Самолет от Делхи връща у нас 39 български граждани

И от остров Бали е излетял евакуационен самолет
27 мар 2020 16:28, Ния Христова
32
Самолет от Делхи връща у нас 39 български граждани
Снимка: БГНЕС
От Делхи излетя самолет на българската авиокомпания "Би Ейч Еър", който ще прибере в София 39 български граждани, 9 румънски граждани и 2-ма от Унгария, съобщи в профила си във Фейсбук вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева, цитирана от БНР.
 
Захариева изрази брагодарност на колегата си Субрахманям Джайшанкар за помощта за организираме на завръщането на гражданите на ЕС. 
 
От летище "Денпасар" на остров Бали също е излетял евакуационен полет, организиран от ЕС. Група български туристи също ще кацне във Франкфурт с този полет. 
 
Посолствата и консулствата ни в целия свят не спират да организират завръщането на още български граждани в родината, посочва Захариева, която благодари на дипломатите за самоотвержения труд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
45
 
! Отговори
Сузане преди 4 години
Престанете да ги връщате и затворете тези граници.По този начин ще сме цяла година под карантина
3
10
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наистина се питам накъде са тръгнали тези келемeтa. Всичките до един- било то *** или нормални европейци. Айде за нормалните европейци може и да има обяснение, че извънредно положение при тях не е имало, като са тръгнали, но за *** няма оправдание. Представям си ги- сeлски тетки, едвам събрали пари за почивка на Бали и отишли в мизерията да се правят на голямата работа. Аз отложих всякакви пътувания- до САЩ, до Австралия, защото да пазиш другите и себе си е най-важно.
2
4
 
11
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
До АнонименИдват избори, все пак...
1
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изплашили са се да не ядат бой с пръчки по дупето и са побързали да се върнат.А ако са тръгнали по време на пандемията,защо трябва да ги връщаме?Всеки безотговорен трябва да си носи последствията.