Нападнато момче в автобус спечели сребърен медал по самбо

14-годишният участва в националното първенство
56
Нападнато момче в автобус спечели сребърен медал по самбо
Снимка: Pixabay

Въпреки изживения стрес, нападнатото 14-годишно момче, което беше ударено и съблечено в автобус 404 в столицата, е участвало в националното първенство по самбо и е спечелило сребърен медал. Това обяви директорът на спортното училище, в което учи детето Борис Борисов, предаде БНТ.

Още по темата


Продължава издирването на нападателите на 14-годишното момче.

По данни на свидетели ученикът е нападнат от няколко души с качулки на видима възраст около 20 години.

Те свалили тениската и суитшърта на момчето с надпис ЦСКА, насилили задната врата на автобуса и избягали. В превозното средство е имало и други пътници, но никой от присъстващите мъже не е реагирал. Шофьорът също не се е намесил.

От Столичния автотранспорт заявиха, че водачът е подал сигнал за случилото се в диспечърския пункт и ще бъде разпитан в понеделник. Записите от камерите в автобуса вече са иззети от полицията. По случая тече разследване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: автобуссамбо404
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
26
 
! Отговори
vv преди 4 години
Явно повечето от коментиращите тук нямат деца и не са наясно с физиката на едно 13 годишно дете. Единят ми син е на 12 години и честно казано, ако ще и световен шампион по каквото и да е бойно изкуство, трудно би се справил с 20+ годишен човек, а в случая става въпрос за 3-***.
25
8
 
7
 
! Отговори
Божидар Петков преди 4 години
Самбото е боен спорт за самозащита разработен в СССР!Как обаче нашия не се е справил с една агитка хулигани, е загадка за мен.
24
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Самбо не означава ли самоотбрана без оръжие ако тово му е самоотбраната да се съблече за да не го бият по добре да ходи на цигулка или пиано и да не си губи времето
23
0
 
5
 
! Отговори
Каква кръвнина, бе? преди 4 години
До Анонимен 23Те не са му били и два шамара. Трябва да ги съдят за едро хулиганство или грабеж. Или и двете.Отделно той да се конституира като частен обвинител за претърпяни неимуществени вреди.
22
1
 
0
 
! Отговори
Стари истини преди 4 години
На трибунал веднага!
21
2
 
2
 
! Отговори
Навремето преди 4 години
До Анонимен 15С д-р Дориан Александров бяхме на семинара. Това са си изкуства за убиване, въпреки че водещ е принципа на триъгълника: Любов(към рода), Скромност(Създателя е повече от теб), Състрадание(без излишна жестокост). Но всъщност този триъгълник е начина, по който са се движили в джунглата - отпред майсторът, отзад двама ученика. Майсторът пръв посича жертвата, двамата ученика го довършват. "Пекити Терсиа" означа "Да разсечеш на три". Сега мечовете са заменени с пръчки, но все тая...
20
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Следващия път, да се отбранява, като ги набие.
19
1
 
19
 
! Отговори
Pfff преди 4 години
И Джок като се изправи, какво спечели? Ходи ти рендосвай 14 години в Софийския, пък после да те питам какво си проумял. В това подобие на държава най-страдат нормалните хора, дето защитават правдата. Неслучайно и всички нормални хора се изнесоха от тая дупка и остана на Бочко електората и лепиларите от фенклубовете...
18
0
 
9
 
! Отговори
Навремето преди 4 години
До Анонимен 15имахме семинар покрай каратето - "Кали, Ескрима, Арнис" и "Пекити Терсиа". Това са все фил. бойни изкусва използващи хладно оръжие - ножове. Обучаваше ни Кай Вестерзунд, финландец, инструктор на британските САС.Въпреки че той е обучава именно атака и защита от ножове ни каза почти същото - вадят ли ви нож, ако можете избягайте. Ако не можете бъдете готови да понесете тежки рани. Поне се отбранявайте с външната част на ръцете, където няма вени и артерии. И това за връхната дреха
17
3
 
11
 
! Отговори
Лол преди 4 години
Като гледам тук какви борци и спортисти пишат, ясно защо живеем в толкова скапана държава с най-простия народ под слънцето...
16
2
 
20
 
! Отговори
Сик преди 4 години
Комплексарчетата на сините - 4-*** 20 годишни срещу 1 малолетен. Голямо браво за смелостта, ***. Голямо браво и за мъжете в рейса. Само Джок Полфрийман има топки да се изправи срещу *** ултраси.
15
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А пътниците какво се е очаквало да направят, да си изкарат боя срещу тримата лепилари и те ли? Аз бих попитал, защо полицията се е забавила и защо държавата толерира подобни "фенове". Всички знаем че ако има воля фракциите ще ги разбият за една нощ, ама после няма кой да продава "бело" и "кафево"... Тук единственият виновник е скапаната ни държава и полиция!!!
14
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От 9 г. възраст тренирах Джудо, а малко по-късно и Бокс.В казармата (1985 - 1987 - 2 години и три месеца със задръжката) "старите кучета" стояха нострана от мен след като "превъзпитах" някои от най-големите бабаити!Едни от най-добрите спецове с които съм тренирал казваха - Извадят ли ти нож - Бягай!!!!, освен ако нямаш друга възможност.В Такъв случай сваляй якето и го дръж пред себе си с една ръка, а с другата бъди готов да нанесеш най-силния удар в живота си!
13
0
 
7
 
! Отговори
То щото тенисът преди 4 години
До ДЖО МИРИЗЛИВИЯ ЧЕХЪЛе много смислен...Спортна стрелба, бенчрест, бойни изкуства, бойно-приложни спортове, ски, плуване, гмуркане, алпинизъм, фитнес/лостове, езда, - хем се поддържаш в отлична форма, хем не знаеш кога ще ти спасят живота.
12
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ТръбаИма клубове, където се тренират няколко различни бойни изкуства. Аз като дете тренирах едновременно карате и джудо, в залата имаше и кик бокс
11
0
 
11
 
! Отговори
Свилен преди 4 години
Не мога да разбера такива уж фенове. Аве *** противоречията ви извън 90те минути на терена друго място не трябва да имат. Футболната среща трябва да е празник, не война А като ше се правите на мъже намерете поне някой който може да защити. Петните светлото име на патрона на отбора си.
10
0
 
15
 
! Отговори
Че то на мачове преди 4 години
До Анонимен 5нормален човек може ли да си заведе децата вече? Само пияни и надрусани криминално проявени лапета от крайните квартали, водени от няколко рецидивисти. Отишли там, за да се сбият, не да гледат футбол. Ако може, така, по 10-15 на един, да си избият хууубаво комплексите.Има си зали за бойно-приложни спортове - заповядайте там! Футболът не е от тях.
9
25
 
5
 
! Отговори
ДЖО МИРИЗЛИВИЯ ЧЕХЪЛ преди 4 години
И как му помогнаха тъпите бойни изкуства в живота? Абсолютно безсмислено ... !
8
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Усещам че ще се състезава за др Държава...тука няма да вирее
7
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на момчето! Да продължаа все така със спортните успехи! Дано обаче да се състезава за България , а да не избяга от тук.