След 24 часа: Медицинските сестри напуснаха НС

Те ще продължат протеста си отвън
Обновена: 6 мар 2020 21:44 | 6 мар 2020 20:50, Красимир Ангелов
107
След 24 часа: Медицинските сестри напуснаха НС

Барикадиралите се за близо 24 часа медицински сестри излязоха от сградата на Народното събрание (бившия Партиен дом), съобщава "Фокус".

Още по темата
Те бяха изведени в 20.24 часа от служители на НСО.

"Не са упражнявали натиск върху нас. Разбрахме се да дойдат адвокатите ни. Продължаваме протеста отвън. Не сме постигнали споразумение", коментира една от инициаторките - Мая Илиева, на излизане пред журналисти.

Тя допълни, че от Българския лекарски съюз (БЛС) винаги са критикували техните действия. Медицинската сестра определи КНСБ и БЛС като казионни организация. "Тези организации не работят, да си направим нови, които работят и да променим цялата система, защото тя е порочна", допълни Мая Илиева.

Пред източния вход на Народното събрание е засилено полицейското присъствие. На място има жандармерия.

Пред сградата на институцията продължава малоброен протест в подкрепа на медицинските сестри.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
7
 
5
 
! Отговори
ББ преди 4 години
божеее...по вашата логика Левски,Раковски...тея са били ***,да повярва някои,че ще сломят Османскат империя...или 78 г. да вярваш,че ще затриете Т.Живков...сега е същата,Божков а и Цветановците да повярват,че ще ги смажат,толкова сте зависими от гроб,че не виждате изход,четете Историята на Народа ни,стремежа ни към справедливост е заложен генетично...или от Бог...Белене е български остров
52
2
 
6
 
! Отговори
упс преди 4 години
До пояснениеНе бре, лафим си, и те знаят, и аз знам, че каузата им е обречена. Забавляваме се, симулираме дейност. На изборите ще си покаже. До тогава... да се забавляваме с ***.
51
3
 
9
 
! Отговори
пояснение преди 4 години
не ги отразявайте бе, не им обръщайте внимание! тия не протестират, тия искат да бутат правителство, тия са организирани от импексова и "независимата"!
50
3
 
2
 
! Отговори
упс преди 4 години
До ББи да работиш за средна заплата 1200 лева, без бонуси... Ако не си навит, и ти ще си като останалите. Ако пък се съгласиш, колко ли от тия покрай тебе ще са съгласни на тия условия? Ся разбра ли ме?
49
2
 
6
 
! Отговори
упс преди 4 години
До ББТи не знам от коя планета си, дай ми пример за политик който не краде. Нали за това е целия зор да станат политици. Ако не е крадене, ще е лобиране. Ако не е лобиране, ще са консултации. И всичко, ама ВСИЧКО опира до пари. Пак ти казвам, ако се закълнеш да си честен, да не се поддаваш на съблазните да взимаш повече и повече пари, ще гласувам за тебе. Можеш ли да го обещаеш? Ама честно!
48
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Проблемите от 30г. насам идват от комунистите. И приватизация, и групировки, БСП смърт за народа. И е партията с най много милионери и милиардери.
47
2
 
3
 
! Отговори
ББ преди 4 години
водопроводчика ти копира политиците които защитаваш,те вменяват на хората,че да си измамник и крадец е върховна ценност...и ги следват..упс,променят ценностите на хората,държат ги гладни и необразовани за да ги контролират..ти си нагледен пример
46
3
 
4
 
! Отговори
упс преди 4 години
До ББдефинирай кои са еничарите, да не си говорим общи приказки. За мен примерно *** е водопроводчика, взе ми 20 кинта само за да установи, че от муфата капе вода, нещо което му казах още на влизане. И ми иска още 80 за да го оправи, като частите които му трябват са 8.50? В тоя ред на мисли, защо сестрите не протестират срещу водопроводчиците?
45
4
 
5
 
! Отговори
ББ преди 4 години
политическата ни класа е обслужващ персонал на чужди интереси,прочетете Историята на Родината ни...предаваме се кой за пари,кой за служби,кой от глупост заради его,Обичайте България,където и да сте колкото и пари да имате...Майка България е нашият Дом..Народ сме...Братя по кръв,интереси,История..Бъдете здрави и Бог да пази Народа ни...ние сме Народ..мои Братя сте...плюите еничари
44
2
 
6
 
! Отговори
И преди 4 години
хванаха вокзала за Масква
43
5
 
8
 
! Отговори
упс преди 4 години
До ББРеволюцията не решава проблема. Германците са с години пред нас, а колко революции имат? Шведи, исландци, французи, англичани... Колко революции? Проблема е, че те не са имали комунизъм и не са били под руско влияние, така са се стекли нещата. *** е, че ние тука, в тази държава, на перфектно местоположение, с перфектен релеф, с подземни богатства, със селско стопанство което може да храни поне още една България тичаме по гайдата на едни руснаци.
42
4
 
2
 
! Отговори
ББ преди 4 години
не може да ме обиди никой,имам си АИП,убиваха ме,заплашваха ме...никои не ми е предлагал пари...не бих взел,обичам Родината и Народа си,пиша каквото чувствам и мисля,глупаците не свършваме...милиони сме,докато не спретнем някоя революция...внимавайте какво си пожелавате,мога да се запозная с всеки които иска
41
3
 
8
 
! Отговори
ББ преди 4 години
ама какво НСО,каква Москва,какви комунисти,какви капиталисти и марсианци ви гонят бе,Родината ни от 30 години се управлява от политическа класа обслужваща чужди корпорации и държава за пари,слепи ли сте,управляват ви еничари,децата ви бягат от домовете ви,слепи ли сте,живеете като скотове с по 700 лв заплата и 250 лв пенсии,няма правосъдие,няма полиция която да ви защити от крадци и убийци,няма доктори които да ги е грижа за животите ви,няма учители които да учат децата ни на Родолюбие и човещин
40
3
 
7
 
! Отговори
упс преди 4 години
Тука ли се преместихме... Наздраве."Не са упражнявали натиск върху нас".... Какво стана с кървищата, охлузванията.. Или понеже разбраха впоследствие, че Радев е назначил шефа на НСО се отказаха от претенцийте?Цирк :D :D :D
39
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ББАбе гледам аз, че нещо замряха коментарите под другите публикации и си викам.. Я да видим къде отиде тоя *** дето се прави на 15 трола, а той бил тука. Другари, увеличете щата, не ми е интересно.
38
9
 
4
 
! Отговори
ресто преди 4 години
Браво на тези смели жени. МВР-Мето се показа колко струват и на кой служи. Айде малко му остава на Боко ефенди.
37
6
 
7
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Закривай това НСО. Какво вардят, като са оставили хора в сградата. Че и чалъми да продават
36
3
 
8
 
! Отговори
ББ преди 4 години
винету...хаха и на кои науки е доктор,правиш му мечешка услуга,..."и аз съм ***" сам го каза,жив и здрав да си е за да може да си излежи присъдите и да си плати за мерзостите и мъките причинил на Народа ни,но не става и днес се видя за пореден път...5 жени блокираха институции и държава...а 5000 авганци как ще се справите не виждам
35
7
 
8
 
! Отговори
жар преди 4 години
Като не подкрепяме или обиждаме сестрите, утре на болничното легло няма кой да ни помогне. Иска ми се тези, коити сега иронизират сестрите да получат урок един ден в болницата.
34
9
 
11
 
! Отговори
ББ преди 4 години
то и Бойковият брачед е изкупил всички парцели около къщата на Бойко в Банкя,ама имат пари хората и законите на тяхна страна...нема лошо,царя си върна Рила и Пирин и ги изсече,Доган си купи тец,свата на Софиянски ни продаваше билетчета и само те печелеха,Костов и авери продадоха половината икономика и земеделие на Родината ни...дИмокрация..*** печелят променящи факти и обричат Народа ни на гибел..дИмокрация...еничарска