Боят между ученички в Стара Загора – заради момче

Бащата на битото момиче: Травмирана е!
4 мар 2020 10:38, Ния Христова
41
Боят между ученички в Стара Загора – заради момче
Снимка: Pixabay

На 27 февруари на метри от Професионалната гимназия по ветеринарна медицина в Стара Загора започва бой между ученички. Причина за конфликта е момче, съобщи bTV.

Едното момиче събаря другото на земята и започва да го скубе, удря и рита. Останалите от групата, които са на мястото на инцидента, опитват да ги разтърват, но момичето продължава да рита другото, което лежи на земята.

Директорът на гимнацията Камен Абълкаров обясни, че конфликтът е започнал от това, че едното момиче е пуснало снимка на момче в "Инстаграм".

Учиниците се събрали да обсъдят снимката. От разговори се преминава към физическа саморазправа. Инцидентът се случва в близост до двора на училището, където няма видеонаблюдение.

Охраната се намесва и разтървава момичетата.

Директорът обясни, че след това се връщат по класните стаи, а момичето се извинило на следващия ден. Ябълкаров разбира за случката от видео, което му е показано от родители.

Директорът на гимназията заяви, че работата с учениците продължава. Планирано е да се проведе среща между родители, ученици, училищния психолог и Комисията за противообществени прояви.

Иван Стоянов, който е баща на нападнатото момиче, сподели, че дъщеря му е травмирана, объркана и не се чувства добре.

Началникът на регионалния инспекторат Татяна Димитрова каза, че по време на педагогическия съвет ще бъде взето решение какви ще са санкциите за всички, които са участвали в случката.

Тя смята, че човекът, който е снимал клипа също има вина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
4
 
! Отговори
м...да преди 4 години
За момче ,разбира се, няма да се сбият за някоя книга ,я..
30
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тотална деградация на младото поколение! То няма цели, няма амбиции или в най-добрия случай амбициите му са да се продаде добре на някой чичак с кинти, щото иначе може да му се наложи да работи... Отврат, отврат пълна.... но пък целта на безбройните реалити формати по телевизиите, които ни заливат с пошлост и морална помия, е постигната! Дерзайте медии! Участвате активно в опростачването на населението!
29
1
 
13
 
! Отговори
ДА преди 4 години
Божкеее,по наше време момчетата се биеха за момиче,сега-обратното!
28
1
 
7
 
! Отговори
Подтекст преди 4 години
Началничката на РУО коментира, че снимащият също има вина. Това е безспорно - забавлявал се е и не се е опитал да предотврати боя.Това тя не уточнява.Май според тази другарка по-голямата му вина е, че е направил резила публично достояние на обществото.
27
0
 
8
 
! Отговори
До 26 преди 4 години
Тъкмо ме подсети за "смени жената". Чудя се кой им позволява да си играят с психиката на дребосъчетата и АЗД защо се правят на нечули и невидели.Или още по-зле ако са дали разрешение.Един ден мама изчезва и се появява друга мама.А сега де? Мъничето не разбира какво става и дали и кога истинската ще се върне.Защо мама си тръгна? И само не ми казвайте, че зад кадър с тях " работят психолози".
26
0
 
7
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Гледах видеото и доста по различно го видях от измислиения ви преразказ в текста. Момичето буквално и разказаха играта, другото момиче я риташе с всичка сила въпреки, че вече беше паднала на земята и ревеше с пълен глас. Так дережит Молодец бийте се за момчета кифлииии
25
0
 
8
 
! Отговори
сега вече преди 4 години
много работа ще падне. Училищният психолог ще "работи" с тях. Все след дъжд качулка. По заплати са равни с учителите, а са най-големите айлякчии и много се нервят, че работното им време било заковано на 6 часа. Ми то голям зор да убиваш време от 8 сутринта до 14 следобед.
24
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ФАКТИ от кариерата на косматко (меси). Има ДВА гола в цялата си кариера в официални мачове срещу европейски отбори през 2006г срещу вече несъществуващата държава Сърбия и Черна гора и през 2014г. срещу Босна и Херзеговина. Дайте златна топка - спасете джудже! Още малко да задълбаем в колосалната кариера на косматко. От всичките му 68 гола за Аржентина, 32 или ПОЛОВИНАТА са в приятелски срещи. Реалните му голове вса 36 в 91 мача. Батко му Роналдо от друга страна има 81 гола в 116 неприятелски официални мачове за Португалия. ОСЕМДЕСЕТ И ЕДИН гола срещу мижавите тридесет и шест за косматко. ФАКТИ
23
1
 
5
 
! Отговори
РИСТОВА, преди 4 години
АБЪЛКАРОВ, ЯБЪЛКАРОВ ИЛИ ДЯВОЛ ЗНАЕ КАКЪВ....
22
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е до това докараха тия модерни предавания, биг, мик, ферми, мерми, смени жената особено. Няма що, добре ги възпитаваме. После защо имало и такива дивотии.
21
0
 
21
 
! Отговори
ритницата преди 4 години
Тази, която си позволява така да рита друго момиче, не е нормална. От един ритник можеш да убиеш човек, а тя не се спря да рита. Със сигурност е с психични отклонения и няма да завърши добре. И явно през всички тези години е показвала агресия, но никой не и обръщал внимание. И това са момичета. Като имат толкова адреналин - да ходят да тренират. Но явно ги мързи, и да учат също. По цял ден нищо не правят, не са заети. Загубени са. Каква цел имат?
20
3
 
8
 
! Отговори
Нинджа преди 4 години
Вместо да се обичат и тримата .....:P
19
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"До нас има училище - през междучасията се събират глутници 12 годишни момиченца и пушат като кумини. Супер смешно е, но имат си родители. Момчетата гледат, момичетата пушат, маникюри, гримчета, чанти като на лелки"--------------------------Не оневинявам родителите, но в училище за учениците отговарят учителите, които са и педагози. През междучасията те също си пушат и си пият кафенцето. Интересува ли ги какво правят учениците през това време? Или ги интересува само увеличението на заплатата?
18
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Директорът на гимназията заяви, че работата с учениците продължава"Ако се работеше наистина с учениците едва ли щеше да се стигне до тук... Тоя директор става за директор само на стадо овце/ама не повече от 10/
17
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До нас има училище - през междучасията се събират глутници 12 годишни момиченца и пушат като кумини. Супер смешно е , но имат си родители. Момчетата гледат, момичетата пушат, маникюри, гримчета, чанти като на лелкиИ са само на 12-13г-------------------------------------Голяма е вината на майките, пардон бг-мамите - разглезват своите "принцеси" oще от детската градина - лакчета, панделки и лъскави дрешки, прически вафлички и колкото се може повече снимки на принцесата във ФБ
16
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"жените си искат своето"-------------------Ми като искат, да си кажат. Защо мълчат? Искат и мълчат?! А, ако са грозни, да почерпят.
15
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какви ще са санкциите за "педагозите", допуснали гнилия психо-климат?
14
1
 
12
 
! Отговори
vlady преди 4 години
Заслужават да продължат обучението си в елитното училище в Сливен с хубава ограда.
13
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонименбъдещите майки на България - ще възпитават деца
12
7
 
19
 
! Отговори
Евач преди 4 години
Дайте им на тези моми един коч, да оправи сърбежа, да охладят страстите, и всичко ще е наред. Проблема идва оттам че вече няма мъже. Мъжете са п*тки и не стават за нищо, а жените си искат своето...Природа какво да се прави.