Борисов за карантината: Държавата няма да плаща за недисциплинирани хора

Държавата - това сме всички ние, заяви премиерът
Обновена: 27 фев 2020 11:14 | 26 фев 2020 15:19, Нели Христова
405
Борисов за карантината: Държавата няма да плаща за недисциплинирани хора
Снимки: БГНЕС

От Гърция премиерът Бойко Борисов заяви, че държавата не е длъжна да плаща за карантината на недисциплинирани хора.

"Няма държавата да плаща доброволната карантина на хора, които просто не искат да са дисциплинирани и пътуват. Как да бъде решен проблемът? Личните лекари решават. Сутринта гледах как един казва: "Аз си отивам за Италия, аз си отивам за Франция. Трябва ли след това ние всички да му платим за това, че не иска да е дисциплиниран или не иска да изчака?" заяви пред журналисти в Александруполис Борисов.

По думите му, целият свят сега го е страх от заразата.

"Държавата - това сме всички ние", посочи той.

Според Борисов решение срещу коронавируса ще бъде намерено в най-скоро време, тъй като целият свят е поел ангажимент да се справи със заболяването.

У нас няма официално регистриран случай на коронавирус, но всички лекари очакват и това да се случи. Очакват се резултатите от пробите на хора от различни градове на страната, които са се завърнали от страни, където има регистрирани случаи. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


405
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
297
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най обичам някой от чужбина да ми казва да не пътувам като него.
296
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига си го повтарял бе банкянец.ЕДно и също,аз пиках тази сутрин ,вие пикахте ли?Ядете сланина,пръжки кисало зеле и кисали краставички, пиете ракия после сте болни и натоварвате здравната система.
295
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е той Б.Б нали смъкна журналистката с гъгнив говор щото може да го зарази в самолета а онзи от Гърция дето се среща с него не може най вероятно са го изследвали най вероятно и всичките 240 са се изследвали с държавни пари че и техните семейства както е от едно време
294
1
 
3
 
! Отговори
Динко от Ямбол преди 4 години
Бойоуу, къде е тоя вирус да го хвана с голи ръце и да го изплющя в земята,а? Ако се е скрил някъде в София,само кажи къде е е тая китайска гад,ще я погнем веднага с моята дружина.В Илиянци ли се крие,където са китайските стоки ли? И последно да знам Китаеца на Азис, не е китаец нали? Да не го разпитваме учтиво с момчетата от дружината кога е боледувал последно?
293
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма такова нещо като "дисциплиниран" и "недисциплиниран" в закона.Ако не е написано изрично в закона, че е забранено, значи е разрешено. Крайно време е тоя да се научи на малко акъл.
292
3
 
2
 
! Отговори
до 310 преди 4 години
МЕН Бойко нито коралови,нито коранови вируси ме хващат. Нито тениите смеят да ме нападнат,нито бактериите. И обещавам Българино,че ще стоя на границата с Гърция с бухалка в ръка да чакам тоя китайски вирус,за да му строша коКалите и да го напсувам на чист китайски. Така че който работи в Гърция скоро да не се връща,докато не съм пребил и изпЪдил китайската напаст.
291
0
 
4
 
! Отговори
A преди 4 години
Държавата ще плаща само на издателоте на вестници, т.е. на Прас.чо.
290
1
 
7
 
! Отговори
само питам преди 4 години
Aми Бойко ти що си ходил до Гърция? Не е ли било ,, недисциплинирано'' от твоя страна?Може и ти сега да си носител на вируса,който в началото както разбрахме се развивал без видими симптоми.
289
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голямата част от българите не им пука за другите! Моя колежка се хвали, че е била на работа с 39 градуса без да мисли за сърдечно болните, тези с диабет и др., за които едно такова заболяване е фатално.
288
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е нормално петък - неделя да си на пазар в Милано или да отидеш на екскурзия /почивка в Италия и после да ревеш - искам болнични, не искам да си ХАБЯ отпуската!
287
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди 30- 40 години имаше добър подбор но кадри ,съдържание на обучението разработка на проблемите , и медицината имаше значителен напредък за състоянието на грижите и здравето на човека.а сега при лоша лекарска и сестринска работа ,всичко е възможно да се провали защото вашият приоритет e печалбата и да съсипете физически и психически здравия човек .Успех в живота управляващи!
286
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като всичко ви е толкова фалшиво защо смъкнахте журналистката с хрема тя иска да ходи на работа не ще да ви източва НОИ с болнични това че я смъкнахте от самолета да отиде и да си вземе болнични сега
285
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Испанците не са ли го "обули" тоя още?
284
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Но пък много се притесниха от хремавата журналистка която явно не иска да източва НОИ иска да ходи на работа-двоен стандарт за Величията и долното население което ги точи или по точно ще им "източи" паричките -всичко опира да парите на бате ВИ
283
1
 
12
 
! Отговори
- преди 4 години
До old stupid retardМислиш, че няма УМННИ хора в държавата ли???Аз не искам "пешкир" - искам умни хора с визия да управляват държавата!Разпада е ВИДЕН навсякъде - харесва ли ти?
282
4
 
6
 
! Отговори
Еврейска Пропаганда преди 4 години
това е цялата тази т.н. епидемия !мислите ли ча ако наистина имаше смъртоносен вирус и епидемия щяха да ви кажат !?Тръмп води с 60% подкрепа и евреите са в ужас, с тази т.е. епидемия се опитват да дестабилизират борсата и да предизвикат криза защото си мислят че така Тръмп ще загуби доверието на хоратане вярвайте на глупостите на юдо-масонките масмедий - НИКАВА ЕПИДЕМИЯ НЯМА !
281
5
 
1
 
! Отговори
old stupid retard преди 4 години
И ти ли ще го вземеш - пешкира де....
280
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Според борисов" сме го слушали много пъти:1. Когато трябваше да измажем една стена и да ни вземат в Шенген.2. Когато трябваше да паднат визите за Щатите.3. Когато трябваше да вдигна заплатите на лекарите и сестрите.И още мнооооооого пъти.
279
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Въпрос: Кога ще разберат българите, че в България им болни от коронавирус?Отговор: Когато всеки поотделно се разболее ще си мисли, че е първият случай.Цялата ни мижава администрация обслужва на баце маркуча и на никой от тази администрация не му пука за никой друг, освен за него си...
278
0
 
18
 
! Отговори
- преди 4 години
Всеки час в повече на това правителство означава година по дълго възстановяване след него. Незабавна оставка!!! Служебен кабинет с експерти и действия за възстановяване на държавността!!!Бойко, ако си поне малко патриот - хвърляй пешкира - не мъчи повече народа си!!!