Борисов за карантината: Държавата няма да плаща за недисциплинирани хора

Държавата - това сме всички ние, заяви премиерът
Обновена: 27 фев 2020 11:14 | 26 фев 2020 15:19, Нели Христова
405
Борисов за карантината: Държавата няма да плаща за недисциплинирани хора
Снимки: БГНЕС

От Гърция премиерът Бойко Борисов заяви, че държавата не е длъжна да плаща за карантината на недисциплинирани хора.

"Няма държавата да плаща доброволната карантина на хора, които просто не искат да са дисциплинирани и пътуват. Как да бъде решен проблемът? Личните лекари решават. Сутринта гледах как един казва: "Аз си отивам за Италия, аз си отивам за Франция. Трябва ли след това ние всички да му платим за това, че не иска да е дисциплиниран или не иска да изчака?" заяви пред журналисти в Александруполис Борисов.

По думите му, целият свят сега го е страх от заразата.

"Държавата - това сме всички ние", посочи той.

Според Борисов решение срещу коронавируса ще бъде намерено в най-скоро време, тъй като целият свят е поел ангажимент да се справи със заболяването.

У нас няма официално регистриран случай на коронавирус, но всички лекари очакват и това да се случи. Очакват се резултатите от пробите на хора от различни градове на страната, които са се завърнали от страни, където има регистрирани случаи. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


405
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
217
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лудогорец?
216
4
 
11
 
! Отговори
МОНСЕРАТ И ФРЕДИ преди 4 години
БАРСЕЛОНАААААААААААААА...БАРСЕЛОНАААААААААААААА...........
215
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ВирОса ще измори дъртите ***!
214
5
 
5
 
! Отговори
ББ преди 4 години
без паника и бъдете съзнателни и отговорни...Бог да пази България
213
5
 
7
 
! Отговори
ББ преди 4 години
аз ненавиждам Бойко..но дисциплина ще има,където няма съзнание и отговорно поведение Институциите по Конституция са задължени да направят всичко което им позволява Закона за да запазят здравето и интересите на Всички Български Граждани...не политизирайте и идеологизирайте неща от които зависи живота на децата ни...съзнание и отговорно поведение ..Демокрацията не е свободия..в чужбина не си хвърляте фасовете по тротоарите ама тук ви е върховна гъзария
212
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НЕ МОЖА ДА СПЕЧЕЛИ НИКОГА ПЪЛНО МНОЗИНСТВО ТОЧНО ЗАЩОТО Е ПРЕКАЛЕНО ДРЕБНАВ И СТИСНАТ.
211
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
абе комунист смачкантавядя не тие преди 89 годинадисциплина ние да не сме казарма всеки има права и решава сам какво да правинеможа пак да ни вкарвате в овчарника с тия изтъркани похвати - дисциплинаайде марш у соца- и без това се наду от крадене
210
1
 
7
 
! Отговори
Идеалист преди 4 години
Може и така, но да се издаде заповед за спиране на пътуванията.
209
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До РадославТези хора си плащат здравни осигуровки ,но си плащат в болницата за ,,безплатното здравеопазване!!Щом за здраве си плащаме от джоба,не очаквай да получиш пари за ,,карантина!!!!!
208
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЩЕ ПЛАЩАШ И ХОРО ЩЕ ИГРАЕШ
207
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Уникално, извънредно *** човек е този наш премиер. Карантината е протиопидемична мярка, при която се изолират условно-здрави хора, прави се за да се опазят останалите и за да не се разнася заразата.Евтин на брашното, скъп на триците, не мисли какво ни чака като дойде инфенцията у нас, мисли как да не дава пари.Щом могат да ни стрижат и доят корумпираните данъчни, ще могат да ни дават това, което ни се полага!
206
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов иска да каже, че в западна Европа хората са дисциплинирани и като им кажат сложи си маска или стой в стаята си те изпълняват, а кифлите и селските бегове в България биха казали тоа ли шъ ми казва уеийй. Затова няма да мръдне и крачка напред тази страна. По зле сме и от русия дори!
205
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Премиера ще ни ооопс ще се спаси първи.
204
9
 
10
 
! Отговори
БСП кадър преди 4 години
Радословчо тиквицо неопечена.Ти май не разбра ,че в България никой на никой не е длъжен нищо .Погледани пенсиите с колко са и се виж ти. Няма кой да си мръдне пръста за теб.До 10 години ч'цигуните ще ви к0лят като кyчетa по улиците ,a нeгpи ще опъват дъщерите ви пред очите ви , nщото сте безмозъци.
203
4
 
27
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
До 208Драги ни тиквичко, ТЕЗИ ХОРА СИ ПЛАЩАТ ОСИГУРОВКИ!!! Щом плащат данъци, то тогава държавата Е ДЛЪЖНА да му изплати болничен, когато лекар вземе решение да го изолира защото може да е болен!!! ДАНЪЦИТЕ НЕ СА САМО ЗА ДА ХРАНТУТИМ ТИКВИЧКИ КАТО ТЕБ!!! ТЕЗИ ДАНЪЦИ СА ЗА КРЕДИТ ОТ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ КЪМ ДЪРЖАВАТА И КОГАТО ТЕ ИМАТ НУЖДА ДА ПОЛЗВАТ НЕЩО ДЪРЖАВАТА Е ДЛЪЖНА ДА ГО ОСИГУРИ!!! Ако държавата няма да осигурява, то тогава да спираме да плащаме данъци и да ви оставяме без заплати!!!
202
2
 
20
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
Някои да каже обясни на Тиквондур, че ние, хората които с данъците си му плащаме заплатата, имаме пълното право да ползваме болничен когато лекар реши, че трябва да сме под карантина, поради простата причина, че за разлика от него, ние сме ДАНЪКОПЛАТЦИ и ТОЧНО ЗА ТОВА ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ!! Да си набие в простата тиква, че данъкоплатците плащат, за да могат после да ползват!! Ако държавата няма да плаща, то тогава ние данъкоплатците да спираме да плащаме данъци и да го оставяме на издръжка от ромулите
201
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лебедите в Лондон дойдоха и идват с американски и турски знамена в чест на английския турски халиф Джонсън и това че продаде Англия на САЩ,Нямат маски щото вече са дезинфекцирани като са летели през американските кемтрейлс.
200
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От 222 и ББ не ни мисли.Смятаме по западните държави и да си останем.Тук държавата плаща карантина за всички включително за емигрантите и знаеш ли защо?Защото се сеща че се издържа от данъците и на емигрантите и го оценява а не се мисли за групичка богоизбрани дето едва ли не са самостойна единица на света.Пък и в България и за дисциплинираните няма да има помощ.Стана ясно че разчиташ на това вируса да не дойде а дойде ли да се обръщаме за медицински услуги към Господ което вероятно и ще правим.
199
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе ББ що не се сетиш за това колко сме недисциплинирани като ни взимаш здравни осигуровки.Като няма да лекуваш недисциплинирани хора ми не им искай и осигуровки бе рунгел.Впрочем напоследък и ти доста пътува из Европа бе ББ ми ако ти пренесеш вируса?Тогава пак ли важи това за недисциплинираните или като е за теб-не.Народа също не ще да плаща данъци на крадци *** на в парламента сте и ви плащаме заплатите че да ни крадете и така подигравката да е пълна бе.
198
8
 
4
 
! Отговори
Щази преди 4 години
Надявам се можещ и разбиращ от бизнес и политики човек да замени тази мутра по скоро,мисля ,че Домусчиев е най поготвен и можещ,мисля ,че Домусчиев може да ни изравни със Чехия ,Словакия,Словения.Сега цялата държава е заложник на страховете на Борисов