Коронавирус у нас няма. Само в Туркменистан взимали по-строги мерки

Засега нито една от пробите не е положителна, обявиха от ВМА
Обновена: 29 фев 2020 17:54 | 29 фев 2020 17:50, Красимир Ангелов
118
Коронавирус у нас няма. Само в Туркменистан взимали по-строги мерки
Снимка: БГНЕС

Коронавирус в България засега няма и към този момент нито една от взетите проби не е положителна, обявиха по време на традиционния брифинг от Националния оперативен щаб.

Още по темата
Във Военномедицинска академия има 19 проби, които към този момент са отрицателни за COVID-19 и продължава да се работи още една проба. Тя ще е готова след около три часа, обяви началникът на ВМА генерал-майор проф. Венцислав Мутафчийски.

"Оказва се, че нашият контрол на сухоземната граница, особено на Калотина, е изключително ефективен. За последните 24 часа от там, благодарение на термометриране на пътникопотока, са отделени и постъпили във ВМА четирима души", съобщи ген. Мутафчийски.

По думите му никъде по света такъв контрол не се прилага и в България има безпрецедентни мерки за сигурност. "Само Туркменистан има по-строги мерки по сухопътните си граници от България. Там има лагери на границите, където остават подозрителните случаи", разкри началникът на ВМА, цитиран от bTV.

Близо 120 човека обаче остават под карантина в цялата страна
, съобщи още шефът на ВМА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
2
 
! Отговори
ОСВЕДОМЕН преди 4 години
В ИТАЛИЯ ВИРУСА СИ ОБИКАЛЯ НЕЗАБЕЛЯЗАН ОТ СРЕДАТА НА ЯНУАРИ...
98
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
106 гледай утре Уолстрийт нюз.
97
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Страшни мерки за сигурност, няма що! На летището полетите от Милано се третират като всеки друг полет и пристигащите не само, че не се сканират, ами и се смесват с полетите от други държави.
96
0
 
3
 
! Отговори
До106 преди 4 години
Следващите два,три месеца ще видим колко е "жив"!!!!!!!
95
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Щутгарт ----------------------------Напротив,драги. Спука се балона за "могъщата" комунистическа китайска икономика,дето щяла да задминава американската.Капитализмът си е жив и здрав и ще пребъде във вековете,защото по-добро от него не е измислено.
94
1
 
5
 
! Отговори
ЛОГИЧЕН преди 4 години
Коронавирус у нас няма. СТРУВА МИ СЕ ЧЕ ДОСТАТЪЧНО СМО ТАНИ ЗА ДА НЕ ГО ХВАНЕМИ МИ СТРУВА ЧЕ КАКТО "НЯМА" ОТНЯКЪДЕ ЩЕ СЕ ПРЪКНАТ 10 ВНЕЗАПНИ СЛУЧАЯ
93
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
няма коронавирус, въздухът е кристално чист в София, вода има в Перник! Глашатаите викат по площадите...
92
3
 
2
 
! Отговори
Радио Ереван преди 4 години
Туркменистан не взима абсолютно никакви мерки за коронавируса. Преди да излязат на работа само казват "Боже, боже, а дано и тоз път не ме хване коро на вируса".
91
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Заглавието е най-новият виц.
90
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пълни глупости. Изгледахме стотици клипове как се дезефекцира, преглежда и предпазва в други държави. Просто днес можеш каквато си лъжа искаш да изговориш. Очаквам утре да кажат, че сме и най-многобройната страна поне в Европа.
89
0
 
12
 
! Отговори
Щутгарт преди 4 години
Тези капиталисти се скапаха от един долнопробен вирус от Китай. Лъснаха и голите *** на германците, които нямат маски за лекарите и населението се паникьоса и изкупува всички боклъци от рафтовете на Лидл, Алди, Нето.Фирмите не получавт стока и не могат да произвеждат, защото има много възлова продукция от Китай, а те блокираха износа. При Ким и в Русия проблеми няма, там свикнаха със санкциите. Гледам сеир и се чудя: това ли е прогреса за който мечтаем и се блъскаме тука всеки ден???
88
1
 
13
 
! Отговори
ДА преди 4 години
2 седмица следях новините за коронавируса но после спрях. Просто няма смисъл. Ако е писано ще те хване вируса ако не няма. Мийте си ръцете. Консумирайте протеини богати на витамин С и това е.
87
1
 
6
 
! Отговори
Фаталист преди 4 години
И кво от това? На който му е писано да се удави, няма да го обесят.
86
0
 
13
 
! Отговори
Жан-Клод Юнкер преди 4 години
Интересното е, че тези тестове не показват нищо. Може да ти направят 8 теста с отрицателен резултат, е 9ят да е положителен. :) Ще има и вторична вълна, а вторичната вълна по правило е по-опасна от първичната.
85
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, направо си железен. И аз съм на водка и бира, но само по една тази вечер. Никакъв вирус няма да ни хване, но можем да станем преносители. Страх ме е да не заразя старците...това е лошото на короната.
84
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пульо, ти да не си на 75+? Тогава по добре пийни една малка и си лягай. От рисковата група си и се готви за вируса, който е навсякъде.
83
0
 
18
 
! Отговори
Пульо преди 4 години
Цитат:Бумът нa кoрoнaвируc в Итaлия ce дължи нa тoвa, чe тoй e нaвлизaл пoвeчe oт мeceц в cтрaнaтa бeз cимптoмни инфeкции и пo тaзи причинa, oщe нe e oткрит нулeвият пaциeнт.Направо сме я втасали.
82
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пульо, в Северна Италия има хиляди гастарбайтеои от Китай които работят във фабриките около Милано. Това не се казва по новините. Ето как са се заразили. Ама мълчат като шибами.
81
1
 
7
 
! Отговори
Пульо преди 4 години
Защото не вярвам италианците да са по големи балъци и да му изпуснат края,а ни е умните да си бием главите в стената че нямаме заразени.Поне един да имаше да се запишем.
80
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дори да си заразен вероятноста да се разболееш тежко е около 2-3%. Освен ако си стар, пушач, дишаш мръсен въздух по цял ден, ядеш лоша храна, нервен си, не си миеш ръцете след като си ходил да тоалетната, имаш хронични болести....тогава си от кандидатите 80-90% да се отървеш от мижавия си живот и на никой няма да му е жал за тебе.