Явор Нотев приветства ревизията на приватизацията

Според него неслучайно Ханке е показал корупционно куфарче
27

Необходима е акцията на прокуратурата за ревизия на приватизацията, коментира депутатът от "Атака" Явор Нотев в студиото на предаването "Опорни хора" по телевизия Bulgaria ON AIR.

Още по темата
Българското общество има нужда от отговори, има нужда от справедливост. Трябва да се знае, как се случи криминалната приватизация, как бяха продавани и подарявани предприятия. Неслучайно проф. Стив Ханке показа корупционното куфарче. Видяхме, че всички замесени взеха отношение и се изказаха. Интересно защо се фокусираха  само върху това - имало ли е разговор, или не. А въпросите са други", смята народният представител.

"Като правист мога да кажа, че въпросът с давността е сложен. Не зная доколко адекватно е да се слушат европейските институции по казуса", отбеляза Нотев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
4
 
! Отговори
Червените милионери преди 4 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
20
3
 
5
 
! Отговори
Хе хе хе преди 4 години
Може ли някой дя вярва ,че ГРЕБ ,крадат и лъжат ?Тези честни и чисти ,като сълза другари .Може ли ?
19
3
 
6
 
! Отговори
ГЕРБ-БКП преди 4 години
До Комунистите ограбиха ТЪЙ ,ТЪЙ ,СЪГЛАСЕН СЪМ !КОМУНДЕЛИТЕ ОТ ГЕРБ СА ВЪРХЪТ НА БКП !
18
4
 
7
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 4 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
17
6
 
7
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 4 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
16
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДПС БСП СДС НДСВ и сега герб..а кажете тия хора крадоха ли ??.
15
5
 
7
 
! Отговори
Волен-руска мааша преди 4 години
Волен е руска под.лога и предател на българските интереси.
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нормално е, един просто човек като е на власт да забрави за обществения интерес и да иска държавата да стане негова собственост.
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ПРОСТОТИЯТА, ТОТАЛИТАРИЗМА И ФАШИЗМА ВЪРВЯТ РЪКА ЗА РЪКА.
12
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И кой е Явор Нотев? Един национален предател, полуграмотно зомби на руската хибридна простотия. Пъхат им рубли в ГЗ от руското посолство, но рублата падна и имат пари само за малограмотни дьонмета.
11
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ПП Атака трябва да е в затвора за държавна измяна.
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ПРОТИВ ПРИВАТИЗАЦИЯТА СА САМО ЛУЗЪРИ, КРАДЛИВИ КОРУМПЕТА, НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ, КОМУНИСТИЧЕСКИ СЕКТАНТИ И ОБИКНОВЕНИ ***.
9
3
 
5
 
! Отговори
Ел Диабло преди 4 години
Приветствам ревизията която Рогатия е приготвил за мръсника Нотев.
8
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще приемем една Декларация за престъпленията на капитализма след 1989 година. Морално осъждане на Криминалната приватизация. Нека СДС да приеме вината и да се извини.
7
2
 
8
 
! Отговори
КАСКЕТа преди 4 години
Основното на поредното активно мероприятие е НАРОДЪТ ДА БЪДЕ ОСВЕДОМЕН ......СЯКАШ НАРОДА НЕ ГО ЗНАЕ ПО.-ДОБРЕ ОТ ТЕЗИ ЛИЦЕМЕРИ
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Приватизация срещу обещания и лъжи. Приватизаторите тогава признаха, че те са лоши стопани и искат приватизация на всяка цена - 1 лев или срещу обещания.
5
2
 
9
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
До техноимпекс А СИК и ВИС няма ли да проверяват ?Поне остатъка от тях..И 450 те милиона ва ИПОН ,дето Торбалан ги ,,подари на ,,ЦВ. Бориславова ,да ги ,,управлява ,,
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма лошо, но какъв ще е смисъла от една такава проверка след като давността е изтекла, ако ще е заради самата проверка си е напразно губене на труд и време.
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За какво да се разследва, след като официално Сийка Милева, обяви,че целта е единствено да се информира обществото за пропуснати ползи. Никакви правни последици няма да има. Само да се демонстрира някаква активност.
2
3
 
17
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 4 години
Давност за престъпления против народа не трябва и няма да има !