Биологично оръжие ли е коронаврусът?

Експертите са категорични - няма такъв вариант
287

Любителите на конспирациите отдавна смятат, че COVID-19 не се разпространява случайно по земята. Дали новият вирус е пуснат нарочно? И дали той е биологично оръжие или природна мутация?

"Не е толкова трудно да се направи биологично оръжие. Трудно е да се използва, да се разпръсне така, че порази едновременно много хора", посочи главният епидемиолог на страната д-р Ангел Кунчев пред телевизия Bulgaria ON AIR.

Той призна, че много заболявания са се използвали като биологични оръжия в миналото - сред тях и вариолата, и чумата.

На практика вирусите могат да се използват като биологично оръжие. Но за да са ефективни, трябва да отговарят на няколко условия. Едното е да няма профилактика и открито лечение за тях. И второ - да са много смъртоносни - над 60% от заболелите да умират. И трето - вирусът да се предава лесно.

Според някои експерти въпросният коронавирус се е появил чисто еволюционно и не може да става дума за това, че е създаден като биологично оръжие. Защо вижте в следващия репортаж на Миглена Георгиева и телевизия Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


287
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
259
0
 
0
 
! Отговори
хаххах преди 4 години
До До 266 Това ще ти помогне толкова колкото да си удариш главата в стената ....
258
0
 
0
 
! Отговори
случаен преди 4 години
До До 266Боже, луди всякакви!
257
10
 
3
 
! Отговори
До 266 преди 4 години
Това, което НЕ КАЗВАТ, е че има много лесно лечение и превенция на тази чума - енергийни кристали. Аметист, кварц и лунен камък, оставят се да престоят във вода 48 часа за да поеме тя от енергията им и после се пие на гладно.
256
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Коронавируса е био оръжие, разработено в Китай ( лабораторията е в гр. Ухан), от където започна чумата! Не е трудно да се сети човек и защо китайците удариха собствения си народ, ако бяха активирали епруветката в Щатите, които са им главния враг, това щеше да е открито обявяване на война и сега Китай щеше да е радиоактивна яма! Всичкото страдание от този " вирус" е ЗАЩОТО АМЕРИКА ОТКАЗА ДА СДАДЕ ПЪРВОТО МЯСТО В СВЕТА! Това е подлия отговор на пекин за митата, осъдените в САЩ китайски шпиони, Хуа
255
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тъй като всичко се свързва с политиката: БСП ипотекира имотите си за да плати вътрешно партийните избори. Тази ипотека ще е коронния вирус внесен за да унищожи болната столетница, излъже останалия и електорат да гласува за Новата левица, демокрация или както там и измислят името, пък новите и ръководители ще са пак старите кадри. И тъй преливане от пусто в празно на мързеливите очакващи да им сложат розови очила.
254
1
 
5
 
! Отговори
Масова психоза преди 4 години
Ама защо питате лекарите? Нали компетентните по въпроса са астроложките, врачките, контактьорките. Всички масонски ложи у БГ селото са пощурели сега на тази тема. Всеки тича при астроложката си да му обясни как някакви 'лоши' извънземни в битката си срещу 'добрите' извънземни направили белята. Не са малко местата в инфекциозните болници у нас, малко са в психиатриите
253
0
 
19
 
! Отговори
Язе преди 4 години
Не, че нещо... Но, вируса плузна най напред в държави който са доста не послушни според политиките на либерализма и САЩ. Китай, Иран, Италия. За Иран е ясно, Китай също, а Италия се осмели да арестува кораби на НПОтата и да съди капитаните, даже отказа да приема мигранти. Но това нещо ще излезе от контрол и тогава може да пострадат и кукловоди те. Освен ако за тях вече има антидот.
252
1
 
8
 
! Отговори
НЯМА СЪМНЕНИЕ преди 4 години
Какво съмнение може да има тук, че е биологично оръжие? Изобщо не е трудно да се пусне един вирус, стига да има желание. 3 месеца вече няма нито профилактика,нито лечение; предава се лесно и не е като да не е смъртоносен. в момента смъртността в Италия е 50%. Като отмине ще може да се каже точният процент, който ще е по-нисък, но в момента реалността е такава. Вземете да прочетете книгата на Дийн Кунц "Очите на мрака" за вируса Ухан 400.
251
1
 
6
 
! Отговори
някой преди 4 години
Испанският грип в началото на 20-ти век е бил много повече смъртоносен и пак не е бил никакво оръжие.А през Втората Световна Война дори Хитлер не е използвал биологично или химическо оръжие. Използвали са го японците обаче!
250
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
До АнгелПо-добре е да се обосновава човек с цифри: До момента в Италия има 366 починали и 622 излекувани, 650 са в критично състояние 6387 болни, за които не се знае какво и как.
249
1
 
23
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
Най-страшното оръжие, както са писали и по-долу, е всяването на паника и промиването на мозъци до степен на лудост. И манипулирането от медиите. За съжаление, всичко това е факт отдавна.
248
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Излиза,че използването на биолгичното оръжие носи повече лоши последици за иономиката,обществото,психиката на хората,обхваща глобално повече хора и територии от ядреното оръжие. Не знам защо всички управляващи и разузнавания по света мълчат,но трябва това да се спре.
247
1
 
8
 
! Отговори
. преди 4 години
"трудно е да се използва, да се разпръсне така, че порази едновременно много хора" - трудно?? Качваш го у вареу у самоуетката и го спрейваш!
246
2
 
29
 
! Отговори
Българка преди 4 години
Най-страшното биологично оръжие са продажните медии,НПО на Сорос и тъпите Холивудски филми.Тотално промиване на мозъците,за да не остане никаква разумна критична мисъл.Забравих и Брюкселската банда,наречена ЕК.
245
0
 
5
 
! Отговори
Даже преди 4 години
Да. Даже както казва колегата отдоле - 120%
244
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
100% биологично оръжие.
243
1
 
23
 
! Отговори
Компетентен преди 4 години
Най-голямото биологично оръже е кабинета от неграмотници.
242
2
 
38
 
! Отговори
цбцнжббнжбн преди 4 години
Много ясно че е биологиччно оръжие, американците всякак се опитват да спрат Китай. Как пък изведнъж и в Иран се разпространи дето двете държави ги дели хиляди км пустиня. Сега пак като за птичия грип измислици, че е тръгнал от някакви странни храни. Само че Китайците са отмъстителни много и следващия случаен вирус ще избухне в САЩ помнете ми думата
241
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Не е толкова трудно да се направи биологично оръжие. Трудно е да се използва, да се разпръсне така, че порази едновременно много хора"------------------Този е изтърсил голяма глупост. "Експерта" да си изяде дипломите и научните степени.
240
1
 
11
 
! Отговори
svsvsdvs преди 4 години
До ERICHИспански грип няма, това е измислено за да се покрие издънката с калпавите ваксини. За първата световна война всички участващи почват да ваксинират армиите и даже и цивилното население. Представиси преди 100 години какво е било. Обаче ваксината всъщност ги е заразила защото е била калпава. Тогава са и слагани по 4-5 ваксини наведнъж, всички ваксинирани са умряли.