От първо лице в инфекциозно: Мухъл, мръсни тоалетни и без лечение

Мъжът е изолиран заради съмнения за коронавирус
10 мар 2020 10:00, Александър Попов
320
От първо лице в инфекциозно: Мухъл, мръсни тоалетни и без лечение

Млад мъж сподели видео в социалните мрежи и разкри от първо лице какво се случва в инфекциозното в Бяла Слатина. Той е приет там, след като се обадил, че е повърнал. Той е попаднал сред рисковите пациенти за коронавирус, тъй като е пътувал до Дания и Брюксел.

"Бях докаран в петък вечерта след оплаквания, че съм повръщал. Най-вероятно хранително натравяне. Бърза помощ в Козлодуй, след като разбраха, че съм пътувал в Дания, в Брюксел, вдигнаха телефона до Враца. Пристигнаха едни маскирани нинджи и ме докараха тук, в инфекциозното в Бяла Слатина", разказва потърпевшият.

Във видеото той показва мизерията в болницата - мръсни тоалетни и баня, по стените има мухъл, а по думите му - "храната няма кой да я яде и на улицата".

До понеделник на обяд не са му взимани кръвни проби.

"Даже не са ме попитали как се чувствам, защо повръщам, имам ли някакво натравяне на кръвта. В събота дойдоха хора от София, взеха ми проби от носа и устата, за да ме изследват за коронавирус. Приемат ме без симптоми - без кашлица, треска или каквото и да е", разказва той.

Местната преса съобщава за приети двама души с коронавирус и според него това е той и още една жена, която седи от няколко дни без никакви симптоми.

"Жената даже е вдигнала кръвно, защото не знае за какво я държат. Държат ни буквално не като болни, а като престъпници", казва мъжът.

Според него всичко това е фарс, при който са вкарали здрав човек в инфекциозно отделение.

Вижте неговото видео от инфекциозното.

Dnes.bg прави опити да вземе мнението и на ръководството на болницата в Бяла Слатина.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
264
0
 
1
 
! Отговори
Истината преди 4 години
Наистина е фарс казаное,, истината ще ви направи свободни,, но някой не иска да сме ние хората свободни а с промити мозъци
263
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лигльото да хване един майстор или бригада и да направи ремонт на стаята и банята като нефинансово дарение за болницата. Като го стори тогава другия път ще има основателни претенции да мрънка. И всички останали мрънкачи да постъпят така вместо да се правят на влогъри, ютюбъри и инфлуенсъри. Все модерни леви дизайнери.
262
1
 
2
 
! Отговори
шопендар преди 4 години
и преди десет/10/години беше така,мухъл и плесен като гирлянди,всичко омазано и занемарено,изтърбушени дюшеци,разпарцальосани одеала,помещенията по зле от централният затвор,не пожелавам на никой да попадне там.
261
3
 
5
 
! Отговори
Готин преди 4 години
Преди да идете на ,,лекар,, или в болница се прекръстете. Помага повече!
260
11
 
7
 
! Отговори
Котка преди 4 години
Почетете и от други места малко. В момента в тази болница се извършва ремонт. Маминото детенце е било настанено в нтая, която не е ремонтирана, а се подготвя за ремонт, просто така се е случило.
259
6
 
6
 
! Отговори
ехее преди 4 години
ехее ама вие сега ли вдянахте че е пълен фарс цялата работа ...ама наш Боче си пада по фарсовете сега е времето да ги разиграва и ноо ме кефи оня на ВМА професор ли лекар ли е с голата китара и униформите като се изтапани да говори за грипъ мяза ми на от стар трек ли беше на от остин паурс ли бе некъф злодей *** в кой филм играеше че бъркам та същият е тоя главанак пък Боче кашля от коронка до него и вика 'не пътувайте' а той се скъса да пътувана държавни разноски
258
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато някой друг се оплаква от условията в България, започваме да го плюем, че е мрънкач, *** и т.н.Когато ние сме поставени в същите лоши условия, ореваваме света, как държавата е скап...и т.н.
257
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аре тия с религиозните призиви по-долу малко да млъкнат...
256
1
 
10
 
! Отговори
препатил преди 4 години
нищо не е видял този я да полежи малко в реанимацията във варна да разбере какво е концлагер
255
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каква новина, има мизерна болница в слатина. Масово хората си представяха до сега 5 звезден хотел. Масии байката
254
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 271Какво "неусетно"?!Съвсем целенасочено си извършваме греховете и си мислим, че ще минем безнаказано.Всеки ден си мисля за това-за разпада на ценностите ни, за липсата на лоялност, на приятелство, на любов, на грижа, на споделеност, взаимност, контакт на живо!И ето, сякаш сега някой ни казва, нали не искате да сте заедно, нали нямате нужда един от друг,нали всеки бил заменим, нали сте самодостатъчни, нарцистични,стойте си вкъщи тогава и си мислите за това колко сте велики във фейса
253
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
МОЛЕТЕ БОГ,ХОРА! НЕ СЪЩЕСТВУВА ДРУГ ИЗХОД ОТ ВСИЧКИ ЗЛИНИ,ОСВЕН ТОЗИ! ПОЛАГАЙТЕ УСИЛИЯ ЗА СПАЗВАНЕ НА ПРАВИЛАТА МУ И МОЛЕТЕ ЗА ПРОШКА НА ГРЕХОВЕТЕ,КОИТО В ЗАБЪРЗАНОТО ЕЖЕДНЕВИЕ ИЗВЪРШВАМЕ НЕУСЕТНО! НЕ ДОПУСКАЙТЕ СЛАБОСТИ,НЕ СЕ УВЛИЧАЙТЕ ПО ЗЕМНИТЕ БЛАГА И БЛАГОДЕНСТВИЕ, ЗАЩОТО ТЕ РУШАТ ДУХОВНИТЕ ЦЕННОСТИ НЕУСЕТНО! ВСИЧКИ ТЕЗИ ГИБЕЛНИ СЛУЧКИ, КОИТО СЕ УМНОЖАВАТ НАПОСЛЕДЪК БЪРЗО, СА РЕЗУЛТАТ ОТ ОТДАЛЕЧАВАНЕ ОТ БОГА! САМО ТОЙ МОЖЕ ДА НИ ПОВЕДЕ И СПАСИ! ЗА ИЗПИТАНИЯТА ЩЕ НИ СЕ ДАДАТ СИЛИ! ДЕРЗАЙТЕ!
252
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е ясно срещу кого протестира арестуваният в болницата. Подобието на болница, понеже съм сигурен, че в концлагерите е имало по-добри условия.Повърнал и отишъл до поликлиника??И те го набутали в инфекциозното ? О - изненада.Ами това е България с десетките хиляди емигрирали лекари.Добре, че не го е заболял зъб,че сега щеше да е с ампутиран крак.Да пляска с ръце, че оше е цял..Да отидеш на лекар, да викнеш полиция.????Абе вие в коя държава живеете? Като имаш проблем - се оправяш сам. Нали
251
4
 
19
 
! Отговори
Tъпанар преди 4 години
"...Бойко да не е вълшебник да оправи държавата за нула време."Ей! М.и.н.дил! 11 години "нула време" ли са бе! Дай да те вкараме теб за "нула време" в тия условия, а?
250
0
 
19
 
! Отговори
ББ преди 4 години
само споделям,няма да емигрирам,готвя се за битка с мафията,аз дома на дедите ми,земята пропита с кръвта ми няма да предам без бой,луд,идеалист...няма се паля и хвърлям...ще отнасям душмани-предатели,децата ми без Дом и Родина няма да оставя...България е на дедите ни,,нашата и на децата и внуците ни Родина...ние сме милиони и нямаме къщи и офшорки из чужбините...само ми елате...Свобода или Смърт
249
0
 
16
 
! Отговори
ЛоШо преди 4 години
По принцип в инфвкциозното във Варна от години се знае, че ако влезеш с 1 зараза, излизаш с поне две нови ;)
248
0
 
3
 
! Отговори
М, да ... преди 4 години
Браво! Здравепазването /условията за рабтещите в болниците и пациентите, изв. клиентите/ могат да те разболеят! пп. Мъжа от видеото нещо да не е в заблуда ! Мухала/плесена по стените не е обезопасен! Веднага да се маха от там!
247
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
амчи то затова е инфекционо - инфекции, мизерия, мръсотия... какво е очаквал, рум сървиз и ол инклузив? без пари ако може
246
8
 
24
 
! Отговори
Така е преди 4 години
Стабилни в България са герберастката корупция, кражби и особено герберската простотия. Всичко друго е разруха.
245
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Болницата ще бъде реиновирана основно,парите са осигурени, освен ако не дойде БСП на власт и да обере парите както винаги.