Борисов за карантината: Държавата няма да плаща за недисциплинирани хора

Държавата - това сме всички ние, заяви премиерът
Обновена: 27 фев 2020 11:14 | 26 фев 2020 15:19, Нели Христова
405
Борисов за карантината: Държавата няма да плаща за недисциплинирани хора
Снимки: БГНЕС

От Гърция премиерът Бойко Борисов заяви, че държавата не е длъжна да плаща за карантината на недисциплинирани хора.

"Няма държавата да плаща доброволната карантина на хора, които просто не искат да са дисциплинирани и пътуват. Как да бъде решен проблемът? Личните лекари решават. Сутринта гледах как един казва: "Аз си отивам за Италия, аз си отивам за Франция. Трябва ли след това ние всички да му платим за това, че не иска да е дисциплиниран или не иска да изчака?" заяви пред журналисти в Александруполис Борисов.

По думите му, целият свят сега го е страх от заразата.

"Държавата - това сме всички ние", посочи той.

Според Борисов решение срещу коронавируса ще бъде намерено в най-скоро време, тъй като целият свят е поел ангажимент да се справи със заболяването.

У нас няма официално регистриран случай на коронавирус, но всички лекари очакват и това да се случи. Очакват се резултатите от пробите на хора от различни градове на страната, които са се завърнали от страни, където има регистрирани случаи. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


405
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
257
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В кой закон на РБ е написано, че ако си недисциплиниран, волунтаристко решение на премиера може да те лиши от законосъобразно плащане?
256
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дъжравата не може да плаща на всеки недисициплиниран!Нали за изгората в Барцилона пари трябват?!?
255
2
 
29
 
! Отговори
отврат преди 4 години
Наглоста , простотията и безочието имат своя апогей в лицето на Тиквата.
254
0
 
19
 
! Отговори
глупости преди 4 години
Абе, не мажеш да спреш движението на хора и товари в световен мащаб и без да знаеш до кога! Ами да не говорим, че тез се смляха от делегации къде ли не. Ей го, вчера- в Гърция. Това дисциплина ли е.
253
2
 
25
 
! Отговори
Прасе с каска преди 4 години
Това показва, че имаме най-обикновена мутра керетьор за премиер.Да живее демокрацията - НАЛИ!!!Айде викайте който не скача е червен
252
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов е абсолютно прав. Трябва повече дисциплина, но за съжаление българинът няма дисциплина. И все някой му е виновен. Спрете се малко, ако искате да умирате вие и близките ви, отивайте на екскурзия и не се връщайте, защо да плащаме всички за вашата безотговорност?
251
2
 
18
 
! Отговори
реал преди 4 години
един дициплиниран човек никога не се изказва така и защо се събират осигуровки и данъци от народа ?
250
15
 
11
 
! Отговори
Този ми е противен преди 4 години
но в случаят е прав! И аз чух, как един наперен каза, че не го интересува какво става в Италия, с вируси и без вируси, той трябва да отиде и ще отиде!? После на ткъв ли перко трябва народа да му плаща за карантинният срок? Нали държавните пари са народни. НОИ за пенсии не може да събере пари, та сега и на ке.леши да плаща. Те са си развявали г.ъза по чужбина, хайде сега да им плащаме!?
249
0
 
9
 
! Отговори
Бачо Спас Врачански преди 4 години
А дубрутро че ме цепи яко главата. Комшията вика тройна преварка ама грънци. Та значи жената ми пили дали ще ходим на море. И си мислех снощи между 3 и 5 ракия защо бе другари само нашето море мирише на миди и водорасли. Това да не са *** бе другари.
248
7
 
15
 
! Отговори
българка преди 4 години
че от комунисти какво се очаква? ГЕРП Е КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ С НОВО ИМЕ НАЛИ СЕ ВИЖДА- ОБЛЯКАЛ СЕ ИЛИЯ И ПАК С ТИЯ.. както бе и така си остана ,колкото си по *** по алчен и по агресивен си ТИ СИ ВЪВ ВЛАСТА, В ВЛАСТА НА КОМУНИЗМА ХОРА Я НЕ СЕ ХАБЕТЕ А БЯГАЙТЕ ПО ДАЛЕЧ ОТ БЪЛГАРИЯ..ПО ДАЛЕЧ ПО ДОБРЕ. А НАДЕЖДАТА Я ОСТАВЕТЕ..НЕКА ДЕПОТАТИТЕ ДА СИ ОСТАНАТ САМИ В БЪЛГАРИЯ БЕЗ НАРОД , БЕЗ ОБРАЗОВАНИ БЪЛГАРИ ДА ГИ ВИДИМ ТОГАВА ОТКЪДЕ ЩЕ КРАДАТ...
247
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От столетия ,векове е доказано, че карантината е най правилен начин за борба и изолиране на епидемиите . . . Но това противоречи на демокрацията на отворените врати и либералните ценности . Милиони могат да умрат ,НО ТОВА НЕ Е ВАЖНО ЗА ДЕМОКРАТИТЕ .ИМЕННО ЗАТОВА ОТВОРИХА ГРАНИЦИТЕ И НЕ ЖЕЛАЯТ ЗАТВАРЯНЕ ЗАРАДИ КАРАНТИНА ,ЗА ПО ЛЕСНО РАЗСПРОСТРАНЕНИЕ НА ЕПИДЕМИИТЕ И ,,РЕДУЦИРАНЕ,, НА НАРОДИТЕ .ВАЖНОТО Е ДА ИМА БАНАНИ
246
4
 
4
 
! Отговори
ББ преди 4 години
не чели Андрешко...*** селски ***,...Бялата лястовица...символ на бг душевността....не на чалга чуждопоклонниците насаждащи ни безбожни и нечовешки ценности ..да сте ни морални ментори/морал справка чичко гугъл кроманьонци с заучени високопарни фрази/...ще ви отнесем...барикади и битки ако е нужно...ще ни има,затривали сме много по крадливи и безбожни империи
245
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Господине!Да се въведе ограничителна бройка на хранителните продукти в магазините! Едно е да липсват маски и дезинфектанти, друго е да няма храна!
244
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ББНе им обръщай внимание!
243
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Капитал и смърт" - един филм за арсен, смърт и пари (full movie)За да видите какви неща се случват в България.
242
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гледайте в Тубата филма - "Капитал и смърт" - един филм за арсен, смърт и пари (full movie)https://youtube/watch?v=94lrVb69GZo
241
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ББПрекалил си със самогона. Лягай да спиш.
240
4
 
19
 
! Отговори
123 преди 4 години
При масова епидемия не чакайте помощ от мутренската държава.
239
4
 
19
 
! Отговори
смешник мухобойко преди 4 години
с мешник мухобойко
238
2
 
4
 
! Отговори
ББ преди 4 години
вън филите и фобите, агенти продаващи интересите на Народа ни...