След 24 часа: Медицинските сестри напуснаха НС

Те ще продължат протеста си отвън
Обновена: 6 мар 2020 21:44 | 6 мар 2020 20:50, Красимир Ангелов
107
След 24 часа: Медицинските сестри напуснаха НС

Барикадиралите се за близо 24 часа медицински сестри излязоха от сградата на Народното събрание (бившия Партиен дом), съобщава "Фокус".

Още по темата
Те бяха изведени в 20.24 часа от служители на НСО.

"Не са упражнявали натиск върху нас. Разбрахме се да дойдат адвокатите ни. Продължаваме протеста отвън. Не сме постигнали споразумение", коментира една от инициаторките - Мая Илиева, на излизане пред журналисти.

Тя допълни, че от Българския лекарски съюз (БЛС) винаги са критикували техните действия. Медицинската сестра определи КНСБ и БЛС като казионни организация. "Тези организации не работят, да си направим нови, които работят и да променим цялата система, защото тя е порочна", допълни Мая Илиева.

Пред източния вход на Народното събрание е засилено полицейското присъствие. На място има жандармерия.

Пред сградата на институцията продължава малоброен протест в подкрепа на медицинските сестри.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ТЕЗИ ЖЕНИ БЯХА ИЗПОЛЗВАНИ, ЩЕ СА ОСЪДЕНИ И НАКАЗАНИ, ЗАЩОТО ТОВА ПРЕДВИЖДА АКТА НА ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ- ИЗВЪРШВАЩИТЕ ГО, СЕ СЪГЛАСЯВАТ С НАКАЗАНИЕТО. ПО ВАЖНО Е КОЙ ГО ОРГАНИЗИРА, КОЙ ГО ФИНАНСИРА И ПРОИЗХОД НА ФИНАНСИ- ЗА МАЯ МАНОЛОВА Е ЯСНО, ЧЕ ТЯ Е ОРГАНИЗАТОРА, НО КОЙ ФИНАНСИРА ТАЯ ПРОВОКАЦИЯ И КОЙ ИЗПОЛЗВА ТИЯ ИЗСТРАДАЛИ ЖЕНИ.
72
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДОКАТО ЖЕНАТА ВИСЕШЕ НА ПРОЗОРЕЦА ОТ ВЪТРЕ ЖЕНСКИ ГЛАС ВИКАЛ- "СКАЧАЙ, СКАЧАЙ"/ ПОКАЗАНИЕ НА ПРИСЪСТВАЛ НА ДРАМАТА ПО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ В ОБЕДНИТЕ НОВИНИ/. ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ Е НЕЗАКОНЕН АКТ И ВСИЧКИ, КОИТО ГО ИЗВЪРШВАТ СЕ СЪГЛАСЯВАТ С НАКАЗАНИЕТО ПРЕДВИДЕНО В ЗАКОНА, КОЙТО НАРУШАВАТ.
71
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До въпрос - Защо психарите са на улицата, а не в лудницата, където им е мястото?За да се пръкнат новите лидери и народни спасители!
70
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще си ходят, зер. След като от бсп не им дали обещаното.
69
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
До кристинамЕсирки?Това на Руски ли е?
68
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До кристинаПрава сте, ама там лоши хора правят други отвратителни неща...Сещате се какви, нали?
67
10
 
7
 
! Отговори
кристина преди 4 години
добро утро, абе хора 'що в дания или германия или швейцария не скачат по прозорците отчаяни хора да правят панаири? 'що не чухме някой да се самозапали или да скочи от последния етаж, съсипан и без надежда? има ли някой тук с мозък да помисли малко или са само месирките на премиера?ако са само месирките - отивайте си при пастира, ако има и останали достойни хора, които искат нормален живот без крадливити управници -дерзайте хора!!!! един живот имаме, ние сме тези които хранят държавата и шайката
66
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки който протестира срещу нашият любим държавен ръководител Генерал Бойко Борисов е доказано психически неуравновесен комунист и следва да бъде задържан в психиатрично заведение под строга охрана до пълно излекуване!Няма нормален българин, който да не е съгласен да работи за минимална заплата плюс по един-два лева на час за извънредна нощна смяна, в името на добруването на нашите деца, нашата Родина, и нашия установен политически ред! Комунизмът си отиде, спете спокойно! И бдете!
65
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Беззаконието в държавата ни ще продължи до арестуването на червените крадци, а те са кукловоди на протестите. Надеждата на всички честни и почтени хора в България се казва Иван Гешев. Комунистите тепърва ще берат ядове за делата си, защото Новият световен ред *** на вратата.
64
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това, че някои живеят добре не значи, че всички са така. Това, че някои са хитри и локави за да се оредят в тоя скапан живот не значи, че всички са такива.
63
4
 
12
 
! Отговори
въпрос преди 4 години
Защо психарите са на улицата, а не в лудницата, където им е мястото?
62
5
 
12
 
! Отговори
психари на протест преди 4 години
Антиобщественото поведение на протестърите в парламента е основание да бъде забранен протистът им като използващ антиобществени методи. Къде е полицията? Йорданка Фандъкова? Някой има лих намерение да спре вилнеещите лудаци или ще чакате този начин на поведение да стане всеобщ? Хората ще сие правят гаргара със закона, защото той не важи за луди. Шефът ме ядоса, ще скачам от перваза. Детето получи двойка в училище - хайде на прозореца. Или ще изкорените това поведение сега, или - психо.
61
3
 
8
 
! Отговори
пилот но дръвник преди 4 години
Задето откачалките не са в лудницата, а пак хистерясват на лудия си протест, виновни са нсо, които чакаха кефа на психаите да слязат от прозорците, когато им скимне и да напуснат парламента когато им скимне. Виновни са НСО, че оставят хедна девиантно поведение без няаказание. А НСОх е на подчинение на президента. Румене Радев, колко пъти да ти казвам, че за нищо не те бива! Нека дърник, нека дърник, нека дърник.
60
4
 
14
 
! Отговори
политически чадър742 преди 4 години
Над лудашкия протест има политически чадър и този чадър е от БСП, Мая Манолова и президента. Те подтикват откачалките към екстремистки действия, и всичкщи са безнаказани. Ако аз окупирам парламента и не искам да си ходя оттам, НСО ще ме предаде на полицията. А тия психари си се катерят по прозорците и никакво законови последствия за противозаконните им действия.
59
5
 
12
 
! Отговори
винвовмни са преди 4 години
Мястото на тия откачалки е в лудницата. НСО не се справи. Полицията не се справи. Над побеснелите ку чки има политическ чадър, затова полицията не е дошла, когато е трябвало да дойде в парламента и да отведе откачалките. Виновен е президентът, който е началник на НСО и министърът на вътрешните работи, задето полицията още не е арестувала и пратила в лудница окупантите на парламента.
58
5
 
13
 
! Отговори
Алекс2 преди 4 години
Ееееех другари мъка мъка ! Тоя Борисов докога ще ни мъчи без пари..трябва да се държим яко за щлифера на Прецедента сал той ни остана
57
13
 
5
 
! Отговори
ББ преди 4 години
типично по комунистически гроб,свършват ви аргументите и ако не можете да ни уплашите и смажете през администрации и данъчни...ни пожелавате болести...бъдете здрави за да може да си излежите присъдите най-малко а и защото живота и на престъпниците дори е даден от бог и само той се разпорежда с животите ни...гроб е мафия,корумпирана,алчна,неграмотна,жестока и нечовешка...фашисти с карти на дИмократи от сДс и бКп
56
2
 
4
 
! Отговори
упс преди 4 години
До ББдрън дрън та пляс. Човек без ориентация. По начина ти на мислене си мислех, че си комунист, ама май съм се объркал, ти си някаква медуза със заучени реплики. Живей си в измисления свят, лека и бог да те пази от корона вируси и прочее. ЧЕ КОРОНАТА УДРЯЛА САМО НАД 70 ГОДИНИ.
55
5
 
7
 
! Отговори
ББ преди 4 години
и само да споделя,аз не членувам в никоя партия и ненавиждам политиците,аз съм войник на България и просперитета на Народа ни,луд,терорист, и каквото се сетите,моята партия е България и братята ми,от 30 години ни вменяват,че сме лош матрял,че не сме Народ,че сме племе и роби...и ви звуча помпозно...учат ви да мразите съседа,държавата/вие сте държавата/разделят ни на сестри и други..крадците и продажниците ни го вменяват..вие решавате за вас,България е моят на дедите ми и на децата ми Дом...елате
54
3
 
8
 
! Отговори
упс преди 4 години
До ББабе ти си знаеш твоето... Къде Левски, Раковски и т.н в днешно време? Времето е друго, реалностите са други. Ако тогава е можело да срещнеш турчин на пътя, да му теглиш балтията и да не те хванат, сега е мааалко по различно. Всички имат права, даже и тия недоразумения "сестрите". Живей в днешно време, стига с това минало. Само не казвай, че тия пишман сестри са правоприемници на Левски и Раковски, че хептен ще се сринеш в очите на аудиторията. Тия са *** на Манолова и Радеф.