Борисов е в Анкара, отива на работна вечеря с Ердоган

Двамата ще обсъдят бежанския поток и напрежението в Сирия
Обновена: 2 мар 2020 18:39 | 2 мар 2020 18:39, Веселина Йорданова
106
Борисов е в Анкара, отива на работна вечеря с Ердоган
Снимка: Правителствена пресслужба

Премиерът Бойко Борисов пристигна в Анкара, където ще проведе работна вечеря с президента на Турция Реджеп Тайип Ердоган.

Още по темата
Премиерът Борисов беше посрещнат от валията на турската столица Васип Шахин, съобщиха от правителствената информационна служба.
 
Във фокуса на разговора между двамата лидери Борисов и Ердоган ще бъдат възможностите за преодоляване на напрежението около увеличения мигрантски поток между Турция и Европейския съюз през последните дни и мерките за деескалация на напрежението в Сирия.
 
Заедно с премиера Бойко Борисов в турската столица е министърът на вътрешните работи Младен Маринов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
5
 
! Отговори
Не само този е преди 4 години
НАГЛЕЦ, такива са и неговите ли.зачи! Сутринта по НТв предаваха, че Шипченският манастир се руши и се набират помощи за реставрацията. Водещите не казаха нека да помогНЕМ, а казаха помагайТЕ. Това не са ли наглеци, защо те се изключват от общността, и те ли прихванаха скъперничеството на шефа си - алчният Домус? За един чужд футболист дава по милиони левове, а за исторически светини се стиска.
86
0
 
5
 
! Отговори
Най продажният преди 4 години
българин(ако изобщо е такъв), в навечерието на 3 март да отиде в Турция, това показва колко му пука за българският народ. Точно на този велик ден не иска да е сред народа!?
85
1
 
7
 
! Отговори
Не бъркай пак преди 4 години
Внимавай тоя път в мазненето пред диктаторът извършващ престъпления срещу човечеството в частност срещу кюрдите. Херо Мустафа те наблюдава. Не бъди мекотeло, вземи пример от Гърция. Щом те могат да не са мекотело, значи и България може. Не го худатайствай пред Европа. Той е за съдът в Хага. Или и ти искаш да си за пред съда? Ясно?
84
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя Бойко, ако остане в Анкара и не се качи на Шипка утре, с кои очи пак ще ми се прави на патриот?
83
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А утре 3-ти Март е националния ни Празник .... Борисов в турция ли ще го посрещне ? Питам само ...
82
6
 
7
 
! Отговори
Бойко Ефенди преди 4 години
Бойка Борисов в Турция, Турцияяяя
81
8
 
13
 
! Отговори
българин преди 4 години
Среща на 2 на диктатори! Вървете на м...... Си! Никой не може да влезе в България.Ако няма нужните документи!
80
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
турците са загубили над 40 бойни машини и жива сила след удари на сирийската армия с отр точка у
79
5
 
10
 
! Отговори
Пинко преди 4 години
В брой 2 на Държавен вестник от 10. 01. 1884 г. е публикуван следният Указ 1144. "Ний Александър С Божията милост и народна воля княз на българите Провъзгласяваме: Народното събрание прие, Ний утвърдяваме следующата КОНВЕНЦИЯ за изплащане от България на Русия разноските по окупацията на Княжеството от Руските Импер. Войски, съгласно с определението на Берлинский договор". В пълния текст се описват размера и сроковете за заплащането, където "безкористната" помощ е определена на 10 680 250 книжни рубли и 43 копейки, което по онова време се равнява на 32,5 тона злато.
78
5
 
20
 
! Отговори
yyyyy преди 4 години
да отидеш точно на 3-ти март да се надупваш на ердоган от това по-голямо унижение не сме имали в цялата си история. И проблема не е в този престъпник а в хората които са останали в БГ, по-низши и от борисов щом продължават да го държат и да им е по-добър от Нинова, от атака и кой ли не.Колкото по- далече от робското племе толко по-добре.Бягане му е майката.Този заедно с матр'ла ни унижава пред целия свят,затова не ми е жал за останалите в БГ,те не са българи.Нарочно и празненствата за 3-ти са отмемени уж заради короната ама е заради Ердо, господаря на БГ.
77
9
 
8
 
! Отговори
Пинко преди 4 години
До сключването на Берлинския договор Русия изобщо не разглежда България като бъдещ политически субект. За нея това е окупирана в резултат от войната територия. По правило Русия първо "освобождава", а после присъединява завоюваните територии и народи под една или друга форма към империята такава е съдбата на Крим, Украйна, Полша, Финландия, Грузия, Армения, Средна Азия. В руските дипломатически документи от онова време "отвъддунавската територия" никъде не се нарича България.
76
5
 
11
 
! Отговори
Пинко преди 4 години
В тайните руски документи тази България се обозначава като "Балканска област" и "отвъддунавска територия"
75
9
 
8
 
! Отговори
Пинко преди 4 години
Разпространеният от русофилско-комунистическата пропаганда мит, че Западните сили са извечни "врагове на България", защото са предотвратили създаването на велика Сан-Стефанска България и до днес участва в хибридната война против опитите ни да създадем европейска, свободна и независима България. Сан-Стефанска България не е свободна и независима, а васално княжество, което трябва да остане под контрола на Русия на практика докато тя прецени, че положението "се е стабилизирало".
74
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
nekoi bulgari veche praznuvat nationalnia bg praznik osvobojdenieto ot svitiadyh v turskite sarai...ai chestit praznik!
73
4
 
6
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 4 години
До Сата НАТО,Да "олаби" Османската империя провинциите си е едно, да се "пръкне" нова държава е съвсем друго! Най-много турците да ни бяха дали автономия- айде да те питам сега какво са щели да съединяват дедите ни тогава?
72
4
 
3
 
! Отговори
Sata NATO преди 4 години
Сата НАТО, казах ти какво ще направя, ако те видя на 4 очи без да се замислям- куршум.------ Предполагам си мечтаеш за ситуацията аз вързан, а ти с пистолет? А случайно ако нещата са наобратно, ще можеш ли да умреш без да се разплачеш?
71
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вчера по пътя от Истанбул към София, видях емигрантите, тия хора няма какво да губят, така че, стига шеги, ББ, си върши работата, идва пролет, а пътя е отворен, мили ***
70
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
borisov kak sa radva, sha ima kebap i baklava, sherbet na korem...:-)
69
14
 
7
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
И без руската намеса щеше да има Трета българска държава. Така както и без петел се съмва сутрин. По-долу един руски и брик даже погрешка беше споменал за Лондонската конференция. Ами и без Просия Отоманската империя щеше да олаби провинциите си - това са неизбежни истирически процеси.
68
5
 
17
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 4 години
До Сата НАТО,А преди да пишеш поредната помия защо не се замисли дали без 3 март, щеше да има първо 6 септември, а след това и 22, който също е официален празник, ама не е национален! Факт е, че българи и руснаци са се били рамо до рамо на Шипка, факт е, че третата българска държава се "пръква" именно вследствие на тази поредна руско-турска война!