В България няма потвърден случай на коронавирус

Отрицателни са всички изследвани проби
Обновена: 27 фев 2020 08:50 | 27 фев 2020 08:29, Елка Василева
102
В България няма потвърден случай на коронавирус
Снимка: архив, БГНЕС

Няма потвърден случай на коронавирус в България.

В Националната референтна лаборатория вчера за COVID-19 са изследвани 9 проби на лежащо болни, настанени в лечебни заведения в Стара Загора, Хасково, Шумен, Варна и Бургас.

Всички те са отрицателни, съобщи Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Отрицателни са и всички проби, изследвани във Военномедицинска академия. В Националната референтна лаборатория са постъпили проби от Русе, резултатите от които ще излязат днес.

„Няма потвърдени случаи. Всичките, които са изследвани, засега са отрицателни. Има много пациенти, които са настанени като суспектни в цялата страна. Във ВМА за последното денонощие са настанени 14 човека, от които 4-ма чужди граждани - японец, португалец, италианец и египтянин. Останалите са българи, които са били свързани с рискови дестинация най-вече Италия. Те са с проявена клиника на вирусно заболяване - със зачервено гърло, кашлица, а двама – трима от тях са с пневмонии. Днес се очакват резултатите в ранния следобед“, каза на брифинг проф. Венцислав Мутафчийски, началник на ВМА и шеф на кризисния щаб.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до abe: Бойко, ти ли си?
61
3
 
5
 
! Отговори
до abe преди 4 години
Ах ти, активист на герб
60
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде Годжи не крий, кажи си, вече е 10 часа, чакаме
59
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шефа(генерал ,професор и доктор) на кризисния щаб е много симпатичен и вдъхва доверие. Слава богу ,че все още се намират хора като него. Сигурна съм ,че всички мерки са адекватни и навременни. А иначе- Бог да пази България.
58
2
 
9
 
! Отговори
ЦК на КПЕС преди 4 години
Централният Комитет на Коминистическата Партия на Европейски Съюз - Единствената Законна Партия на ЕС нарежда - докато агент Буда не е заразен с Корона, да отрича наличието й в България - българските р0бе трябва да р0ботят!
57
15
 
6
 
! Отговори
abe преди 4 години
абе всички сте толкова филмирани.. спрете филмите. 90% от коментарите надолу са зле пренаписана част от американски филм. грип като грип. ако въобще стигне до тук, трябва просто хората с някакви заболявания да внимават, за да не се усложнят, както и при нормален грип. те в италия, където го има- хората си взимат мерки и ежедневието си върви нормално, а тук винаги циркове за разнообразие на сивото ежедневие на ***.
56
1
 
11
 
! Отговори
Иво преди 4 години
А за китайския посланик с коронавирус, който е настанен във ВМА нищо ли няма да се каже? Разбира се, че няма да се каже, нали ще се отвори работа и ще трябва да се действа...
55
4
 
0
 
! Отговори
От 60 преди 4 години
Линка е от: https://dnes.bg/index/2020/02/24/panikata-s-koronavirusa-da-poglednem-malko-po-trezvo.440075
54
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
https://gisanddata.maps.arcgis/apps/opsdashboard/index.html?fbclid=IwAR1bPqpm4kHMEv2TwsTXeLYX3hYwtG-bf2NFyCeMdgXxvOI8SC8ZFbbIe3I#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6Към момента:Италия: 453 случая, 3 оздравели и 12 смъртни случаяГермания: 27 случая, 15 оздравели и 0 смъртни случаяФранция: 18 случая, 11 оздравели и 2 смъртни случая
53
6
 
7
 
! Отговори
ТИ ДА ВИДИШ преди 4 години
Червените неудачници даже се ядосват че нямало корона вирус!!!!!!!!НEHOPMAЛНА "РАБОТА"
52
5
 
4
 
! Отговори
ЭвроКомисия Решение преди 4 години
все в порядке!
51
4
 
16
 
! Отговори
R3v0lv3r преди 4 години
Е как ще има, като бездействате. Нито тестове имате, нито организация, докато реагирате 10-15% ще се на легло. Тиквата пък нахално ти обяснява, че нямало да има болнични, най-вероятно трябва да минеш през целият град и сам да си платиш теста. Ще пламнем като факла, ама така ще е докато търпим разбойници да трупат имане за наше сметка.
50
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От доста време ни се прожектират филмчета на ужасите. "Луда крава", Свински грип", Птичи грип". Малко да ни повдигнат адреналина.
49
2
 
7
 
! Отговори
Чернобил преди 4 години
радацията не съществува, вируса е безопасен! всичко противно на това е политическа атака срещу компетентното и мъдро правителство 2 месеца бездействащо и все още - траниците са отворени!!
48
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По очичките му се познава че нагло лъже :)
47
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Годжи не лъжи! Само полираните мозъци от Герб ти вярват!
46
3
 
11
 
! Отговори
Ще има преди 4 години
Не се притеснявайте, ще плъзне бързо и безконтролно. Като чета в нета разкази на чужденци, останали в Китай, за мерките за борба с епидемията, май в този случай предпочитам китайския тоталитаризъм, а не боковизма.И една прогноза - новият вирус ще засегне най-слабо верния индийски електорат на Тиквоний. Тях и чума не ги мори.
45
3
 
8
 
! Отговори
Баба Гицка преди 4 години
Евала на всички гейове и педаразстов в правительството на РБ....толкова льжи...и толкова страх пред избиратели те ...да не им вземать кокала
44
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докато няма смъртен случай не се надявайте да разберем. Ще се потулва докато не стане поголовно и тогава... не ми се мисли. Време е тиква и тиквеници да дават оставка вече.
43
5
 
11
 
! Отговори
Эврапэйскый Союз преди 4 години
Италия - Болният Човек на ЕвропаБългария - Здравият Човек на Планетата - единствената държава с 0 корона инфекции!!