Борисов провери АМ "Европа" и се оплака: Омаскариха си ме и това е!

Ретроградните сили ни оказват натиск да не влезем в ERM ІІ, рече той
Обновена: 23 фев 2020 16:36 | 23 фев 2020 16:30, Веселина Йорданова
322
Борисов провери АМ "Европа" и се оплака: Омаскариха си ме и това е!
Снимка: МС

Премиерът Бойко Борисов отново отхвърли твърденията в испанската преса, че има къща в Барселона.

"И като кажат: "Къщата на Борисов в Барселона". Абе аз къща нямам, обаче както и да кажеш: "Нямам къща", те викат: "Не. Борисов къща има". Край. Омаскариха си ме и това е", коментира той при инспекция на строителството на Автомагистрала "Европа".

Още по темата
Борисов отбеляза, че България трябва да влезе в чакалнята на еврозоната, което ще повиши и кредитните рейтинги.

"Ако поради някаква причина не се случи заради натиска вътре, който ни се оказва от ретроградните сили, това ще се счита слабост“, каза премиерът във видео на профила му във Facebook.

По време на инспекцията на АМ „Европа“ Борисов бе придружаван от вицепремиера Томислав Дончев, финансовия министър Владислав Горанов и заместник-регионалния министър Николай Нанков.

През май миналата година започна изграждането на първия участък от автомагистралата, а преди 20 дни - изграждането и на втория участък. Той е от Калотина до Драгоман, предаде БНР.

Борисов провери първо строителството на трасето в участъка "Драгоман - Сливница", чиято дължина е близо 17 км,  а след това и изграждането на участъка между  ГКПП "Калотина" и Драгоман.

По време на огледа министър Горанов подчерта, че граничният пункт "Калотина" не е ремонтиран, откакто е създаден. Затова се предвижда разширение и пълната му модернизация.

"Мисля, че в сроковете, в които ще е готова магистралата, ще е готов и пунктът. Най-голямото ни усилие е да увеличим капацитета му, за да отговаря на магистралния капацитет", уточни финансовият министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
238
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма ли някой смел разследващ журналист, да сгащи тая мис *** и да и зададе няколко въроса?
237
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Долу Мутрата!
236
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не'ам къщаНе'ам къщаНе'ам къщаАма, другарю Борисов, никой не твърди че имате къща.Става дума за дете, жена и пране на пари.Не'ам къщаНе'ам къщаНе'ам къщаОмаскариха мЪ.........
235
2
 
16
 
! Отговори
Бочко преди 4 години
Боже отървини ни тоталитарната мафия Гроб и цялата ДС ужасия Амин.
234
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако прочетете една стара статия в Афера за убитото семейство и оня самоубития от Нови Искър ли,откъде ли беше,ще ви се изправи косата какво се върши в България!А човека разследвал герберите се самоубил с четири куршума,мдаааааа.Време е БСП и ДПС да се връщат на следващите избори.
233
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименЦЦ носи само нещастия на хората - атентат срещу Доган,спиране на парите на правителството на Орешарски ,за да го свали от власт, подслушване и преследване на хората,мачкане на неудобните,корупция и кражби,а хората измираха като мухи и гробищата се напълниха.
232
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До OMG_LuckerНе,бе,чакаме Бойко да си доизкара управлението и повече не искаме ГЕРБ да управлява, такава страшна фашистка диктатура,преследваща хората, не бяхме имали никога!Да се връщат БСП на власт вече,стига фашизти!
231
2
 
15
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 4 години
Ако и тази история не се отрази негативно на Борисофф, значи или медиите са ни пристрастни и предубедени (да не казвам манипулирани) и не са отразили скандала, или населението ни е изцяло от онези 80 процентовите на професора.А най- вероятно и двете.
230
24
 
5
 
! Отговори
Най-горещата новина преди 4 години
Четете,всички,които още не знаете ! Борисов си е купил къща на Луната и ще води там Анджелина Джоли ! Хайде,старт и тъпанарите да започват да плюят !!!
229
2
 
16
 
! Отговори
Гошето преди 4 години
Бат Бойко да е чел нещо от Алеко Константинов?
228
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом испанската преса казва че има значи че има. Те не са българската преса за да може Бойко да я манипулира.
227
5
 
21
 
! Отговори
111111 преди 4 години
Тоя да не е на щат в АПИ.Не оставя хората да си работят,помъкнал министрите по пътищата.Тая държава няма нужда само от магистрали.Прилича ми вече на Грета,със същия синдром,вманиачен на тема пътища.
226
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ретроградни сили......... Янко Пашов от село Баните който откраднал от катарският шейх 1 милион ойро!!!Този е от бандата на Бойко дето щяха да ознасят агнета за Катар.А откраднатите пари Янко Разбойков си купил кола и други екстри.Това са "бизнес" начинанията на Борисов..................КРАЖБА след КРАЖБА.
225
2
 
25
 
! Отговори
Кьовеши..... преди 4 години
Май сега Кьовеши е на ход..... Амин !!!!
224
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като му гледате физиономията ,има ли някой да вярва ,че тоя човек има къща и краде пари . Че е ходил с военните хеликоптери ,пълни с чалгаджиики по ловните стопанства ,живот здравеи ,че е бил мутра ,че не е израсъл сирак и не е гладувал ,че е бил член на БКП.Вярва ли някой ?
223
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До СТРАНДЖАТА Айде де ! Нали и Султана нямаше алтернатива ,а ?
222
26
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Предпочитам ГЕРБ да си изкарат мандата,а след това кой ще е във властта ми е все тая,може и ДПС с БСП
221
2
 
29
 
! Отговори
у преди 4 години
Излиза, че ретроградните сили са победили в Полша, Чехия, Унгария, Швеция та не приемат евро.
220
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пробва се до сега с атака да отрича за къщата в Барселона и като видя, че не става, обърна плочата да се жалва. И тия без акъл дето му вярват, вече пускат сълзи и вопли - На кого ни оставяш бойко!? :)))))
219
34
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Верно е има слабости... - но няма алтернатива...