Лелята на убития Калоян: Тук няма работа, ходите в чужбина да ви трепят

За нас остана да жалим, заяви тя пред Bulgaria ON AIR
20 фев 2020 19:12, Александър Попов
64

32-годишен българин от мездренското село Лютидол е сред жертвите на кървавата стрелба в Германия. 10 души бяха убити, а четирима бяха ранени при две атаки в град Ханау, на 25 километра източно от Франкфурт.

Още по темата
Министерството на външните работи потвърди официално, че Калоян Велков е сред убитите в терористичния акт.

Абсолютно всички в село Лютидол определят Калоян като изключително добър човек. Синът на застреляния в Германия мъж живее в България. А лелята на починалия ни сънародник застана пред камерата на Bulgaria ON AIR.

"Дори не знам кога е станало. Вчера? Снощи заради това не можах да спя. Гледали сме го тук, племенник ми е, може ли да не го гледам. Чух по телевизията, някакъв расист... Там ще ходите, по чужбина да ви трепят, защото ни е скапана държавата. В България няма работа, младите ходят да ги трепят, а ние ще жалим", сподели почернената жена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
6
 
20
 
! Отговори
АтанаСпорМюнхен преди 4 години
Това е немската версия на протест и контрапротест. Винаги са си били малко крайни. Глупостите на Меркел още много нещастие ще доведат.
26
6
 
29
 
! Отговори
MGTOW преди 4 години
Бял, нормален хетеросексуален мъж, бачкаторче... За съжаление такива в днешно време сме "последната дупка на кавала", нищо, че ние ги носим гейовете и останалите изтрещели на наш гръб.
25
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъв ромски произхо? Къде са му ***? На 33 исамо едно детенце в първи клас.
24
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много сте права госпожо. Така сме си бедните, ходим в чужбина да просим едва ли не, да не мизеруват децата ни. И ние да се постегнем и нас и къщи. И не всеки път се връщаме
23
12
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Факт е че ЕС обезкърви България. Може поединично да има хора, които печелят повече, но в края на крайщата човек без родина е условен бедняк. Казвам го от опит и 20г в Германия.
22
7
 
16
 
! Отговори
Mayhem преди 4 години
Хубвао е да ми пишете минуси, на мене не ми пука, аз си слушам музика, пия си, НО, има едно НО. За това село, което говоря, намира се на 2км от лютидол, когато дядо ми почина, за първи път в историята на селото камбаните на църквата са били за човек, който не е роден там. Кое не ви харева, че ви казвам истината ли ????? Че баба ме караше да ставам в 8 часа и 8:30 да се наредя на опашката за хляб, пресен, топъл, който го правиха от 5 сутринта ? Или че селото стана ghost town после ? Цъкайте - :)
21
4
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ако държавата ни беше наред, никой нямаше да бяга навън....
20
9
 
52
 
! Отговори
Митю очите преди 4 години
Бил съм в Ханау.Никъде не видях град с толкова много публични домове игрални бардаци, дюнерджийници пекарни сладкарници,магазинии и др.с шефове турци и други особени хора. На много германци им е писнало и дошло до гуша от нагли и арогантни съграждани от други страни...Напълно ги разбирам! А и на еврейката Меркел и видяхме коркодилските сълзи и глупостите които дъвчеше...
19
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колят българите както и турчин не ги е клал.
18
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е новото ЕС робство за българите както и в османска Турция.
17
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За ГЕРБ има добри заплати и апартаменти в София и са доволни а народа ще се оправя както може.
16
13
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Принуждават българите да слугуват на турците в Германия и ЕС . Незабавно излизане от ЕС и НАТО.
15
25
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Скапана държава, ама тук никой не го утрепа. Утрепа го джендърска Германия.
14
9
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жената е напълно права.А дали момчето е от ромски произход няма никакво значение, всеки има право на живот.А ако питате мен ще ви кажа, че от 10-15 години навсякъде стана един голям ***, бедните стават все по-бедни, а богатите все по-богати.Причината бе, че преди 30 години все пак имаше една спирачка на алчността на богаташите поради т.н. "комунистически блок", а след продаването на съветските номенклатурчици на запада, вече коня напълно отиде в ряката.
13
9
 
39
 
! Отговори
Mayhem преди 4 години
Имах къща в околно село, купена някъде 1980 година, гредоред + тухла с 1 декар двор.. Точно този район го знам наизуст. Всяка събота и неделя бяхме на вилата, претъпкатно с хора (това преди 1989 година). След това лека полека нещата западнаха, и преди 10 ггодини я продадох, но това донесе демокрацията, няма работа, няма нищо, бягат хората. А щом бягат и от БГ, смятайте ....Искренни съболезнования към семействтото на починалия мъж ;(((((((
12
3
 
19
 
! Отговори
пецата преди 4 години
И тука ни трепят ,същото е
11
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ами това е герберастката мизерия ...да избиват българите по света... трийте си спокойно
10
13
 
25
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Бог да го прости човекът, но бъдете коректни и напишете истинския му етнос. Не е българин !Може да е български гражданин, но не е етнически българин.Вероятно точно това е и причината да бъде застрелян - по-тъмният тен на кожата му.Иначе леля му е абсолютно права - българските граждани бяха превърнати в слугите на Европа, в робите на Европа и света, без значение от етноса им.И за това отговорност носят не само днешните управляващи !
9
8
 
24
 
! Отговори
българин преди 4 години
При групировката ГЕРП е така госпожо! Събужда се и озарява българското население вече! След Парламентарните избори, д-р Борисов ще е история! Гаранция!-:)
8
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тук пак ни трепят, лелче! Мутри, политици, бандити.Но в Германия е по-вероятно престъпникът да си получи заслуженото.А тук - глоба 1000 лева и 6 месеца условно с 3 години изпитателен!За иснасилване на малолетна - 400 лева глоба и условно!