60 бежанци са спрени на границата с Турция тази сутрин

Армията се включва с до 1000 души в охраната
Обновена: 28 фев 2020 14:03 | 28 фев 2020 14:03, Веселина Йорданова
38
60 бежанци са спрени на границата с Турция тази сутрин
Снимка: БГНЕС, архив

Две имигрантски групи по около 30 човека всяка са били спрени тази сутрин от "Гранична полиция" и не е допуснато да преминат турската граница. Това съобщиха от Министерството на отбраната.

Още по темата

"Заявявам категоричната си решимост армията да окаже пълно съдействие и да предприеме всички необходими мерки за опазване на държавната граница, като не допусне нито един нелегален имигрант на територията на  България", се казва в позиция на военния министър Красимир Каракачанов, разпространена от пресцентъра на МО.

За тази цел Българската армия има готовност да се включи със състав до 1000 души и до 140 единици техника.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Алоооо Европа при комунизма имаше желязна завеса!!!Птиче не можеше да прехвръкне
10
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имаше една приказка:Който не храни собствената си армия ще храни чужда!Ама ние народа май и двете ще храним?!
9
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако можех щях да отида доброволец на границата! Вярвам, че все още има патриоти в България и не биха допуснали да влезе тази ***! За жалост май преобладават меките китки....
8
2
 
14
 
! Отговори
tsccc преди 4 години
"като не допусне нито един нелегален имигрант на територията на Бг".Нелегален значи нерегистриран т.е. няма да пуска нерегистрирани, какво не е ясно. Либерастка европа иска да приемаме всички,глобява ни ако хване нерегистрирани на сръбска и румънска граница и сега другарите си изпълняват каквото са подписали, щото нямаме Орбан да каже не съм съгласен.На границата отиват ама само да ги регистрират, издирват ги из БГ и ги "залавят" ама за регистрация, и вече е легален, нищо друго няма да правят, според както сме се съгласили с европа..
7
2
 
37
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 4 години
Спирането може да става само по един и същ начин с картечен огън. Така един два пъти ги батни още докато са В Тюркия и зверовете ще разберат за какво става реч. А не Ердоган да прибира милиардите от Европа и накрая ще ги пуска. И още нещо за тези каналджии от нашите трябва такива закони че поне по 20 години затвор за превоз на ислямисти от Пакистан , Афганистан и от цяла Африка а всичките тези да ги водим за сирийци.
6
13
 
13
 
! Отговори
селянин преди 4 години
до 2Ердоган ги вози с автобуси директно до границата и ако ги спрем със сила идва аскера и влиза по диагонал от варна до петрич да им пази правата кат в сирия между другото
5
9
 
11
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
"Зеленият пъпеш" да запрята ръкави да мята пушка на рамо и да ходи да ги трепе и оня nanaгал, дето не го викали запас! Запаса беше по комунизма, сега да ходи платен войник!Папагали много!
4
2
 
15
 
! Отговори
ае да видим преди 4 години
"Заявявам категоричната си решимост армията да окаже пълно съдействие и да предприеме всички необходими мерки за опазване на държавната граница, като не допусне нито един нелегален имигрант на територията на България"
3
6
 
16
 
! Отговори
Садики преди 4 години
Бе ей ! Правилно ли прочетох?! 1000 души!!!! Вие знаете ли аркадашлар какво значи неуправляем тълпа? От 100 000 души наведнъж? 1 към 10 !!! Тук е нужен психологически маньовър ! Никакви гранични полицаи!!! Само надписи на арабски: "МИНИ",А по-навътре..."Пази се .Коронавирус". След това глутница подовели и изгладнели кучета-***.Арабите си умират от страх от кучетата..Накрая....плакат..с надпис " Ахлян уа сахлян".т.е "Добре дошли".Какво да се прави? Дипломация трябва!
2
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кога каза Ердоганя, че ги пуска, кога дойдоха на западната граница?Кой ги превози от Анадола до Одрин?Чалмалията си повярвя, че може да е сила като САЩ и Русия и започна да изнудва ЕС и нас.Я санкции и блокаж на всичко турско и оня ще си гризе феса.
1
10
 
20
 
! Отговори
Ха ха!!! преди 4 години
Шкембе Войвода вече е подготвил паспортите, а Валерката места в хотелчетата си - бизнеса ще се разраства! Че още много малко им остава да са на власт...