Родители срещу условна присъда за опит за убийство на детето им

Даниал Бейкверди наръгал съученика си с нож
17 фев 2020 10:56, Петя Славова
63
Родители срещу условна присъда за опит за убийство на детето им
Снимка: БГНЕС

Момче получи условна присъда след опит за убийство. 16-годишният Кристиян Сотиров беше намушкан с нож от свой съученик през юли 2018-а след спречкване. След като го напада, Даниал Бейкверди разказа как е "защитил своето".

В интертет се разпространи и клип, в който показа ножа, с който е ранил момчето. Родителите на пострадалото дете искат справедливо наказание за нападателя и са категорични, че ще търсят правата си.

"Даниел получи условна присъда с изпитателен срок от 3 години. Преди са били приятели. Впоследствие обаче между тях възниква напрежение. И двамата са били нови ученици в класа. Направена е гей карикатура на сина ми. Даниел отправя заплаха към него и след това го намушква. Имаше късмет, че лекарите успяха да го спасят. Той има 30 см разрез на корема. Има наранявания на ръката и врата", разказа пред Нова тв бащата Кристиян Сотиров.

Той допълни, че има възможност прокуратурата да обжалва решението на съда. "Призовавам отговорните институции да си свършват работата. Ще заведем и частен съдебен иск", каза още бащата на момчето. По думите му родителите на Даниел не са ги потърсили и не са се извинили за станалото. "Доколкото знам се занимават с частен бизнес. Може би не са обръщали достатъчно внимание на детето", смята Кристиян Сотиров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 43 питека ще се наложи да типръсна оли г френската тиква и на детето ти
44
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 42 да ти се върне милиарди пъти из р од и на рода ти всички пожелания
43
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никой няма право да унижава и обижда, ако баща му го беше възпитал това нямаше да се случи.
42
4
 
1
 
! Отговори
До До38 и До37 преди 4 години
Последния път когато отговарях с този отговор, на принципа "не ти". Бях на 7. Също така ако някой се изгаври с детето ми или му бие шамар, ако го застрелям няма детето ми да бъде по-малко гаврено. И като става въпрос за закони и държавност само ще спомена, че насилието е продължение на политиката. С други думи, ако аз не мога с приказка прибягвам до насилие. Но когато насреща си ти който има социлните умения на шимпанзе тогава насилието е неизбежно.Работата е, че такъв ти е манталита рецидивче
41
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пожеланията да ти се връщат сто пъти.
40
4
 
5
 
! Отговори
До 37 преди 4 години
Всеки има право да се защити както намери за добре ако някой ти удари гаври в клипове и тнт детето ще идеш и ще го пребиеш или ако учителката ти удари детето и нея ще пребиеш а ти ми говори за закони
39
3
 
3
 
! Отговори
До 38 преди 4 години
Пожелавам ти някой не само да наръга детето ти ами и да го изнасили и умъртви по особено жесток начин особено ако е такова като теб уродливо гаврещо се и тнт това което пожелаваш ти се връща отворко смешен
38
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия дето реват сега направили гей колажи с момчето и ги разпространили в училището и интернет. Момчето ги предопредило, и само присмех и подигравки. Паднало му пердето и сега тия реват. Каквото са търсили, намерили го.
37
2
 
1
 
! Отговори
До До 35 преди 4 години
Нямам нито един татус,може да имам и 10. Може да съм кварталната мутра може и да съм анорексик. Една от привилегиите да си в коментиращ в анонимен форум е, че можеш да изразиш мнение без значение какво е с минимални последици. Ако ти се мислиш за нормален, пожелавам ти някой друг нормален като теб да наръга детето и да го умъртви защото то по твое подобие е отворко и се пали като албански реотан,който не знае кога трябва да замълчи. Защото това ти казваш и твърдиш че е правилно от половин час.
36
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 31 наркоман Това го има навсякъде. И всеки има право да потърси помощ, но НИКОЙ няма право да вади оръжие или да посяга на друг в случай който НЕ Е самозащита. Но дори и за това си има закон.
35
4
 
1
 
! Отговори
До 35 преди 4 години
А ти си дебилен, *** *** мисли си ,че си прав а всъщност си ***. Нагледал съм се на мутреещи като тебе , татуирани *** дето си мислите ,че притежавате всичко винаги си го получавате.Горко ти на теб , не на нормалните коментатори.*** си ти и ти и родата ти отворко.
34
1
 
4
 
! Отговори
До До 28 преди 4 години
И ето. Пример за инфантил с манталитет на мутра. Точно като това дете с ножа в статията. Не видите ли, този индивид е жертва от най-малката словесна нападка или критика и за такъв индивид и използването на груба сила, включително смъртоносна такава е нормално. Ако наистина мислите, че тоя *** е прав. Горко Ви и тежко Ви г-да. Логиката му е типична за малцинство от близкия изток и на рецидивист. През цялото време, тоя насилник вика дръжте насилника. Нагледал съм се на *** като тоя.
33
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дали е арабин китаец българин все тая важното е ,че е бил бил обиждан бит презиран от жените и е защитил достойнството си
32
1
 
1
 
! Отговори
До 30 преди 4 години
До 30
31
1
 
5
 
! Отговори
До 31 наркоман си преди 4 години
Мислиш ли ,че това което го говоря го няма в българските училища е има го затова и се самоубиват или се наръгват с химикалки в лицата и тт
30
1
 
1
 
! Отговори
До 28 преди 4 години
*** дай адрес да ти пр сна главата и да ти бия 2 тупаника да те приспа ***
29
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До Анонимен 27От всеки ученик, до тоя от гетото има море разлика момченце. Айде стига толкоз интернет за днес, че написа сценарий за филм. То не бяха пушки, не беше тормоз, не беше бой за жени, за справедливост. Ако беше роден там щеше да си адаш на Фил Колинс. Абсолютен Фил Мар. И полека с тревата мойто момче.
28
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва Присъда за корумпирания чиновник, който е пуснал арабина в БЪлгария, а после и малкото арабче- в БЪлгарско училище. Арабите или да мрът или да бягат към Турция, там да си търсят правата. За Предателя чиновник- да го свършат като Стефан Стамболов или поп Кръстьо.
27
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 25По твойта логика, ся трябва да ти бия два шамара щото много ти знае устата и още един за назидание. Или айде ако кажеш нещо обидно да ти тегля един нож защото ме тормозиш. Така ли момченце ?
26
1
 
5
 
! Отговори
До Анонимен 27 преди 4 години
Мойто момче точно в Сащ всеки ученик носи пушки в училище затова и толкова често има репортажи за това техните предградия са си като села затова ги наричам села и ти си нямаш идея.Всичко почва с масови обиди от целия клас клипове как го бият и един ден като му писне ги избива всички или се самоубива или го бият заради жена и тнт