Bulgaria Air анулира полетите си от и до Милано до 27 март

Причината е зачестилите случаи на коронавирус
25 фев 2020 09:30, Красимир Ангелов
22
Bulgaria Air анулира полетите си от и до Милано до 27 март

Заради зачестилите случаи на коронавирус в Италия, до 27 март националният превозвач Bulgaria Air отменя полетите си от и до Милано, съобщиха от авиокомпанията.

"Сигурността и здравето на нашите пътници са от първостепенно значение за нас. Заради зачестилите случаи на коронавирус в Италия, до 27 март "България Ер" отменя полетите си от/до Милано", пише в официалното съобщение на националния превозвач.

Всички пътници по анулираните полети могат да поискат пълно възстановяване на сумата за самолетните си билети, както и да променят датата си на пътуване без да плащат такса.

Всички пътници по полетите ни до/от Милано в периода 29 март – 30 април 2020 също могат да получат пълно възстановяване на сумата за закупените самолетни билети или да сменят датата на пътуването си, без глоба, при наличие на свободни места, уточняват от авиокомпанията.


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
2
 
! Отговори
1111 преди 1 месец
До Анонимен
Как пък винаги знаете причините за всичко бее!!!!!! Я кажете каква е причината аз да не отида на работа днес:):):):) Много сте прости и големи хейтъри.
Добре са направили, че са отменили полети. Няма нужда да влачат потенциално болни у нас.
13
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 11

Полета ми /вече отменения/ с България еър го бях платил 115 лв. Ай ся виж цените на другите компании от Бергамо. Трол! Личи си, че на самолет не си се качвал никога.
12
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Причината е липса на пилоти в Bulgaria Air. Те още сума ти полети отмениха, поради липса на пилоти, още преди това. "Сигурността и здравето на нашите пътници са от първостепенно значение за нас." ХАХА!
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Bad Company
Еднакви цени друг път.
Кого лъжеш, бе трол?
10
0
 
5
 
! Отговори
До до 1 преди 1 месец
Гастербайтери с нулева платежоспособност и хигиена са приятелите на майkа ти бе дpackaч
9
5
 
6
 
! Отговори
Bad Company преди 1 месец
До До 1

Какво значение има бре, трол изтръцкан, кой на коя партия е симпатизант при пътуване? Аз ползвам България еър защото ми е по-удобен полет от Малпенса. На живеещите източно от Милано е по-удобно да летят от Бергамо с Уйз и Раън. Ай стига с гнусните си тролски писания да политизирате и полети и корона вируса. Впрочем, цените им са почти еднакви и на трите компании.
8
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На пpoпадналите авиокомпании им идва добре този вирус
7
6
 
10
 
! Отговори
Bad Company преди 1 месец
Неприятно е но какво да се прави. Ще се прибера с колата.
6
0
 
3
 
! Отговори
м преди 1 месец
така трябва в АМЕРИКА ВСЕКИ ПРИСТИГНАЛ ОТ КИТАЙ ИТАЛИЯ ОЩЕ НА ЛЕТИЩЕТО ГО ОТВЕЖДАТ !4 ДНИ В КАЭАРМА ОПРЕДЕЛЕНА ЭА ТОВА КАЭВА ТАЭИ СУТРИН ПО НОВА ЛЕКАР И ЭА ТОВА НЯМАЛО ЭАРАЭА А ПРИ НАС ЭАЩО НЕ ГО ПРАВЯТ ТАКА ИМА ЛАГЕРИ КАЭАРМИ КАКВО ЧАКАТ ДА СЕ ЭАРАЭИ БЪЛГАРИЯ КАКТО КАЭВА ЭАВЪРНАЛАТА СЕ ОТ ИТАЛИ ВЧЕРА Е ОБИКАЛЯЛА ВСИЧКИ БОЛНИЦИ ДА ТЪРСИ ПОМОЩ ДА СЕ ИЭСЛЕДВА И ДА НЕ ЭАРАЭИ БЛИЭКИ НЕПОЭНАТИ И НИКОЙ ДА НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ЭА ЭАВЪРНАЛИ СЕ ХОРА НАПРАВЕТЕ КАТО АМЕРИКА ДОКАТО НЕ СТЕ ЭАРАЭИЛИ БЪЛГАРИЯ в
5
5
 
9
 
! Отговори
до 1-ви преди 1 месец
нямам представа кой ги ползва , но с тази фирма в празен самолет не съм се возил
4
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сетила се мара да се побара.
3
2
 
11
 
! Отговори
63839393 преди 1 месец
ЕВАЛА
От някъде трябва да се почне.
2
9
 
20
 
! Отговори
До 1 преди 1 месец
Гастербайтери с нулева платежоспособност и димитровградски дисаги като тебе наистина не ползвате, за вас раянеър и уйз еър.
1
26
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И без това никой не полза тази компания