Ненчев: Страшно е комунистите да вземат властта!

Има желание за дестабилизиране на България, видя той
Обновена: 23 фев 2020 22:09 | 23 фев 2020 22:09, Веселина Йорданова
367

"Има сценарий за дестабилизиране на България. Най-страшният е комунистите да вземат властта", заяви бившият министър Николай Ненчев в предаването "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR.

По думите му, ако президентът Румен Радев направи служебно правителство, което да стопира работата на главния прокурор, това ще е пагубно за България.

"Управлението на ГЕРБ трябва да изкара мандата, не е време за предсрочни избори", категоричен беше той.

Гледайте разговора във видеото!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


367
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
243
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че то половината гербери са комунисти , Ненчев,сливо!
242
2
 
23
 
! Отговори
гост преди 4 години
време е хора да вкараме министър предател в затвора и някой друг министър за гарнитура ,не че крадат ,а мноого крадат
241
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България трябва да въстановява или да преструктурира цели отрасли от икономиката си - да вземем селското стопанство или енергетиката. Бг има потенциал да произвежда един милион тона домати, доматени консерви и пюре, а произвежда само 150 хиляди тона. Можем да произвеждаме още 2 млн тона зеленчуци и плодове. Консервната ни промишленост произвежда с вносна суровина и е отишла на кино. Къде е овцевъдството, говедовъдството? Вместо да изнасяме, внасяме месо и мляко. А електрониката?
240
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тия комунисти, много бавно *** - това е най-лошото.
239
4
 
24
 
! Отговори
Естествена или... преди 4 години
Нема страшно Перукане. Само ще ти острижем перуката та да видим дали косата ти е естествена или изкуствена.
238
5
 
33
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
И откъде ще дойдат комунисти, та да вземат властта, Ненчев? Комунисти в България отдавна няма. Даже и в пенсионерските клубове трудно се намират. Но такива пишман-антикомунисти като теб, с лопата да ги ринеш.
237
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ОФ вечеринки ДрОгаре.........скука и мъъка........блатная излиза вече с втория отбор. Деньги нет......
236
2
 
21
 
! Отговори
A преди 4 години
Дали дане провериме този не е ли бил член или кандидат член на БКП - затова май е толкова категоричен.
235
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
по добре при комунистите отколкото американска демокрация което продадоха бг и сега и левът ще се замени на евро това не лие умирай още по бавно народа ни вече е истощен от тези американска демокрация.корупция лъжи беззаконие цари в бг-демокрация.българия не е самостоятелна държава ние се ръководим от кукловоди
234
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Страшно е, ако злобари и простаци като Ненчев вземат властта!
233
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В сегашното управление и в ГЕРБ има голяма концентрация на бивши комунисти, които обаче провеждат дясна политика и слушат сляпо всичко, което им наумят от Брюксел. Нещо напоследък почнаха много често да взимат заеми. Нашите икономически връзки с икономическите колоси от Изток изостават - нямаме инвестиции, нито сериозна търговия с Китай, Япония, Южна Корея. Това се отразява зле на темповете на икономическо развитие на Бг и накрая върху доходите на населението
232
3
 
24
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Ненчев е посредствено недоразумение. Че има ли по-големи комунисти от Бойко Борисов - член на БКП, от Цецка Цачева - партиен секретар и всичките им калинки и неграмотни недоразумения.Промяна в конституцията, Президентска република начело с Румен Радев и елиминиране не само на крадливата шайка от гербери, но и всички останали крадливци от всевъзможни партии и партийки.
231
2
 
15
 
! Отговори
грозд преди 4 години
То пък щото с тия сега е цъфтим и връзваме ... айде моля
230
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Комунистите са ви замръзнали в главата още преди 30 години и ви преследват на всеки ъгъл!Жалко, че тази диагноза не се лекува.
229
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Правителството на Станишев (2005-2009) беше доминирано от социалистите, пък нищо страшно не се случи. Напротив, това беше успешно управление, което постигна много добри показатели във всички отношения- средната заплата нарастна 2 пъти, пенсиите - с 60 процента. Икономиката растеше с 7 процента всяка година. Така че дружбашът Ненчев напразно плаши гаргите. Едно ново ляво правителство, ще означава по-силна социална политика в интерес на обеднялия народ
228
1
 
23
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
До Анонимен/// ""България е в перманентен фалит след 1989 година. Страшно си е.""А не така,това не се нарича фалит ,а демократичен и неолиберален растеж и колкото по-беден става редовият българин ,толкова по-голям е този растеж.Важното е да се отвори уста като хипопотам и да се хвалим,че имаме растеж.Каекто е казал д-р Гьобелс "една лъжа повторена сто пъти става истина,та и ние така".Сега на прицел са едни 50 милиарда спестявания на хората,е ще ги откраднат при това при фанфари и хвалебствия
227
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че по-големи комунисти от сегашните има ли? Партията им е изцяло по комунистически структурирана, няма демокрация, става това, което каже вожда. Дори се възражда култа към личността (на Борисов), което е отхвърлено след Сталин (и той е обичал хората да го слагат в култ). Просто харчат евро и наши пари и се правят на демократична партия, но иначе демокрация няма. Дори вожда им си позволява да ги унижава и обижда, характерно за комунистите. Така, че наистина комунисти не трябва да управляват.
226
1
 
17
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
За този герберски политик,както и за всички други важи един цитат от Параграф 22 "- "Майор Майор беше роден прекалено късно и прекалено посредствен. Някои хора се раждат посредствени, други постигат посредственост, на трети посредствеността се налага отвън. Майор Майор бе придобил посредствеността си по трите начина. Дори между съвсем незначителни хора той се отличаваше със своята незначителност и на всички, които го срещаха, той винаги правеше впечатление с това, че с нищо не прави впечатление"
225
1
 
18
 
! Отговори
Дочев преди 4 години
Страшно беше, когато един ***,предложи друг по голям *** за министър на военното ни ведомство.Преживяхме и този нашенски парадокс.Много баластра и кален чакъл ползваме за строителството си,затова сме на това жалко дередже.
224
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да се върнат бсп че посвършиха парите