Борисов поднесе цветя пред Левски: Винаги ще бъде символ на България!

С него бяха още министрите Горанов, Маринов и Кралев
Обновена: 19 фев 2020 09:00 | 19 фев 2020 09:00, Красимир Ангелов
266

Снимка: МС

Министър-председателят Бойко Борисов поднесе цветя пред паметника на Васил Левски в София по повод 147 години от смъртта на Апостола на свободата.

Още по темата
Премиерът отдаде почит към делото и паметта на великия български революционер.
 
Пред паметника на Васил Левски, заедно с премиера Борисов, се поклониха и министърът на финансите Владислав Горанов, министърът на вътрешните работи Младен Маринов и министърът на младежта и спорта Красен Кралев.

"Поклон пред паметта и делото на Васил Левски! Те са високо ценени от целия български народ и никога няма да бъдат забравени!", написа премиерът във Facebook.

"Апостола е безспорна обединителна фигура и авторитет. Неговата визия, организационни умения и смелост са забележителни. Васил Левски винаги ще бъде символ на България, дължим му много и се прекланяме пред него!", завърши още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
207
24
 
8
 
! Отговори
Я па ти.. преди 4 години
До Анонимен 190 Абе срам , срам , ама 10 години Премиер на държавата.За теб като е срам , народа го харесва.Можеше да бъде и по добре , ама като няма кой !
206
7
 
15
 
! Отговори
Jo6 преди 4 години
ЗАЩО СЕГА НЕ Е ПРЕД ПАМЕТНИКА НА АПОСТОЛА ???
205
12
 
28
 
! Отговори
Отчето преди 4 години
Срамота е един , предложен от турци за генерал да се примъква към паметника на Апостола!Къде Ви е святата и чиста република "генерале"?Изградихте една мафиотска територия и се пъчите из нея като пуяк преди заколение!
204
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е МНОООГО Е *** ОНЯ ОТ БАНКЯ! ДОКОГА ЩЕ ГО ТЪРПИМ, ТОЯ.ДНЕС Е ДЕН ЗА ПРЕКЛОНЕНИЕ ПРЕД НАЙ-ЧИСТИЯТ И СВЯТ БЪЛГАРИН - АПОСТОЛА НА СВОБОДАТА ВАСИЛ ЛЕВСКИ. ДНЕС СЕ ПРЕКЛАНЯМЕ, ПРОСТЬО МУТРЕНСКИ. И НИЩО НЕ ПРАЗНУВАМЕ, ПРОСТАКО ПРОСТИ. И КАКТО СА СЕ ПОДРЕДИЛИ ТИЯ ТАРИКАТИ КРАДЛИВИ И БЪЛГАРОУБИЙЦИ, ЕДИН СН..ПЕР И СМЕ СЕ ОТЪРВАЛИ ОТ АЛЧНИТЕ ДЕБЕЛАЦИ.
203
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българската свободна телевизия и канал 3 и БНТ. Боковите мълчат като долната част на гърба
202
4
 
5
 
! Отговори
Минало свършено преди 4 години
Левски даде живота си за свободата, а бай *** продаде тази свобода, защото го мързи да отдели половин час от ценното си време, за да си изкара виза.
201
2
 
11
 
! Отговори
To6 преди 4 години
Кои телевизии дават ШЕСТВИЕТО НА НАРОДА до ПАМЕТНИКА НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ ??? уз са български !?!?
200
4
 
25
 
! Отговори
1 преди 4 години
хиляди левове народна пара дават за цветя и венци. като искат да отдават почит да си похарчат от техните заплати, награбили огромни букети и се перчат.
199
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 197Ако ми паднеш, Друмевите писания и тези на Иво Андрич и Антон Дончев щяха да изглеждат като забавна литература!Такива трябва да се изчистват от святата българска земя! Ние още сме на нея и няма да позволим на разни наемници да се гаврят с нас и същността ни!
198
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не цапай с мръсни ръце чистото име на Апостола!
197
14
 
6
 
! Отговори
Рашко преди 4 години
Бългериъ фърстИ какво, Левски нямаше да може да отиде на бригада ли?!! Не се подигравай с паметта на Апостола! Ако Левски беше наш съвременник руснаците отдавна щяха да натиснат да го пратят в Белене!
196
2
 
15
 
! Отговори
Б. Борисов преди 4 години
Честит празник! ...Днеска ли беше?
195
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Спи, Дяконе! Не се събуждай! Остани в незнайния си гроб! Добре си ти. Оттам не виждаш съдбата на достойния ни род. Не виждаш майките, които днес не раждат и старците край кофите за смет. Бащите с джобовете празни, в ръцете с куфари и здравец за късмет. Спи, Дяконе!! Не се събуждай!! Добре си там под тази черна пръст. Завиждам ти затуй, че не дочака мечтите си разпънати на кръст."
194
2
 
26
 
! Отговори
681 преди 4 години
По "онова време", когато в държавицата ни нямаше и подобие на днешните телохранители, цялата ни служба поднасяхме цветя на паметника на Левски. Днес и не мога да си помисля за такова "своеволие"...Всичко е забронирано за издигналите се до висините бг "борчета".Левски и не е подозирал, че ще настанат такиве времена.
193
33
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Левски го убиха руснаците, като ползваха турския съд за параван, както неведнаж е ставало! Левски, Ботев и Раковски МРАЗЕХА руския деспотизъм, наравно с турската робия! Те са го казвали неведнаж на българите четете историята!
192
0
 
1
 
! Отговори
НН преди 4 години
До Анонимен: Май нещо си скаран с правописа.
191
30
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако Васил Левски беше жив със сигурност би бил първи американофил и НАТОвец в Републиката!Така е защото се е борил против азистското подтисничество,а днес Расия е олицетворение на това .Всичките ни свободи и благинки са ни дошли от западните общества!
190
9
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Апостолът на Свободата Васил Левски е Великан, борисов е един обикновен предател на България
189
9
 
34
 
! Отговори
Бългериъ фърст преди 4 години
Ако Апостолът беше жив днес, Помпейо щеше да го обяви за опасен терорист, действащ срещу приятелска страна, член на НАТО, и щяха да му ударят един черен печат в паспорта, със забрана да посещава САЩ, той и всички негови роднини, целият му Комитет, и роднините на Комитета.
188
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КЪВ АДАМ СМИТ БЕ ПОТУР, ДЕТЕТО Е ТУРСКИ ПРЕДАТЕЛ!АЛОУ, АБЕ ДО ДОВЕЕЧЕРА ЩЕ СИ В АРРЕСТА, ТРИЙ БЕ , *** ТИ!