Стилиян Петров: Останете вкъщи, останете свързани!

Бившият футболист отправи емоционално послание
25 мар 2020 21:45, Анисия Иванова
10

Стилиян Петров направи емоционално обръщение, с което призова хората да вярват, да бъдат отговорни и силни в битката с коронавируса, съобщи Bulgaria ON AIR.

"Искам да се обърна лично към вас и да ви напомня, че не сте сами. Въпреки че преминаваме през този труден период ние вярваме, че заедно можем да се справим.

Нашата колективна сила, воля и смелост могат да ни помогнат в тази ситуация. Знам, че много от вас се чувстват уплашени, объркани и несигурни.

В този момент е добре да се обърнете към вашето семейство, приятели, колеги и любими хора и да се подкрепяте един друг. Заедно сме способни да преминем през всичко. Останете вкъщи, останете в безопасност, но най-важното - останете свързани", призова бившият футболист.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
3
 
! Отговори
ББ преди 4 години
тигър ти си лесен ще ловуваш,попитай детупата за които си гласувал не питай Стилян,той парите си ги е заработил с нечовешки труд,страхотен човек е,не бъдете злобари и нечестни,милиони задават твоят въпрос..нека отговорят тея дето се разпореждат с нашите данъци от 30 години
7
2
 
4
 
! Отговори
тигъра преди 4 години
Като остана вкъщи,кой ще ни храни?Кой ще ми пазарува?
6
1
 
4
 
! Отговори
ББ преди 4 години
Стенли ти си страхотен Човек,роден победител и голям Българин,гордея се,че съм твой сънародник,тук пишат 4-*** фили и фоби с по-няколко ника,обичат да мразят,всяко стадо има ***,карал си ни да се гордеем с теб хиляди пъти и ти благодаря от сърце,бъди здрав
5
4
 
13
 
! Отговори
Не извратен тип преди 4 години
Позагубилите слава си мислят ,че като са били добри спортисти са и много умни.Стенли,айде да не ми даваш наклон а ? Да стоя до кога ,ти ако имаш кашета с милиони аз нямам.Играта свърши,идва нов световен ред,ае ритайте с бербатов хартия и не ми давайте акъл
4
2
 
7
 
! Отговори
Стелка преди 4 години
абе Стелка дотегна ми бе - хващам гората ти си седи у вазе!
3
1
 
6
 
! Отговори
до3 преди 4 години
до 3 короната се лекува глупостта - за съжаление НЕ!
2
1
 
4
 
! Отговори
до3 преди 4 години
до 3 . ! трябва да изхвърлят глупаците с теб начело !
1
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да ИЗХВЪРЛЯТ всички китайци, които са в БЪлгария, към границата с Турция и към Китай. Китайците РАЗПРОСТРAНЯВАТ КОРОНА- вируса, за да разболяват хората в Европа и да ВЗЕМАТ парите на богатите( а бедните ще измрат). Китайците правят ДЪМПИНГ и искат да ОТКРАДНАТ бизнеса , работата и парите на българските фирми и работници.. И затуй трябва пълна ЗАБРАНА за китайски магазини или ресторанти в БЪлгария. Хем да НЕ ни заразяват с коронавируси, хем да НЕ ни вземат Бизнеса и работата.