Националният щаб обмисля и декларация за движение в града

Ген. Мутафчийски: Въпрос на време е да бъде въведена
29 мар 2020 18:38, Анисия Иванова
705
Националният щаб обмисля и декларация за движение в града
Снимка: БГНЕС

Заради неспазването на карантината се обмисля нова мярка - декларация за движение в града и е въпрос на време да бъде въведена. Това каза председателят на Националния оперативен щаб ген.-майор Венцислав Мутафчийски по време на брифинг в Министерски съвет.

Още по темата


"Следващите мерки е да се движат с декларация и в града. Това е най-вероятно следващата мярка, която вече е обмислена и е въпрос на време да бъде въведена", допълни шефът на ВМА.

Той обясни, че в Пловдив централната улица е пълна и е възможно да възникне доста сериозна ситуация там.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


705
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
547
42
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе вие докога ще си правите гъргара с този вирус...??? Хората отдавна изкараха армията по улиците и въведоха вечерен час, тука си играем на декларации и молби с смс-и. Понеже сме много демократична държава, гледаме да не накърниме демокрацийката и свободията на хорицата. Същите тея хорица, дето на всяка крачка гледат да прецакат държавата. Не разбрахте ли, че има масова злоупотреба с тия декларации...??? Българинът не разбира от декларации и смс-и, а от здрава тояга...!!!
546
28
 
6
 
! Отговори
емиграция преди 4 години
Хайде престанете с критиките бе! Прочетете книгата На Даниел Дефо за чумата 1664г. в Англия.Тежък разказ, но помага.....Няма леви, няма десни.Правителството ,коклкото и грешки да прави се справя. Четете. Сега имате време. Ще я намерите в ,,Моята библиотека".Златен сайт на български-полезен за стари и млади.Стига вече сте ревали и критикували. Смешни и жалки сте. ПРЕСТАНЕТЕ!!!!
545
7
 
2
 
! Отговори
Кой ше до приебе преди 4 години
Икономиката За три хиляди умрели?!Умрелите в Китай са милиони Затова е паниката По света
544
8
 
33
 
! Отговори
Отиде полит. проекта преди 4 години
Генерал Мутафчийски се оа..а до ушите. Изумително е, че има диплома за медик
543
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Моля се Господ да налее ум в главите на управляващите и да не се стига до безсмислени мерки, които не помагат с нищо, но причиняват вреда на хората.
542
3
 
16
 
! Отговори
Чайниците лъжат преди 4 години
За броят на умрелите Правителствата се правят, че им вЕрват за да не настане паника. Съответно , мерките изглеждат драконовски за некЪф сезонен грип.
541
0
 
39
 
! Отговори
Lilith преди 4 години
Да си допълня питането.Гражданите не могат да проверяват проверяващите ги. Колко от вас могат да различат фалишива карта на полицай? Ако въобще ви я покажат? Или да вярваме на лейтенат Петров просто 'щото е с униформа? Тия от щаба знаят ли какъв рай за престъпниците са тия декларации? В страна с 30% разкриваемост на престъпленията, изтекли данни от НАП в нета, и ти да си размахваш ЕГН-то пред всички? Уау!
540
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пълна полицейщина, нямам думи!!!
539
2
 
38
 
! Отговори
Lilith преди 4 години
До До 559И какво като си пишат името, ЕГН-то и за какво са излезли? Освен това как се преглеждат 10 000 000 декларации? Къде се съхраняват и за какъв срок? Каква информация носят,от какво пазят? Освен това не съм задължена да имам принтер, как да я разпечатам? Ако взема някой да ми помогне с покупките, може ли и двамата да сме с една декларация, или да пиша на ръка 2 отделни? Изобщо защо да трупаме хартиен ***, от който няма смисъл? Последно, но не по важност: Как се осъществява контрол?
538
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вижте какво, никой не ви е крив, че живеете в големите областни градове. Естетсвено, че не трябва да си подавате носа навън, освен за да ходите на работа, до аптеката или до магазина. Просто живеете много нагъсто и няма как всички да сте на чист въздух и да се разхождате където ви скимне. Чист въздух и разходки - по селата, откъдето избягахте за да живеете в Манастирски ливади и др. подобни кочини, където сте един върху друг и едва се разминавате.
537
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В този щаб трябва да има само професионални и със стаж: вирусолози, епидемиолози, икономисти, юристи. Политиците и други хора, дори и специалисти, нямат много място там.
536
0
 
28
 
! Отговори
Въпрос преди 4 години
А за премиера и министрите, пък и други овластени - карантина няма. Тях вирус май не ги лови, щъкат си насам натам, с охрана, шофьори и преводачи. Да не би пък вече да са ваксинирани? То май и с Чернобил беше така, повечето пострадаха, а богоизбраните ядяха специални неща. Не могат ли дигитално да си вършат работата, ами се разхождат по тв студия, села и паланки?
535
3
 
31
 
! Отговори
до Годжи генерала преди 4 години
На използвана тоалетна хартия дали може да си пиша декларациите???
534
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вместо полу-умни шапкари може ли в този щаб и някой и друг икономист да влезе, защото тия ще затрият държавата. Като обявяват по 10 болни на ден да обявяват и по няколкото хиляди нови безработни ежедневно! Заради една настинка бастисахте държавата glupaci некадърни.
533
0
 
44
 
! Отговори
Гражданин преди 4 години
По-добре осигурете маски, ръкавици и дезинфектанти, вместо да забранявате на хората да се разходят на слънце със собственото си семейство. Вече прекалихте. Ако ще живеем като престъпници с присъда в затвор и ще си сринем икономиката затваряйки всичко, от мизерия и глад ще измрем, пък даже и от стрес, тогава какъв живот и здраве опазваме?
532
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И като трябва да излизам да пазарувам, от кого да взема декларация???Или сам да си я напиша???
531
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи, разхождам се в парка.................5000 лева глоба, това вече е прекалено...............осъзнайте се, кожодери, така само ще озлобите хората още!!Това ли ви е целта???
530
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
пътен лист,тахометър,чип и gps за всички немислещи българи
529
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тия зелени чорапи защо не копират как го правят гърците , няма декларации има приложение на телефона и със смс , като синята зона много лесно ..ама народа е казал : акъл под фуражка не вирей
528
1
 
26
 
! Отговори
ivailo преди 4 години
*** Банкянски и некадърните му щабове, стават все по-неадекватни...