293 са вече болните с COVID-19 у нас, новите случаи - 17

Петима са изписани днес от ВМА и "Пирогов"
Обновена: 27 мар 2020 18:12 | 27 мар 2020 17:08, Красимир Ангелов
259
293 са вече болните с COVID-19 у нас, новите случаи - 17
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

293 са вече случаите на коронавирус у нас, съобщи председателят на Оперативния щаб генерал Венцислав Мутафчийски. Новите случаи на заболели от днес са 17.

Още по темата
От новите случаи в София са 13, във Варна 1, в Пловдив 1, в Сливен 1, като  в Сливен става въпрос за съпруга на първия случай. Един случай има и в Пазарджик.

Един човек е изписан оздравял от "Пирогов" днес, като с това общо излекуването стават 9. От ВМА са изписани 4 лица, които все още не са преборили вируса, но са в добро състояние и ще се лекуват в дома си.

Девет души са интубирани заради проблеми с дишането, като петима от тях лежат в "Пирогов".

Общо 99 души лежат в болница, от които 53 са в софийските болници. Няма деца на лечение.

На младият пациент е 3-годишен, най-възрастният – 81. От медицинския персонал са заразени 13 души, като повечето от тях са се заразили от пътуване.

Има заразени и двама души, които са служители на МВР. Те са в добро състояние и се лекуват в домашни условия, уточни Мутафчийски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


259
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Веднага забранете всички доставка на храна по домовете! Това е бомба с вируси!!! Каква карантина като тоя доставчик е минал през още 30 адреса, а кво са ви сготвили и кой го е пипал не ми се мисли!
99
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Влезте във Франс 24 и прочетете както за позитивния тест за ковид на Борис Джонсън, така и за 16 год момиче, жертва на вируса, дете без известни съпътстващи заболявания! А после като попрпчетете решете дали пак ще плюете държавата ни и мерките, които взима!
98
3
 
6
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
Премиер да си в БГ. Няма друг такъв народ - пъвосигнални, откровено простовати, диви, диви хорица, злобни, но пък страхливи. Всеки от тях се мисли за велик, уникален, а по време на криза блокират и правят и вярват на всичко, което им се каже. Половината от прилепите пляскащи по терасите отказват да ваксинират децата си, щото ваксините били вредни, а сега чинно козируват и се дупят на всяка приумица. Българина разсъждава с г*за си, когато останат на улицата след месец същите ще кълнат генерала.
97
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо тотото по време на епидемията остава отворено, продължават рекламите и по телевизията призовават "идвайте и пускайте фишове". Къде е моралът, нали затвориха всички магазини с изключение на хранителните и бензиностанциите. Ама за тотото всичко е позволено, хазартното лоби е над държавата и над всички правила.
96
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
293-12=281
95
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако беше затворил границите и въвел маски щеше да е 0.На места като Япония, Индонезия и Тайланд в момента има недостиг на маски. Южна Корея пък въведе квоти. Така се стига до страха, че хората могат да използват повторно маските си, които са по принцип за еднократна употреба. На тези места хората, които не носят маски се изправят пред обществено неодобрение до степен, че дори не им се позволява да пазаруват или влизат в някои сгради.Прочети още на: https://dnes.bg/koronavirusat/2020/0
94
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интересно тия в Индия са по мръсни от китайците пък заразата тръгна от Китай! Тези в Индия ядът плъхове и лаййна от животни! Гледал съм по телевизията как на един индиец от анусаа му извадиха няколко еднометрови червеи!
93
1
 
6
 
! Отговори
Факт преди 4 години
За деня са 17 нови случая, но за денонощието новите случаи са 29.Ако правят пресконференции на всеки час, новите случаи ще са 1-2 или няма да има.
92
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Важното е че на банкянската Кратуна му върви алъш-вериша.Внасяме маски от Китай >>>КОМИСИОНКАИзнасяме маски за Австрия>>> KOMISIONKA.Ох на Батя зайчИтЪтЪ са тва българачИтЪтЪ.П.П. След тая криза Боко ще мине Путин по богатство.
91
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано след като отмине да се сетят, че има нужда от обществено здравеопазване а не да наливат обществени пари в частните болници.
90
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЗАРАЗЕНИТЕ
89
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди около 6 месеца ги харесвах китайците Но положението през последните няколко седмици дето се намираме ги намразих главният виновник е Китай от там тръгна тази зараза!
88
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вие защо си мислите,че ни лишиха от Биг-брадър,не дават да търкаме билетчета ,да играем на какви ли не лотарийни игри,онзи ден и ,, Еврофутбола" спряха ,всичко това е за да имаме време да гледаме ,слушаме и да се страшим от генерали,политици, вирусолози и какви ли не още виртоози!Зомбирането действа с пълна сила!
87
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До не разбралне те разбрах...аз си работя ,това няма нищо общо с каналите и стоенето в къщи..а имам и ресурси,но казвам за каналите ако не си разбрал
86
3
 
4
 
! Отговори
До Българин преди 4 години
Недей писа глупости ! Проклетио ! Проблемът е ,че в момента няма маски ! Докато се завърти механизма и започнат да излизат от производство в Бг ,през чорапа си ли ще дишаш бе ! След като вече България осигури нуждите си,ше помага на други,а със средствата ще бъдат обезпечени купените по-рано маски !
85
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Предпочитам да чета такива новини, въпреки воя на тоя и оня, отколкото новини като тия в Гардиан. Само за пример новина от последния час Temporary mortuary to be opened at Birmingham Airport! Четете българи!
84
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Официално няма становище на министъра на образованието.
83
8
 
10
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 4 години
БЛАГОСЛОВЕН ДА СИ ген.МУТАФЧИЙСКИ!ВЯРВАМЕ ТИ , КАТО НА ГОСПОДА БОГА И СМЕ СИГУРНИ , ЧЕ ТОЙ ТЕ ИЗПРАТИ ТУК У НАС!ПРЕКЛАНЯМЕ СЕ ПРЕД ТВОЯТ УМ , ИНТЕЛЕКТ И ЛЕКАРСИ УМЕНИЯ!БЪДИ БЛАГАСЛОВЕН ОЩЕ ВЕДНАЖ!!!!
82
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Родителите не могат да си търпят вече децата у дома. И забавачниците не работят.
81
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Говорителят на Боко Тиквата вече е повече от смешен.Защо трябваше да бъде сложен човек, който не разбира нищо от вируси, само защото обслужва всекидневно с език Вожда.