60 бежанци са спрени на границата с Турция тази сутрин

Армията се включва с до 1000 души в охраната
Обновена: 28 фев 2020 14:03 | 28 фев 2020 14:03, Веселина Йорданова
38
60 бежанци са спрени на границата с Турция тази сутрин
Снимка: БГНЕС, архив

Две имигрантски групи по около 30 човека всяка са били спрени тази сутрин от "Гранична полиция" и не е допуснато да преминат турската граница. Това съобщиха от Министерството на отбраната.

Още по темата

"Заявявам категоричната си решимост армията да окаже пълно съдействие и да предприеме всички необходими мерки за опазване на държавната граница, като не допусне нито един нелегален имигрант на територията на  България", се казва в позиция на военния министър Красимир Каракачанов, разпространена от пресцентъра на МО.

За тази цел Българската армия има готовност да се включи със състав до 1000 души и до 140 единици техника.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
1
 
! Отговори
Истина и правда преди 4 години
Българските както и турските власти нарушават Божия морален закон, общочовешките норми и международното право като не осигуряват убежище на бежанци - невинни жетви на ислямските терористични режими и групи като като сирийски палестински ирански и турски и така съдействат на ислямските терористични групи да ги отвличат, изнасилват ограбват, убиват и др. престъпление срещу човечество, мира, правосъдието. И какво прави Ердоган в Сири освен да убива християни кюрди,евреи чрез ислямски терористи?!
30
1
 
1
 
! Отговори
пуснете преди 4 години
Армията на Динко сваляш им гащите и по една свинска опашка.
29
4
 
2
 
! Отговори
61 преди 4 години
Ей сега е времето на Меркел ханъм-за всеки бежанец пуснат от падишаха- да му връща по трима безработни турци...А дано ама надали..._______Меркел е израснала в комунистическа източна Германия тя знае че всеки обмирисал комунист о стотици пъти по вреден от един радикален промит ислямист!
28
2
 
7
 
! Отговори
От Германия преди 4 години
Ей сега е времето на Меркел ханъм-за всеки бежанец пуснат от падишаха- да му връща по трима безработни турци...А дано ама надали...
27
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Армията вместо да ходи на гурбет да се изкара на браздата. И така докато има мигранти. Граничната полиция работи за трудов стаж и ако хване някой, хване, ако ли не, станалото станало. Не сериозна работа. Армията да се изкара от казармите. Тия шишковци да отиват да прикрият границата. Начело с министъра и генералите.
26
4
 
8
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
не боите се херо мустафа ще ги спре те са неини хора
25
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само да кажа как става пробива на границата. *** изтласкват напред жени и деца, после се крият зад тях. Я да видим кой ще стреля срещу жени и деца. Да подло и гадно е но е факт. Зад компа лесно става. Има тактика, опасна е но е ефективна. Хеликоптерите да стрелят срещу *** зад първия ешалон с жените и децата. После може и с минохвъргачките с подходящи стресиращи и зашеметяващи боеприпаси. Жените и децата се изтласкват обратно. За 1 месец ще се научат да ни заобикалят.
24
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Зозотез майки с деца къде ги виде, 99.9999% са мъже, добре облечени, хранени, тренирани - тва е войска в цивилни дрехи.
23
1
 
11
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
Пратете Зозо на първата линия с пистолет с един патрон в цевта и заградителна рота отзад.
22
2
 
7
 
! Отговори
Ужасът преди 4 години
Бих им осигурил коридор до Германия, нали Меркел ги иска.
21
1
 
6
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
До ЗозоЕла и ще видиш;))) Доведи и твоята;)))
20
9
 
8
 
! Отговори
учуден преди 4 години
А защо ги спират? Направо да ги насочват към канцеларията на Военния министър - сигурно има вече приготвени паспорти за тях?
19
2
 
8
 
! Отговори
Матилда преди 4 години
Как имат право да реагират на границата, ако тълпата се опита да нахлуе? Имат ли право да стрелят по тях?
18
23
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
До напред ЛъвовеКлоун. Искам да те видя как разсрелваш майка с деца.
17
6
 
17
 
! Отговори
Samo minavam преди 4 години
Прав си брат,две смърти няма.Все още има мъже в тази държава ,който са готови да защитят границите и от клетвата ,няма да отстъпят.
16
10
 
17
 
! Отговори
Д-Р МЕНГЕЛЕ преди 4 години
50 000 тълпа неможе да се спре от 1000-2000 полицаи,,на какъв фронт ке ги удържат ...........ще са като скакалците...от де минат голо остават.
15
3
 
21
 
! Отговори
alex преди 4 години
До АнонименИ аз ще отида и без да ми плащат ама искам патрони на корем и да стрелям на месо по рязаната ***
14
1
 
13
 
! Отговори
аз преди 4 години
Дано не са иранци преносители на вируса
13
11
 
37
 
! Отговори
напред Лъвове преди 4 години
То така и така ще се мре...я от безпаричие,я от коронавирус-а,я от преминаването в еврозоната...ами най-добре да се мобилизира запаса от моя набор 1957,който набор знае как се борави с оръжие и може да им подпали задниците на "башибозука". Мам,ицата им читашка!!!!!!!! Ще бъдем като опълченците на Шипка! Само дето накрая....няма да пристигне .."Радецки със гръм...",а нашите "доблестни" съюзници от НАТО ще се изпокрият в миша дупка. Няма значение....веднъж се мре! Нека да бъде с достойнство!
12
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Меркел вече ги е поканила!