Борисов поднесе цветя пред Левски: Винаги ще бъде символ на България!

С него бяха още министрите Горанов, Маринов и Кралев
Обновена: 19 фев 2020 09:00 | 19 фев 2020 09:00, Красимир Ангелов
266

Снимка: МС

Министър-председателят Бойко Борисов поднесе цветя пред паметника на Васил Левски в София по повод 147 години от смъртта на Апостола на свободата.

Още по темата
Премиерът отдаде почит към делото и паметта на великия български революционер.
 
Пред паметника на Васил Левски, заедно с премиера Борисов, се поклониха и министърът на финансите Владислав Горанов, министърът на вътрешните работи Младен Маринов и министърът на младежта и спорта Красен Кралев.

"Поклон пред паметта и делото на Васил Левски! Те са високо ценени от целия български народ и никога няма да бъдат забравени!", написа премиерът във Facebook.

"Апостола е безспорна обединителна фигура и авторитет. Неговата визия, организационни умения и смелост са забележителни. Васил Левски винаги ще бъде символ на България, дължим му много и се прекланяме пред него!", завърши още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
187
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак с ръката в джоба, пак нацупен, пак неизбръснат, пак се пуска от профила си във Фейсбук. Срам за България. Да стои далече от този паметник.
186
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Очаквам следваща статия - бб тества новата тоалетна хартия. И снимков материал.Левски се върти в гроба, докато тоя и *** му поднасят цветя.
185
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 178Единственото хубаво нещо на комунистите ,беше да преименуват ФК,,Левски"!Не може символът на свободата да служи за име на футболен отбор който разделя на нацията!Няма цивилизована държава която да е допуснала на национални герой да се кръщават спортни отбори!
184
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Левски е символ,а ти си срам за България.
183
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако Левски се съживи и види в какъв култ са го превърнали днешните българи ,сам ще се обеси!
182
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-лоши продажници от русофилите са само македонистите,сърбите и русите!
181
6
 
33
 
! Отговори
ХХХ преди 4 години
Лицемери ! Продават държавата ни пък се правят на поклонници пред апостола на свободата !
180
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дали Васил Левски би предпочел първенющината пред истиснките добродетели?? А всичките тези паметници, венци, букети и знамена си е чиста форма първенющина! А защо е първенющина? Защото всичко това е една голяма показност без тежест!
179
5
 
34
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
ЕДНОЛИЧНИЯ ДИКТАТОР-бивш пазвантин и шофер на мутрите от "прехода", поднесъл цветя на радетеля за ЧИСТА И СВЯТА Република...?!?!...немам думи..
178
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако Левски възкръстне ще похвали всички българи в България за тяхната "всеотдайна борба" за стопанисването на реките и езерата в отечеството! Ще ги хвали за всичко постигнато до днес! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
177
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На Левски и майка му цветя им не трябват! Дела трябват , лаййнюрци български, дела но не за лаййння!
176
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само за Левски блеете, лайнюрци български! Ама пукне ли пушка - нассирание!:)))))))
175
7
 
5
 
! Отговори
История Ф.К. Левски преди 4 години
След дубъла през 1949 година (пети за десетилетието), с политическо решение на ЦК на БКП, спортния клуб е закрит. На негово място по съветски образец е създаден новият СО ДинамоСлед войната единствено народната любов и силната игра на отбора който де факто всяка година бива шампион ( 1946, 1947 и 1949 ) спасяват клубът Левски София и идеята за демокрация остава жива.Левски София не може да бъде закрит защото хората обичат ЛевскиТака идеята за демокрация остава жива през годините.
174
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Моят пост е изтрит. Това е от "демокрацията".На нито една снимка не се вижда паметникът на Левски и много от невежите клакьори, може да помисли някой от тези, костюмираните, за Левски.Те не са достойни дори да произнасят името.Един пише , че "не разбира защо Левски е идол?"Защото за някои ценности са някой да те нахрани, а Левски е жертвал живота си, удобствата си, за да събуди хората, да им вдъхне решителност да прогонят поробителя.
173
5
 
17
 
! Отговори
Brei преди 4 години
Хич не му отива, горкия го няма това патриотично усещане. Ние като малки стихчета сме рецитирали, той не знам какво е правил...сигурно с едрия кокал е биел съучениците си в тоалетните. Държанието му е малко като на бабаит
172
2
 
21
 
! Отговори
Дядо Петър преди 4 години
Докога "управляващите" ни алчни, некадърни и корумпирани разбойници ще използват Апостола като ИНДУЛГЕНЦИЯ ЗА МРЪСНИТЕ СИ ДЕЛА?
171
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 170Това няма да е лесно. КГБ все още държи ФК. Левски и се опитва безуспешно още от 50-те години да убие деята зад този клуб.
170
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Левски е идеята за демокрация. "Чиста и Свята Република България"
169
2
 
22
 
! Отговори
Даскала преди 4 години
Тоя субект , който бе предложен за генерал от турците , какво общо има с Левски?Левски се е борил за чиста и свята република , а не за мафиотска територия!
168
3
 
8
 
! Отговори
ВНИМАНИЕ!! преди 4 години
167 Е ГАВРА С НАЦИОНАЛНА СВЕТИНЯ!!!! ИМА ДИРЕКТЕН ТЕКСТ ЗА ТАКОВА ДЕАНИЕ В НПК!ТРИЙ ВЕДНАГА, ЗАЩОТО СИ В ГОЛЯМА ОПАСНОСТ!ПРАЩАМ НА СТЕНАТА НА ГЕШЕВ!!