н Президент! Защо не го ударихте това недоразумение, крадливо в лицето?!
229
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вчера хората се изпонакарахме, хвърляме се в затвора и лудница. А м.... Анго