Обирите в магазин всекидневие, камерите не спират крадците

За последните 2 седмици е имало три обира
Обновена: 6 мар 2020 09:17 | 6 мар 2020 09:06, Ния Христова
32

Денонощен магазин на столичния бул. "Христо Смирненски" често става жертва на обирджии. Грабежите са се превърнали във всекидневие през последните седмици. Управителят на магазина - Веселка Танчева сподели в ефира на Bulgaria ON AIR овече за серията от кражби.

"В последните 2 седмици хванахме 3 обира общо. Много повече са, но сме хванали само 3. Първият беше на дама, която прибра артикул в якето си и я хванахме на касата. Вторият неуспешен опит за кражба - с течен шоколад на един господин, който имаше тайник в якето си. Третия и най-дързък за нас в последно време  - двама мъже играят комбина. Единият взима артикул от витрината, слага го на определено място, другият минава, слага ги в джоба. Първият се връща отново и излиза без всякаква стока от магазина, докато вторият купува един хляб и също излиза от магазина", сподели Танчева.

Камери
денонощно заснемат обирите в магазина. Хората от магазина са подавали жалби в полицията, но никакъв резултат не е последвал. Според управителя повечето обири се случват през деня, въпреки повечето персонал. Танчева допуска, че част от крадците продават стоката след това.

От магазина възнамеряват да предприемат допълнителни мерки за сигурност. Като за начало смятат да сложат охранителна система на вратата, с което се надяват кражбите на намалеят.

"Всички от персонала са много отговорни, нямаме време за страх. В такива случаи всичко зарязват и отиват при хванатия крадец", допълни още Танчева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е от измислената демокрация от банкянски тип. Защото няма нужда от умни хора, зняма безработица, примерът е от властта - каквото ти хареса, посягаш и си го вземаш.Защото "родната полиция ни пази", защото новият стар главен прокурор е един от нас, "обикновен човек", защото всеки ден погребват по 12 души, защото сега ще ни паспортират жилищата, ще ни преместят водомерите, ще играем на борсата за най-скъпия ток, ще ядем *** и ще дишаме отровите от изгорените ***.И няма отговорен?!
7
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
После, човек без ръце цял живот ти ли ще го храниш, круме?
6
2
 
14
 
! Отговори
Диагноза преди 4 години
Този тип престъпления се борят единствено с въдворяване на престъпниците веднага в общежитие с решетки и всеки божи ден в 6 ч. сутрин - на магистралата , с кирка и лопата в ръка - работа 8 ч. и после обратно в "общежитието,зад решетките. ВСЕКИ ДЕН С КИРКА И ЛОПАТА на магистралата. Така докато изплати в троен размер това , което е откраднал или съсипал !!!!!!!! А не да иска да тренира във фитнес !!!!!
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обир е кражба в голям размер, с използване на оръжие. Иначе е ясно, че в големите вериги се краде не ежедневно, а ежечасно. Докато не въведат голо пазаруване, така ще бъде.
4
1
 
12
 
! Отговори
име преди 4 години
Този тип престъпления не се борят с Ушев, а с изграждане на ценностна система!
3
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голям праз, Кауфланд е претъпкан от бананин 3лв/кг, а тоалетната хартия е в изобилие. До Банско се стига за час.
2
6
 
7
 
! Отговори
.. преди 4 години
Христова, погледна ли какво си написала?За две седмици - 3 обира, но е всекидневие.
1
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Важното е че сме стабилни,а ушафите отчитат спад на престъпленията.