Нападнато момче в автобус спечели сребърен медал по самбо

14-годишният участва в националното първенство
56
Нападнато момче в автобус спечели сребърен медал по самбо
Снимка: Pixabay

Въпреки изживения стрес, нападнатото 14-годишно момче, което беше ударено и съблечено в автобус 404 в столицата, е участвало в националното първенство по самбо и е спечелило сребърен медал. Това обяви директорът на спортното училище, в което учи детето Борис Борисов, предаде БНТ.

Още по темата


Продължава издирването на нападателите на 14-годишното момче.

По данни на свидетели ученикът е нападнат от няколко души с качулки на видима възраст около 20 години.

Те свалили тениската и суитшърта на момчето с надпис ЦСКА, насилили задната врата на автобуса и избягали. В превозното средство е имало и други пътници, но никой от присъстващите мъже не е реагирал. Шофьорът също не се е намесил.

От Столичния автотранспорт заявиха, че водачът е подал сигнал за случилото се в диспечърския пункт и ще бъде разпитан в понеделник. Записите от камерите в автобуса вече са иззети от полицията. По случая тече разследване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: автобуссамбо404
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може ли някой, който разбира, да обясни: момчето явно е добро в конкретен боен спорт. Какви са причините да не се защити при нападение? Притеснение, нещо друго? Уменията, които има, приложими ли са за ситуации като тази в автобуса? Интересно ми е.
5
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е затова спрях да ходя на мачове. Аз бях от Левски, но съм ходил с приятели в агитката на ЦСКА. Сега феновете не са фенове а га мени.
4
3
 
26
 
! Отговори
Препоръчвам на ... преди 4 години
... смелчагите, които безстрашно се изправиха срещу дете на 14, утре да отидат в залата му за тренировки. И да се изправят срещу някой 20+ годишен каратист, очи в очи. Ще е крайно врзумителна ситуация, мисля;)
3
2
 
39
 
! Отговори
Браво на... преди 4 години
... момчето! Да не му пука за тия "юнаци". Защото, когато възмъжее и стане на 20+ същите тези, дето се гавриха с него, ще стъпват като балерини, колчем се засекат някъде из градския транспорт - каквито и дрехи да носи.Характерна особеност на трибройните юнаци, побеждаващи пътуващи сами деца ;)Честит медал!
2
0
 
51
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
КОЛКО ЛИ УМЕН ТРЯБВА ДА Е НЯКОЙ ЗА ДА НАПАДНЕ ДРУГ САМО ЗА ТОВА, ЧЕ Е ОТ ЛЕВСКИ ИЛИ ЦСКА!!!
1
3
 
30
 
! Отговори
Това на снимката преди 4 години
не е самбо, а карате.Иначе тия ако ги хванат, а ще ги хванат при толкова шум, полицията ще им е най-малкият проблем. Тоя сигурно има батковци съотборници по стотина кила, треньори...