Борисов за карантината: Държавата няма да плаща за недисциплинирани хора

Държавата - това сме всички ние, заяви премиерът
Обновена: 27 фев 2020 11:14 | 26 фев 2020 15:19, Нели Христова
405
Борисов за карантината: Държавата няма да плаща за недисциплинирани хора
Снимки: БГНЕС

От Гърция премиерът Бойко Борисов заяви, че държавата не е длъжна да плаща за карантината на недисциплинирани хора.

"Няма държавата да плаща доброволната карантина на хора, които просто не искат да са дисциплинирани и пътуват. Как да бъде решен проблемът? Личните лекари решават. Сутринта гледах как един казва: "Аз си отивам за Италия, аз си отивам за Франция. Трябва ли след това ние всички да му платим за това, че не иска да е дисциплиниран или не иска да изчака?" заяви пред журналисти в Александруполис Борисов.

По думите му, целият свят сега го е страх от заразата.

"Държавата - това сме всички ние", посочи той.

Според Борисов решение срещу коронавируса ще бъде намерено в най-скоро време, тъй като целият свят е поел ангажимент да се справи със заболяването.

У нас няма официално регистриран случай на коронавирус, но всички лекари очакват и това да се случи. Очакват се резултатите от пробите на хора от различни градове на страната, които са се завърнали от страни, където има регистрирани случаи. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


405
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
237
3
 
11
 
! Отговори
ББ преди 4 години
призовавам правоохранителните органи в Държавата ни,наложете силово безкомпромисното спазване на Конституцията и Законите в защита бъдещето на Държавата и Народа ни...ще е тежка битка но е необходима...Бог да пази България
236
5
 
13
 
! Отговори
Новия ЛУИ14ти Банкя преди 4 години
Държавата ,това съм аз.Letat,c est moi- Луи 14ти.
235
3
 
25
 
! Отговори
бай уй преди 4 години
кой си ти бе бай *** да казваш кой да плаща и кой как да се лекува. Корумпирани крадливи калинки герберастки
234
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименНе е ли Банкянския на власт,властта я взимат Цвък и гнома,избирайте си сами кой да ви управлява,ама да не ревете след това.На мен ми е все тая.
233
4
 
5
 
! Отговори
Стамат преди 4 години
"едисциплинирани" са всички, които считат властта за сатанинска.
232
7
 
4
 
! Отговори
ББ преди 4 години
уау...ти пък си видял и за кого съм гласувал......вулгарен...***...не търпите критики,закривате Държави с над 1300 годишна История,вменявате на хората,че да си роб в Испания е велика ценност...е ние така по ганьовски ще си работим тук,ще преборим мафията и чуждопоклонниците и ще ни има...бедни...богати....силни...слаби...няма да помним алчните и безбожни ***...лош сън...имали сме много и сме ги надживели
231
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Казах.Дон Борисов от Банкя.
230
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още един-два мандата на мутрата и България ще изчезне по естествен път.
229
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ББТочво заради такива вулгарни ***, гласуващи за мутри, като теб е по-добре да няма България.
228
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тиквата кара в Брюксел без маска но обвинява другите в България че са без каска.
227
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Създава се убеждение ,че Управляващите ГЕРБ ,не искат да има контрол и затова не се предприемат мерки за контрол на пристигащите от страни с епидемията . Само клишета ,кухи по съдържание . Пък и техническите ни възможности са крайно ограничени ,почти нулеви .Липсата на подготвен персонал, техника ,материяли е допълнение ,към жалката картина на държавността ни и управлението ни .
226
0
 
11
 
! Отговори
ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ преди 4 години
Липсва координационен механизъм Някой да вижда карантина ? Барем да бяха питали някой ,старшина -фелдшер от запаса ,как се прави карантина .Все нещо щяхя да научат . Налице е безогледно бездействие ,немощ и благопожелания и мантри ,. Нещо нормално за управляващите .
225
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не подкрепям никой, и всеки си има глава на рамената, но голяма част явно са на мнение "дреме ми на пуловера" държавата да плаща! Тя най-вероятно ще плаща и то с пари който е взела от всички ,и по един или друг начин пак ще си ги върне, само че хората ще боледуват!!!Лесно е да викаш м....та му ще си ходя където си искам плащам данъци но няма данъците да лежат на легло и да се прехвърлят на всеки срещнат!
224
4
 
4
 
! Отговори
ББ преди 4 години
Това е моята Родина...Дома на Предците ми дали животите си за да ни има...дома на децата ни...ела и се опитай да я закриеш зооекземплярче,фалшиви новини,измислени заплахи...империи сме затривали нещастници та вие ли психично болни к.пелета ще всявате паника...вън чуждопоклонниците..Бог да пази Народа ни
223
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Закривайте тази прoкажена държава и да се свършва мъката. Който иска да идва и да си забива знамето, проблема е че няма желаещи дори и за това :\
222
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искаме да кажем на ПАТРИОТ КЕБАП.Твоите хора ги вкарват в затвора,нали?Еми, ти защо стоиш и не вкараш в затвора ТИКВАТА? Министър може да влезе в затвора за престъпно бездействие, но премиер-не! Така ли?Щом твоя министър е в затвора за проблема с водата относно "престъпно бездействие", еми СКОРО ЗАРАЗАТА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА УБИВА БЪЛГАРСКИ ДЕЦА. ТИКВАТА НЕ ИСКА ДА ЗАТВОРИ ГРАНИЦИТЕ ЗА ДЪРЖАВИ, В КОИТО Е ДОКАЗАНО, ЧЕ ИМА КОРОНАВИРУС. Значи ТИКВАТА трябва също да бъде съден, нали?
221
1
 
8
 
! Отговори
Патриот преди 4 години
Само един орел му трабва на този и да го канонизираме ,Св.Тиквуний Герберокрад
220
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко Борисов не иска да затвори границата със опасни страни където болестта е почнала да се разпространява. Примери много: Гърция, Румъния, Швейцария, Австрия и мн. други.Бойко Борисов само говори за някакви пари и отвлича вниманието на хората чрез заблуждение. Защо не говори за смъртта на български дечица? ЗАЩОТО СКОРО ЗАРАЗАТА ЩЕ Е ФАКТ. И КОГАТО ЗАПОЧНАТ ДА УМИРАТ МАЛКИ БЪЛГАРЧЕТА БОЙКО БОРИСОВ ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯ ПРЕД ЗАКОНА.Министър може да влезе в затвора за престъпно бездействие, но
219
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Държавата това държавата о ова... Кажи, а Барселона! ***
218
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Една кашляща обикаля телевизиите да се обяснява, че нищо й няма. Всичките се надпреварват кой да я покани пръв. След ден-два и Лудогорците ще вършеят по чалготеките и вертепите.