Лелята на убития Калоян: Тук няма работа, ходите в чужбина да ви трепят

За нас остана да жалим, заяви тя пред Bulgaria ON AIR
20 фев 2020 19:12, Александър Попов
64

32-годишен българин от мездренското село Лютидол е сред жертвите на кървавата стрелба в Германия. 10 души бяха убити, а четирима бяха ранени при две атаки в град Ханау, на 25 километра източно от Франкфурт.

Още по темата
Министерството на външните работи потвърди официално, че Калоян Велков е сред убитите в терористичния акт.

Абсолютно всички в село Лютидол определят Калоян като изключително добър човек. Синът на застреляния в Германия мъж живее в България. А лелята на починалия ни сънародник застана пред камерата на Bulgaria ON AIR.

"Дори не знам кога е станало. Вчера? Снощи заради това не можах да спя. Гледали сме го тук, племенник ми е, може ли да не го гледам. Чух по телевизията, някакъв расист... Там ще ходите, по чужбина да ви трепят, защото ни е скапана държавата. В България няма работа, младите ходят да ги трепят, а ние ще жалим", сподели почернената жена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
само в тъпата българия хората научават за смърт на близък от медиите. в нормалните страни медиите не съобщават имената, докато смейството не бъде уведомено от държавата.
46
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 23За всичко е виновна ЦИОНИСТКАТА Меркел...Меркел не е ционистка, моля, моля!Виж Меркел е комунистка, което е ФАКТ.
45
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 25Факт е че ЕС обезкърви България.Факт е, че България я обезкърви Партията майка закрилница БС(К)П
44
3
 
10
 
! Отговори
Ганьо си е Ганьо преди 4 години
До Анонимен 43Никаква грешка няма.*** плюе фашистите германци, но кара или мечтае за Мерцедес, плюе ,,жълтурите" но телевизора и телефона му са ,,жълтурски", плюе САЩ, но на масата му е въпрос на престиж да има Джак Даниелс, плюе арабите, но нагъва дюнери а по чалгаджииниците е голяма гъзерия е да се пуши наргиле.
43
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още една изкукала бабичка.В чужбина страшно - трепят българите като мухи.Малиии страх!Стадото вече е толкова зомбирано и наплашено от хибридчиците, че проявява признаци на психични отклонения.Иначе тук в момента няма работа за тези, които не искат да работят.
42
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дам. Чужбината е много лоша. Тук е супер.Ако бешв в България и Калоян го беше блъснала и убила някоя мутра...или случайно някоя лампа в тунел, паднала върху колата му...или да го бяха нахапали глутница бездомни кучета...какво ли би казала лелята?
41
16
 
9
 
! Отговори
лют преди 4 години
Никой никого не кара насила да работи в чужбина!Всеки сам взема решение и заминава.Водещо е желанието да "забогатееш"по-бързо, да имаш кола, апартамент и други "благинки".Не може да живееш богато, когато ти и родителите ти сте се родили бедни.За едно поколение с честен труд, не можеш да забогатееш!Държавата не ти е виновна за нищо!Всеки сам се грижи за себе си и семейството си.
40
4
 
24
 
! Отговори
Не слушахте ли преди 4 години
братовчедката на убитият разказа, че цялата улица е пълна с мигранти, араби, румънци, турци, представям си какъв е ужас там, а и в разни нергеле барове вероятно и наркотици играят и на хората им е писнало. Защо тук се роптае за софийската улица на мигрантите, там не може жена да мине, а една продавачка я мушкаха с нож. Всяко търпение има граници. Може и по лошо да стане!
39
11
 
9
 
! Отговори
до 36 преди 4 години
ЕС не те задължава да ходиш там на работа. Няма такива условия. Не, бюргерите са ти виновни, а сивото ти вещество. Това е проблема на това *** общество, напълни се със сиви вещества като твоето, мнозинство сте и все някой друг ви е крив. Нещастници.
38
5
 
14
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Скапана била държавата? Скапани хора каква друга ще я направят?
37
2
 
29
 
! Отговори
Стар набор преди 4 години
По германските телевизионни канали се говори само за мигранти, от които 5 кюрди. За убит Българин не казват и дума. Знаете ли каква врява щяха да вдигнат германските медии, ако имаше убит един еврейн.
36
5
 
17
 
! Отговори
MGTOW преди 4 години
Силните мъже създават спокойни ощества, спокойните общества създават слаби мъже, слабите мъже създават нестабилни общества, нестабилните общества създават силни мъже...
35
4
 
5
 
! Отговори
Mezdra преди 4 години
Kakvo znachenie ima cveta na kojata mu,narodnostta mu,ako beshe vash blizak tova nqmashe da e vajno za vas.Poznavam i nego i saprugata i deteto mu.Heni,Aleks,priemete moite nai -iskrenni saboleznovaniq !!! V takav moment neznam kakvo da kaja.Badi silna zaradi deteto,sega ti za nego si i maika i bashta.Obicham te mila
34
4
 
13
 
! Отговори
MGTOW преди 4 години
Петнете, петнете името на човека ***, в някакъв момент на всички нормални хетеросексуални бели мъже ще ни писне, ще видите тогава как ще се върнете в балончетата си много бързо.
33
0
 
2
 
! Отговори
ББ преди 4 години
Анонимен или там какъвто си,човече имаш проблеми,потърси помощ,аз също бих помогнал с каквото мога,искрен съм и е жалко човешки същества да страдат толкова ,бъди здрав
32
13
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нещастната жена не осъзнава, че това е замисъла на ЕС. Евтина работна ръка за бюргерите.
31
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има накои въпроси, които трябва да бъдат зададени. Какво прави въпросния българин в кюрдски наргиле бар и изобщо около тях? Колко от вашите познати, които са българи, биха отишли някъде с кюрди? Все пак не е убит в немска бирария от немец. Това може би трябва да ви подскаже най-малкото къде не бива да ходите. И да, ще има още стрелби. Немците са бесни от това, което се случва на тях, на децата им и на държавата им. Само на вас не ви пука за вашата. Как беше ... "българи от всички етноси"
30
9
 
19
 
! Отговори
ББ преди 4 години
гроб троловете няма нищо свято за вас...съболезнования на семейството,всички имаме вина,убиват ни нашите политици а ние се страхуваме да не стане по-лошо...кое е по-лошо от смъртта и безбожието?...кой е следващият...и коя столица,лидер,идеология,фалшиви и лицемерни клишета обслужващи крадците и престъпниците,отклоняващи вниманието от техните престъпления ще ни е виновна...аз....ти...децата ни...кой е застрахован?
29
8
 
17
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
за утрепването на човек няма ред или държава лелята говори емоционално разстроена нормално е жалко за човека
28
10
 
34
 
! Отговори
Здравомислещ преди 4 години
Убиха един българин - обикновен трудов човек. Меркел се престара, отключи безумието и ще докара нацита на власт! Два пъти сме били братя с Германия, и два пъти сме яли боя накрая. Дано не се потрети!