Нова заповед забранява влизане у нас на граждани на 15 страни!

Вижте кои са изключенията в заповедта на Кирил Ананиев
Обновена: 16 мар 2020 20:25 | 16 мар 2020 19:47, Веселина Йорданова
145
Нова заповед забранява влизане у нас на граждани на 15 страни!
Снимка: БГНЕС, архив

От 00:00 часа на 18 март временно се забранява влизането на територията на България на гражданите на Китай, Иран, Бангладеш, Индия, Малдиви, Непал, Шри Ланка, Испания, Италия, Корея, Франция, Германия, Нидерландия, Швейцария, Великобритания и Северна Ирландия.

Още по темата

Изключение са гражданите с постоянно, дългосрочно или продължително пребиваване на територията на Р България и членовете на техните семейства. Това нареди здравният министър със своя заповед.

С друга заповед Кирил Ананиев разпореди разкриването на временни звена за граничен здравен контрол на граничните контролно-пропускателни пунктове Гюешево, Видин, Връшка чука, Маказа - Нимфея и Илинден – Ексохи.

Това става след като днес в Банско бяха установени двама британци с коронавирус - възрастен мъж и дете.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
2
 
1
 
! Отговори
f преди 4 години
Забранете на гугъла да влиза в България! Краде ужасно много!!!Краде логиката на търсене, оставяйки добрите бг логисти без работа, не е спрял да преснима книги и учебници, и скайпът е собственост на гугъл, така че и съдържанието на чатовете крадат! Нападнете гугъла, възвеличаващ сащ и разни богаташчета чрез кражба!
33
3
 
7
 
! Отговори
оф ... преди 4 години
Чета внимателно коментарите, но те написани на ниво, на ниво! Имам чувство, че тази вечер от смях ще получа инсулт. Много точни попадения. Просто се вижда как управляващите нямат грам познания в нищо ..! Приятна вечер.
32
3
 
10
 
! Отговори
Щази преди 4 години
Пародия е да забраниш на гражданите на Северна Ирланидия които мнозинствто работят във република Ирландия а за граждани на Ирландия да може ,това е пародия.Са,о да вметна на щаба ,че,двете страни имат общ градски транспорт,дори понякога е разбираш ,че пресичаш територията на една от двете държави пътувайки за определена точка
31
2
 
21
 
! Отговори
Математик преди 4 години
Имам чувството, че от този щаб превантивно са пили ракия за да унищожат вируса.Значи, Непал имат регистриран 1 (един) човек заразен с коронавирус, като са докладвали, че този човек е излекуван и се е възстановил. Сигурно ДАНС имат сведения, че този човек пътува към България.Щеше да бъде смешно ако не беше жалко.
30
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Великобритания и Северна Ирландия е една държава - Обединеното кралство. То бива неграмотност ама чак толкова.
29
3
 
37
 
! Отговори
??? преди 4 години
В списъкът са Индия, Бангладеш, Непал и Шри Ланка, в които почти няма заразени, но за сметка на това отсъстват Южна Корея, Япония и САЩ с много заболели.
28
1
 
13
 
! Отговори
qwerty преди 4 години
А Щатите...те пък нямат директни полети, но защо не е в списъка
27
3
 
7
 
! Отговори
Дедо Петко преди 4 години
Завидял турчинът на българина: "Да му имам акъла на българина, който му идва после"..
26
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На Малдивите България е дестинация 1.То е ясно, че географията не е дворянска наука, ама тия кочияши съвсем оплетоха конците.
25
7
 
1
 
! Отговори
Златка преди 4 години
До АнонименНез Щатите си за никъде ***! Прав ти път към русия, защо още не си там?
24
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А от Щатите? Кога?
23
2
 
19
 
! Отговори
до 22 преди 4 години
в Непал своред СЗО - имало 1 заразени, бил карантинизират веднага и се бил излекувал, т.е. затваряме Границите за Страни бец Инфекция - Мъдро! Но е Ясно - просто Театро за пред матряла!
22
27
 
8
 
! Отговори
България в НАТО и ЕС преди 4 години
Затворете границата за руснаци, те са най-чумави!
21
1
 
20
 
! Отговори
пак Театро преди 4 години
смеем се - Непал и Шри Ланка и т.н. колко заразени има в тези държави, идва ли от там и по 1 човек на година в България?!
20
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днес слушах един европеец, който е бил в Китай от началото на епидемията, младо момче и каза , маската , очилата и ръкавиците са задължителни. Каза, че е видял много тела да се изнасят, не знае доколко статистиката е вярна. Един излиза да пазарува. Като се върне, хвърля всички дрехи, изпира се всичко. Изкъпва се. Махат опаковки, бели се всичко, по-добре да не се ядат салати в момента, да минава през топлинна обработка всичко. Било е много сериозно там, ние май го подценихме ....
19
4
 
6
 
! Отговори
ЧумоПроказа Китай преди 4 години
Късно е Вече, Тук съм!!
18
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България е с Русия!
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Ковид 3Ряпо тъпоъгълна, че те отдавна си работят по домовете, теб ще чакат да ги затваряш!
16
4
 
10
 
! Отговори
Мишо Шнадото преди 4 години
До *** Бългаски МОЗЪКПрочети малко какво става по света, задръстеняко, извади си главата от сайтовете пред които драпаш спаружения си членчик. Сякаш е само телевизия на тоя свят, аман от *** бе!
15
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, добре, че забраната не включва Мали, Гана, Бенин, Нигерия и суб-сахарските при...ати.Ама друго си е *** да ходатайства пред гръцката президентка, поне тях да пусне в петричко.Олекна ми.