Обирите в магазин всекидневие, камерите не спират крадците

За последните 2 седмици е имало три обира
Обновена: 6 мар 2020 09:17 | 6 мар 2020 09:06, Ния Христова
32

Денонощен магазин на столичния бул. "Христо Смирненски" често става жертва на обирджии. Грабежите са се превърнали във всекидневие през последните седмици. Управителят на магазина - Веселка Танчева сподели в ефира на Bulgaria ON AIR овече за серията от кражби.

"В последните 2 седмици хванахме 3 обира общо. Много повече са, но сме хванали само 3. Първият беше на дама, която прибра артикул в якето си и я хванахме на касата. Вторият неуспешен опит за кражба - с течен шоколад на един господин, който имаше тайник в якето си. Третия и най-дързък за нас в последно време  - двама мъже играят комбина. Единият взима артикул от витрината, слага го на определено място, другият минава, слага ги в джоба. Първият се връща отново и излиза без всякаква стока от магазина, докато вторият купува един хляб и също излиза от магазина", сподели Танчева.

Камери
денонощно заснемат обирите в магазина. Хората от магазина са подавали жалби в полицията, но никакъв резултат не е последвал. Според управителя повечето обири се случват през деня, въпреки повечето персонал. Танчева допуска, че част от крадците продават стоката след това.

От магазина възнамеряват да предприемат допълнителни мерки за сигурност. Като за начало смятат да сложат охранителна система на вратата, с което се надяват кражбите на намалеят.

"Всички от персонала са много отговорни, нямаме време за страх. В такива случаи всичко зарязват и отиват при хванатия крадец", допълни още Танчева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
3
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 4 години
В Мутроландия е така... Иначе бори битовата престъпност хлебарката Гешев, и бори приватизацията.. ама защо не бори сегашната корупция..
27
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гледайте в ютюб какво ги правят тия нагли търговци в Русия или Украйна - '' Хрюши против '' и други подобни Тия дребни , квартални магазини , тровят всички нас , държат хладилниците на 15 градуса , продават сирене и кашкавал без никаква информация и дори срок на годност , държат банички и кифли на рафта на стайна температура макар че трябва да са на до 4-6 градуса , зимно време съм намирал бира с 3 месеца изтекъл срок Тия малки магазини се държат от много големи мошеници
26
1
 
1
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Комунистическа бедна *** с Съдис.ти и Психоп.ати. Изпитват удоволствие да грабят от бедните!!!! Такова племе няма в вселената!
25
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПорЦелан 24Ако пък крадците бяха от шумкарски произход не им правиха нищо! Някои от тях крадяха ей така за да върви "спорта", не че нямаха пари ами за емоция! През времената на Правешкия Шмекер който беше от червените можеше да си прави каквото си поиска!!!
24
1
 
5
 
! Отговори
пияница мистик преди 4 години
"Всички от персонала са много отговорни, нямаме време за страх. В такива случаи всичко зарязват и отиват при хванатия крадец"Много умно. През това време други двама партишони на хванатия да могат да откраднат каквото поискат необезпокоявани
23
3
 
2
 
! Отговори
ПорЦелан преди 4 години
До Дедо Ташунко.През Комузъма не можеше да откраднеш защото нямаше камери! Имаше само в Халите, но и там имаше хора които си вземаха четвъртинка Ементал за 6.50лв и я изяждаха спокойно между касите с Кока-Кола със две-три бутилки по 50ст. Ако ги хванеха пишеха писма по месторабота, ако пък нямаха такава и бяха без други нарушения, ги изпращаха на кариерите над Бухово, да чукат камъни и да имат. :)
22
0
 
7
 
! Отговори
Иванов преди 4 години
Ще открадне един шоколад и ще го продаде къде и на кого? Според мен, си крадат за лична употреба. Това, че видимо нямат нужда не е гаранция. И Черепа вероятно отдавна няма нужда да краде, но продължава да си покрадва.
21
0
 
1
 
! Отговори
Do 19 nabludaval bil преди 4 години
V tvoqta durjava sigurno e vsivhko rozovo i zatova si doshal tuk v Bulgaria!!!
20
3
 
2
 
! Отговори
ПорЦелан преди 4 години
Един евреин в Хайфа ми разказваше че дядо му разнасял мляко и го оставял пред вратата, както англичаните. Някакво арапче обаче му пиело млякото. Хванали го веднъж и местният турски кадия казал да му разрежат корема - ако има мляко, значи цялата история е вярна. Разрязали го и имало мляко. След това то спряло да пие мляко.
19
6
 
8
 
! Отговори
СОЦИОЛОГ ПСИХОЛОГ преди 4 години
Аз съм чужденец и ви наблюдавам от 30 години. Българите сте много объркани. Натъпкаха ви главите със глупости за демокрации, свободи и вие се вързахте като маймунки пред чепка банани. разрушихте си сами държавата и сега какво искате и вие не знаете. Ами не може да внушавате на хората че имат само права без задължения, а точно така възпитавате малцинствата си и резултата е това - вземат си хората без пари.
18
2
 
4
 
! Отговори
Ужасна преди 4 години
Според Бойко сме мрънкачи които почиват в Гърция.
17
0
 
4
 
! Отговори
Дедо Ташунко преди 4 години
През комунизма айдуците бяха по морални,защото съветваха начинаещите,да крадат от богатите,сиреч от комунистите.Ей,сега при клептокрацията картите се разбъркаха и айдуците не могат да разберат,кой е по голям айдук от тях,за да го посетят!
16
1
 
7
 
! Отговори
. преди 4 години
Обир или кражба? Я пак?
15
0
 
7
 
! Отговори
Чичо Манчо преди 4 години
Аз от това заглавие разбирам, че има някакъв магазин, който се казва "всекидневие" и камерите не спират крадци.
14
1
 
4
 
! Отговори
Крум преди 4 години
До 11Аз живея там и виждам какво става. Мекушаво то от иле ИЕ на хората скаова всичко. Не може крадци и крадли да ки се разкарват. Не миже, да издържаме мързеливите и престъпните! Тоя експеримент със социалните мизерии приключва!
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пускауте кадрите в интернет :)И да не реват унез дека крадът чии низаконну
12
2
 
4
 
! Отговори
Иванов преди 4 години
Да вдигнат цените още, за да си избият кражбата.
11
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ти живееш ли в реалността, или...?
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 7Ше се храни какво може ... да е мислил навремето :)Ся ко - някой се цялата гимназия я изкара пиян и на 42 още живее у мама ... аз ли да го рабя! Да мре и и да са мафка!
9
0
 
0
 
! Отговори
До 9 преди 4 години
Ще го оставим да умре. Решението е просто, пък и винаги можем да го ползваме за научно експерименти.