Младите зад волана по-често причинявали ПТП-та

Започва кампания "Най-добър млад шофьор" на България
4 мар 2020 15:20,
15
Младите зад волана по-често причинявали ПТП-та
Снимка: Pixabay

"Младите шофьори са едни от най-честите причинители на пътно-транспортни произшествия". Това каза Ивайло Търпанов от Съюза на българските автомобилисти, предаде БНР.

Съюзът на българските автомобилисти, Пътна полиция, БЧК, Държавната агенция "Безопасност на движение по пътищата" и Община Варна организират кампанията "Най-добър млад шофьор" на България. Кампанията се провежда в общо шест европейски държави.

"Участието в движението не е само едно познаване на закона и на правилата", подчерта Търпанов и допълни:

"Миналата година участвахме в международно състезание за млади шофьори. Нашите финалисти се представиха най-добре… Кампанията повишава културата за движение у младите хора. Една от целите ни е да направим пътната безопасност приоритет за младите".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Пенсионер преди 4 години
Иванчо, отиди във Финландия и карай в населено място с 90 където ограничението е 50. После дълго ще ме споменаваш. Отивам да си взема хапчето и си лягам.
11
0
 
2
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 4 години
какво чудно има...напълно нормално...застраховките за по-младите ненапразно са по-скъпи...
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нокиа е акционерно дружество , не знаех, че има едноличен собственик, притежаващ всички акции ...Еле па един голям дял е на МикроМеките. Може пък Бил да са засекли, с инвалидната количк?
9
2
 
0
 
! Отговори
ПТП,МПС,БКП преди 4 години
СБП, ДПС. Да не пропуснем и колегите от ДКМС.
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като не ги обучават качествено, как няма да правят ПТП.
7
1
 
2
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Нокиа е акционерно дружество , не знаех, че има едноличен собственик, притежаващ всички акции ... явно пенсионера не си пие хапчетата.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Започва кампания "Най-добър млад шофьор" на БългарияХАХАХАХАХ ЗАЩО МАХНАХТЕ "ЗЛАТНИЯ ТАЛОН"???хахахах
5
1
 
4
 
! Отговори
Пенсионер преди 4 години
А във Финландия, глобата за нарушение е според годишната заплата на водача. С очите си видях глоба от 250000 евро за превишена скорост на собственикът на НОКИЯ
4
0
 
4
 
! Отговори
Днеска чух преди 4 години
още по голяма глупост. Във Франция направили закрит скутер за двама който ще може да се кара от 16 годишни, поредната френска глупост. Тук с едни тротинетки вече има фалове, а като пуснат и тези скутери съвсем ще се изтрепят младите. Или това им е целта, да намалява населението!?
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За "Най-добър млад шофьор" на България първо място се присъжда глоба от КАТ за произволно административно нарушение и безплатно висене на опашка при крещящи лелки!
2
0
 
12
 
! Отговори
ааа преди 4 години
Няма смисъл от никакви кампании. Достатъчно е да се спрат корупционните практики на ДАИджиите да дават книжки срещу 200 лв. и нещата ще се оправят. Просто държавата си затваря очите.
1
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма причина за безпокойство, това е част от Промяната на президент румен радев ветото от харманли, отговорен за разграбването, унищожаването и съсипването на България.Промяната на радеф ни донесе криза, мизерия, нищета, страх, несигурност, глад, коронавирус под прикритие, безпаричие, безработица, смут, убийства, самоубийства, изнасилвания, нападения, обесени, удавени, катастрофи, анархия, бежанска криза, хиперинфлация, корупция, спиране на еврофондовете, изтичане на държавния резерв! ОСТАВКА!